Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Grozno. Tek nešto manje od tri sata trgovanja (ako se ovo tako uopće može nazvati), a niti 11 milja kuna protrgovano. Prestrašno…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Sada ćemo na ovom mrtvilu od burze u idućih 6 mjeseci pasti još 15-20%.

vidim da ima i optimista ovdje…

varteks u blokadi u minus 25%, na svega 1.298 kn prometa

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

jasno mi je da ako želimo imat mirovine naši mirovinci moraju malo to srušit i natrpat se da imamo od čega živit danas sutra, ali zar se baš ovo moralo desit … nemože mi nitko reć da je raja kriva za to … pa nije raja prodavala baš tako puno na 4000 bodova … šta se napravilo, srušili su sa milijonima i sad se nemogu natrap očito …. jedino ako ćemo ovako čmrljit još par godina mogu dostići te količine …. stranci ih odjebali očito jer vide da manipuliramo preko granice normale … di je sad ona žaba koja priča o likvidnosti i sere kako pratimo svjetske trendove…

prodali smo HT, INU, banke .. stvarno smo uspješni … pa prodat naftu i telefon i umjetno gnojivo nije nikakav problem, šta to nismo mogli sami radit i imat to u našem vlasništvu … , kao treba znat prodat naftu i naplatit telefon … koji kreteni , i onda mi pričaju o tome kako HDZ zna!!! boli me briga za SDP ili nekog trćeg ali oni su tu najduže i oni su krivi za ovo!!!! Pogledajte nam likvidnost u gospodarstvu, burza je mila majka.

Oni dečki osvojili neke medalje na natjecanju informatičara i kaže Sanader kako smo uspjeli stvoriti društvo znanja, minuta nakon toga kaže mama od dečka, on ide sad studirat van i nakon toga tražit posao vani jer tu nema šta tražit, normalno da nema kad rođo ima nepismenog konja da bude savjetnik u Zagrebačkom Holdingu

Cookie Monster

Saladin [thumbsup]
od mene 100 !

Saladin [thumbsup]
od mene 100 !

malo sam se uzrujo:) … idem popit čaj, tenks

Cookie Monster

Gdje nestade onaj plašljivac sa prodaje INE na 2850?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Crobex -0,34%
Tonemo dalje. Stagnacija.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

jasno mi je …

Počela ekipa pucat i konačno otvarat oči.

jasno mi je …

Počela ekipa pucat i konačno otvarat oči.
[/quote]
Evo šta je puklo kolega pa te vjerovatno malo izbacilo iz takta pa sada prozivaš druge za svoje probleme

VART-R-1 118,00 150,00 118,00 118,00 118,00 -25,06

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Bravo za ovaj portal i objavu BAŠ SVEGA, ali ima jedan problem jarani i podobni neznaju čitat pa tako im to što mi ovdje pišemo i mislimo niš ne znači a TATA dijeli NO po onoj tko ljepši !

Evo šta je puklo kolega pa te vjerovatno malo izbacilo iz takta pa sada prozivaš druge za svoje probleme

VART-R-1 118,00 150,00 118,00 118,00 118,00 -25,06

Nije, nego sam vidovit.
HT me drži na rubu da ne puknem.

New Report

Close