Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na THNK je netko puko.
Samo 3 ponude na kupnji. Ajme.
Top bid
CIJENA KOLIČINA
4.151,78 12
4.151,77 5
3.418,18 3

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Prošli su me trnci kad sam vidio da je skočila 25 kuna.
Cijeli forum bruji o tome
[sealed]

Prolaze te, prolaze, samo pazi, zadnja 2850 kunam razmisli malo

Kupnja – INA-R-A
38 2.850,00
5 2.830,04
71 2.830,00
20 2.827,00
22 2.826,00

Prodaja – INA-R-A
11 2.859,98
20 2.860,00
22 2.879,03
20 2.885,00
5 2.887,99
[/quote]
Pa neće neki tamo MOL zahebat Dinka i ekipu [lol] [thumbsup]
Baš me zanima od koga će Ugari kupovati po 2,8k ako se na TK može dobiti 3-3,5k, a drIvo neka se usudi dati ili mjenjati ispod te cijene!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Za danas planiranu kvotu sam potrošio. Društvo, nastavak pepuštam Vama, a ja odoh u šetnju.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Na INI se maknuo bid. Navukla se kupnja pa se netko iskrcao.
Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.840,00 2
2.833,00 11
2.832,00 10
2.831,31 5
2.830,00 94

ZADNJI UPIT: 03.09. u 11:00
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 27 51,92%
Broj dionica u porastu 17 32,69%

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

stvarno smo posebno tržište kapitala …. žalosno! izmanupulirano samo tako .. političari su nam takvi lopovi da je to užasno, .. ja bi to sve objesio u jedno popodne na trgu …. neki dan čitam u ZG holdingu nestalo 150 milja kn, nikom ništa, pojeo vuk magare … pogledajte nam državne firme, HŽ npr . 800% zaliha!!!! plaće koda su astronauti…, Ljubičić je sad savjetnik znate … jadan! Onaj Livaković i Kalmeta .. vješala bez suđenja. Ma .., koma ja bi sad tu mogo napisat čuda ali nema svrhe … eto malo čisto da si olakšam dušu

Cookie Monster

sami odlučujemo o ulaganju na zse…

stvarno smo posebno tržište kapitala …. žalosno! izmanupulirano samo tako .. političari su nam takvi lopovi da je to užasno, .. ja bi to sve objesio u jedno popodne na trgu …. neki dan čitam u ZG holdingu nestalo 150 milja kn, nikom ništa, pojeo vuk magare … pogledajte nam državne firme, HŽ npr . 800% zaliha!!!! plaće koda su astronauti…, Ljubičić je sad savjetnik znate … jadan! Onaj Livaković i Kalmeta .. vješala bez suđenja. Ma .., koma ja bi sad tu mogo napisat čuda ali nema svrhe … eto malo čisto da si olakšam dušu

sami odlučujemo o ulaganju na zse…nitko nas ne sili

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

A da ovo je poseban biser, država može imat radike na ugovoru i po 3-4 godine .. a privatnici nemogu .. znam primjera di ekipu drže po 3 godine na ugovoru i onda dođe seljakuša od nekog rođe i od prvog dana zaposlena za stalno i ima laptop iako ka koristi kao podmetač za ćevape.

Cookie Monster

[/quote]

slažem se ali ja sam samo očajan

Cookie Monster

A da ovo je poseban biser, država može imat radike na ugovoru i po 3-4 godine .. a privatnici nemogu .. znam primjera di ekipu drže po 3 godine na ugovoru i onda dođe seljakuša od nekog rođe i od prvog dana zaposlena za stalno i ima laptop iako ka koristi kao podmetač za ćevape.

Još malo pa i meni laptop nebu trebo osim za čevape…..

Nisi ti očajan, realan si, iako uvijek ima rješenja za svakoga.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

stvarno smo posebno tržište kapitala …. žalosno! izmanupulirano samo tako .. političari su nam takvi lopovi da je to užasno, .. ja bi to sve objesio u jedno popodne na trgu …. neki dan čitam u ZG

holdingu nestalo 150 milja kn, nikom ništa, pojeo vuk magare … pogledajte nam državne firme, HŽ npr . 800% zaliha!!!! plaće koda su astronauti…, Ljubičić je sad savjetnik znate … jadan! Onaj Livaković i Kalmeta .. vješala bez suđenja. Ma .., koma ja bi sad tu mogo napisat čuda ali nema svrhe … eto malo čisto da si olakšam dušu

[/quote]

[/quote]

Ništa nema od očaja čovjk padne u depresiju i ebiga treba da se složimo i idemo da ih kamenujemo kad su mogli tamo neki neznam di zaboravio sam sto im je padala burza 15 dana što mi nebi što nam ebu sve ti lopovi godinu dana

Sada ćemo na ovom mrtvilu od burze u idućih 6 mjeseci pasti još 15-20%.

New Report

Close