Evo šta je puklo kolega pa te vjerovatno malo izbacilo iz takta pa sada prozivaš druge za svoje probleme
VART-R-1 118,00 150,00 118,00 118,00 118,00 -25,06
Nije, nego sam vidovit.
HT me drži na rubu da ne puknem.
[/quote]
Samo mir kolega ovo će proćio a onda ćemo se jednoga dana sjećati onih koji su dionice prodavali za kikiriki i sažaljevati se nad njihovom sudbinom.
Pa ako će propasti USA, EUROPA pa neka propadnem i ja.
Nije, nego sam vidovit.
[/quote]
Samo mir kolega ovo će proćio a onda ćemo se jednoga dana sjećati onih koji su dionice prodavali za kikiriki i sažaljevati se nad njihovom sudbinom.
[/quote]
stvar je u tome što nitko ne prodaje dionice, ovo je sve špekulacija, pretakanje …. , tko će se smijat?, ne sigurno onaj tko je ulazio na 4500 plus … onih koji su ulazili na 3200-4000 je malo
Ljudi, a zasto se vi brinete…
najgore je proslo.
nafta ide dole, a dionice gore!
pomalo, ide to u dobrom pravcu…
Nije, nego sam vidovit.
[/quote]
[/quote]
stvar je u tome što nitko ne prodaje dionice, ovo je sve špekulacija, pretakanje …. , tko će se smijat?, ne sigurno onaj tko je ulazio na 4500 plus … onih koji su ulazili na 3200-4000 je malo
[/quote]
Pa ako je CROBEX bio 5300 zašto se ne bi vratio na 4500, sama prodaja INE bi ga lansirala ne trazine.
Evo šta je puklo kolega pa te vjerovatno malo izbacilo iz takta pa sada prozivaš druge za svoje probleme
VART-R-1 118,00 150,00 118,00 118,00 118,00 -25,06
Nije, nego sam vidovit.
[/quote]
kolega previse ste emotivno vezani, navedeno je za ocekivati, ja nisam niti iznenađen
Todorić po uzoru na Sandaera postaje borac protiv inflacije
Borba protiv inflacije osim premijera Sanadera dobila je još jednog žustrog borca u liku najbogatijeg Hrvata Ivice Todorića, koji će na konferenciji za novinare objaviti da Konzum snižava cijene svojih proizvoda.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0a81f0c1-8edf-4aeb-a684-737e8d766984&ref=lastadd
Čovječe, koji potez lovca, upravo se besplatno reklamirao do nebesa i još uz to ispao moralna vertikala koji brine o građanima RH s time da im "jeftino" uvali robu.
Koliko li je štedio sredstava za marketing ( plakati, TV reklame, brošure, …)!!!
Ni je ne bih bolje!
Svima nam je već dosta ovih natezanja i sra….Ali sigurno je i fondovima i njihovim nadležnim.A ovo oko Ine su se već dogovoril i Sanader i Mađari.Nije Sanader glup( ne branim ga ), zna on dobro sa čime se igra.Ovo su velike stvarri i on je sigurno dogovorio cijenu oko 3000 kn i sa Mađarimai sa BF,kao i sa mirovincima.Kad se to odradi bude se trgnulo tržište,likvidne dionice budu se kupovale i sve ćebiti lakše.Ne govorim da ćemo na 5000 ali oko 4200-4500 bi mogli.Pad Crobexa od 15 % bi bio prihvatljiv.Sanader zna da se ovdje odlučuje o njegovom ostanku,ostanku HDZ,isplati novca braniteljima,o TK koje svakako mora ojačati ako želi mir i stabilnost ( ekonomsku i drugu u državi ).
Mislim da si u krivu za ovu zadnju tvrdnju. Čak i oni koji jako malo znaju o TA prate MACD , a on je bio jasan.
Nije, nego sam vidovit.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Pa ako je CROBEX bio 5300 zašto se ne bi vratio na 4500, sama prodaja INE bi ga lansirala ne trazine.
[/quote]
Oporavit se hoce i svi su investitori govorili da ce crobex do kraja godine iznosit cc 4500 a ja do tada necu biti prisutan na berzi vec mi za 10 dana krece sezona OPUZENSKI MANDARINA pa cu 3 mjeseca provest u zdravom voću i ljepo zaradit a jednog dana cu otvorit ZSE I sve prodat hahahahahaha ma ljudi moji znate li koliko je od pocetka godine bilo sad ce up up up pa bice UP UP ali kad se budemo najmanje nadali i kad TATE to odrede a do tada kako ribari kažu MIRNO MORE. BOG I ŽIVILI
sami odlučujemo o ulaganju na zse…
stvarno smo posebno tržište kapitala …. žalosno! izmanupulirano samo tako .. političari su nam takvi lopovi da je to užasno, .. ja bi to sve objesio u jedno popodne na trgu …. neki dan čitam u ZG holdingu nestalo 150 milja kn, nikom ništa, pojeo vuk magare … pogledajte nam državne firme, HŽ npr . 800% zaliha!!!! plaće koda su astronauti…, Ljubičić je sad savjetnik znate … jadan! Onaj Livaković i Kalmeta .. vješala bez suđenja. Ma .., koma ja bi sad tu mogo napisat čuda ali nema svrhe … eto malo čisto da si olakšam dušu
sami odlučujemo o ulaganju na zse…nitko nas ne sili
[/quote]
ne trazite opravdanje tim kretenima.
Mislim da si u krivu za ovu zadnju tvrdnju. Čak i oni koji jako malo znaju o TA prate MACD , a on je bio jasan.
ovi jadni prometi su čisto premještanje iz jedne trake u drugu … ali da netko prodaje i ide sa ovih razina u keš … možda njih 15% , ne više