Ma vrijedi i njima, nebi je preuzimali da ne znmaju da vrijedi i to puno puno više , to svi znaju osim naših političara, to zna čak i Štern koji je svojevremeno izjavljivao(IPO) da neće kupovati dionice
INA-e.
Na žalost nama uvijek stranci moraju svojim interesom za nešto ukazivati na stvarnu vrijednost nečega našeg, eto toliko o našim stručnjacima (ekonomistima, injženerima itd.)
Kakav smo to mi neuk narod ili nas to samo nemoralni i neuki političari prodaju i stvaraju takvu sliku o nama, o rado bi bio matija Gubec …..!!!!!???????
Ne bih se ni ja zezao s tom sićom na IPO-u da sam svojevremeno ubrao pinkicu od "Bijelih noći".
[angry]
Mislim da je postotak malih koji prodaju po ovim cijenam stvarno mizeran a osobno znam dvoje ljudi koji su ovih dana ulupali po 100 000 kuna u dionice.
Ovo je ključna riječ
[bye]
Mislim da je postotak malih koji prodaju po ovim cijenam stvarno mizeran a osobno znam dvoje ljudi koji su ovih dana ulupali po 100 000 kuna u dionice.
100.000 kuna?
pa ja sam danas tolko IGH kupio [smiley] [lol]
Ljudi, a zasto se vi brinete…
najgore je proslo.
nafta ide dole, a dionice gore!
pomalo, ide to u dobrom pravcu…
U hrvatskoj…
Nafta dolje…..dionice dolje….
stvar je u tome što nitko ne prodaje dionice, ovo je sve špekulacija, pretakanje …. , tko će se smijat?, ne sigurno onaj tko je ulazio na 4500 plus … onih koji su ulazili na 3200-4000 je malo
Mislim da si u krivu za ovu zadnju tvrdnju. Čak i oni koji jako malo znaju o TA prate MACD , a on je bio jasan.
Tupim ja stalno o MACD-u, ali niko ništa.
Ako je Dinkec onako brutalno srušio market za 20%, šta će tek napraviti sad kad market stagnira.
Dinkec i Sammy imaju svoj indikator, zove se SADI oscilator.
Trenutno su se na njemu dinkecova i sammyeva signalna linija prekrižile.
[img]http://www.poslovni.hr/Forum/ForumDownloads.aspx?attID=30522[/img]
http://www.trend.hr/clanak.aspx?BrojID=72&KatID=22&ClanakID=809
[img]http://www.poslovni.hr/Forum/ForumDownloads.aspx?attID=30522[/img]
http://www.trend.hr/clanak.aspx?BrojID=72&KatID=22&ClanakID=809
Bravo pjetliću, a koliko su prihodi po stanovniku manji u Hrvatskoj, nego li u Francuskoj, Sloveniji i Austriji.
Molim lijepo.
pa mi se onda znamo?
relativno .. neke dionice trebaju korekciju ali neke ne, ja mislim da su naši mirovnjaci napravili sranje i otišli debelo ispod korekcije … a da trebamo novu, kako kad nema tko kupit to što želiš prodat, .. kad se vrati ikvidnost onda ćemo vidit tko želi van
mirovnjaci su unistili trziste definitivno.ne kazem da bez njih ne bi bilo korekcije,ali oni su isli do kosti.mogli su to napravit jer im je to zakon omogucio.to je sve jasno ko dan.mene muci drugo pitanje.jesu li taj zakon izglasali totalni diletanti ili malo lukaviji igraci.
molim za komentar.
da te razapnu?
matiju su okrunili.
Ako vanjska tržišta padaju, i ako pada CROBEX, INA definitivno postaje vrlo interesantna dionica. Njoj je jedinoj poznato dno, ispod kojega neće ići. Sve ostale dionice su nesigurnije. Faktor rizika od pada im je izraženiji.
Ako je ova hipoteza točna, i ako je hrvatski svijet nabrušen na MOL kako je, onda će definitivno biti zanimljivo s dionicom INE, narednih dana.
Ako vanjska tržišta padaju, i ako pada CROBEX, INA definitivno postaje vrlo interesantna dionica. Njoj je jedinoj poznato dno, ispod kojega neće ići. Sve ostale dionice su nesigurnije. Faktor rizika od pada im je izraženiji.
Ako je ova hipoteza točna, i ako je hrvatski svijet nabrušen na MOL kako je, onda će definitivno biti zanimljivo s dionicom INE, narednih dana.
naravno tek je pocelo….napeto ko puska….veliki su novci u igri….
NEĆE. Vjeruj mi.
Cijena će biti oko 2800 kn i gotova priča
Sjetite se zarade 400.000 građana na HT-u. Moš mislit kako će država samo tako pokloniti tim ljudima 100% zarade na HT-u. Uskoro bi mogla na cijeni IPO.