Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možemo mi svi tu skupa pričati da je ovo igra fondova, da će se vratiti opet na 4200, da ne treba sad prodavati, da smo na dnu, da ovo…, da ono…
Tko god je prodavao od Nove godine do danas i sad čeka, je dobro napravio.
Svi mi ostali koji smo ostali u dionicama ili koji smo kupovali u međuvremenu, ispali smo budale na kvadrat.
I to je istina. Nema tu na dugoročo – kratkoročno ulaganje kad su sve dionice zviznule preko 50%.
Da bi se vratile na stare cijene trebaju narasti preko 100%.
Ste toga svijesni? Pogotovo u ovo krizno vrijeme.
Mi mali igrači koji smo u dionicama, mi smo budale.
No sve mi se čini da još nije bila ona prava korekcija i da ta tek treba doći.
Mi smo se do sada samo ispuhali na realnu razinu, a tek sada nam predstoji korekcija.
A za Grobljeks kad je bio na 5500 možemo zahvalit stručnajcima u našim fondovima, koji pojma nemaju o investiranju već su na te položaje došli putem rodbinskih veza i poznanstava.
Sve klinci i budale, bez imalo sposobnosti predviđanja. Poput djece, vidjeli su samo rast i gurali Grobljeks u visine do apsurda, a temelji nikakvi, truli.
Pa se sve i srušilo, a sad će se i urušiti.
Sretno!

Možemo mi svi tu skupa pričati da je ovo igra fondova, da će se vratiti opet na 4200, da ne treba sad prodavati, da smo na dnu, da ovo…, da ono…
Tko god je prodavao od Nove godine do danas i sad čeka, je dobro napravio.
Svi mi ostali koji smo ostali u dionicama ili koji smo kupovali u međuvremenu, ispali smo budale na kvadrat.
I to je istina. Nema tu na dugoročo – kratkoročno ulaganje kad su sve dionice zviznule preko 50%.
Da bi se vratile na stare cijene trebaju narasti preko 100%.
Ste toga svijesni? Pogotovo u ovo krizno vrijeme.
Mi mali igrači koji smo u dionicama, mi smo budale.
No sve mi se čini da još nije bila ona prava korekcija i da ta tek treba doći.
Mi smo se do sada samo ispuhali na realnu razinu, a tek sada nam predstoji korekcija.
A za Grobljeks kad je bio na 5500 možemo zahvalit stručnajcima u našim fondovima, koji pojma nemaju o investiranju već su na te položaje došli putem rodbinskih veza i poznanstava.
Sve klinci i budale, bez imalo sposobnosti predviđanja. Poput djece, vidjeli su samo rast i gurali Grobljeks u visine do apsurda, a temelji nikakvi, truli.
Pa se sve i srušilo, a sad će se i urušiti.
Sretno!

mislim da nisi u pravu.
firme koje su kvalitetne nece padati…
mozemo biti sigurni da HT, ERNT, Franck, pa cak i IGH nece dalje znatno padati..
jebiga, ono sto je lose je lose.
ali u kvalitetu ne moramo sumljati…
to ce izdrzati sve gluposti.

relativno .. neke dionice trebaju korekciju ali neke ne, ja mislim da su naši mirovnjaci napravili sranje i otišli debelo ispod korekcije … a da trebamo novu, kako kad nema tko kupit to što želiš prodat, .. kad se vrati ikvidnost onda ćemo vidit tko želi van

Cookie Monster

a tko je onda dow jones i amere gurao u nebesa 2000. godine…………tamo nije bilo naših fond-managera……………..tamo su bili najveći svjetski experti investiranja
i, kako im je to pomoglo?
strmoglavili su se u roku dvije godine 50% down, a nasdaq i više

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

neki su ocajni?

evo malo o emocijama (i od barona je znalo nesto korisnoga doci…)

Pa po izvješću za FRNK nebi baš rekao da su super malo im podaci otišli u MINUS.

Pa po izvješću za FRNK nebi baš rekao da su super malo im podaci otišli u MINUS.

ok, ajde dobro.
franck je u zadnje vrijeme postao likvidan.
svejedno povlacim ga.
sad nudim INU.
[tongue]

Mislim da je postotak malih koji prodaju po ovim cijenam stvarno mizeran a osobno znam dvoje ljudi koji su ovih dana ulupali po 100 000 kuna u dionice.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

sami odlučujemo o ulaganju na zse…

stvarno smo posebno tržište kapitala …. žalosno! izmanupulirano samo tako .. političari su nam takvi lopovi da je to užasno, .. ja bi to sve objesio u jedno popodne na trgu …. neki dan čitam u ZG holdingu nestalo 150 milja kn, nikom ništa, pojeo vuk magare … pogledajte nam državne firme, HŽ npr . 800% zaliha!!!! plaće koda su astronauti…, Ljubičić je sad savjetnik znate … jadan! Onaj Livaković i Kalmeta .. vješala bez suđenja. Ma .., koma ja bi sad tu mogo napisat čuda ali nema svrhe … eto malo čisto da si olakšam dušu

sami odlučujemo o ulaganju na zse…nitko nas ne sili
[/quote]
ne trazite opravdanje tim kretenima.
[/quote]

osobno ih ne opravdavam.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Mislim da je postotak malih koji prodaju po ovim cijenam stvarno mizeran a osobno znam dvoje ljudi koji su ovih dana ulupali po 100 000 kuna u dionice.

Pa to je genijalno onda.
Tih 200k će napraviti boom na našem marketu i crobex će letiti na 4000.
Još ja nađem dva frenda i eto nas na 5000.
Sada ipak vjerujem u rast i prestajem biti pesimist.
Radi tih 200k vidim svijetlo na kraju vrlo mračnog tunela. [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

vrijedi nama, ali ne i njima..

Ma vrijedi i njima, nebi je preuzimali da ne znmaju da vrijedi i to puno puno više , to svi znaju osim naših političara, to zna čak i Štern koji je svojevremeno izjavljivao(IPO) da neće kupovati dionice
INA-e.

Na žalost nama uvijek stranci moraju svojim interesom za nešto ukazivati na stvarnu vrijednost nečega našeg, eto toliko o našim stručnjacima (ekonomistima, injženerima itd.)

Kakav smo to mi neuk narod ili nas to samo nemoralni i neuki političari prodaju i stvaraju takvu sliku o nama, o rado bi bio matija Gubec …..!!!!!???????

da te razapnu?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close