Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…fondovi će krenuti rušiti Grobljeks za još 40%…

Fondovi će rušiti? Oni koji žive od njega? Ti bi pilao granu na kojoj sjediš?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Vama je dosadno?
Strpite se malo, jer uskoro će fondovi krenuti rušiti Grobljeks za još 40%.
Bit će jako zabavno.
Do tada malo strpljenja.

i sebi tako jamu kopaju….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Vama je dosadno?
Strpite se malo, jer uskoro će fondovi krenuti rušiti Grobljeks za još 40%.
Bit će jako zabavno.
Do tada malo strpljenja.

i sebi tako jamu kopaju….
[/quote]

Opet vi po istom.
Drage i poštovane kolege,
molim Vas za jedno objašnjenje, zašto ne možete razumjeti da ovi naši jadni fondovi nemaju love a mirovnicima su dionice još preskupe?—-odličan primjer—-ZB Invest (jedan od največih u hrvata) prodaje ledo jer nema casha….pa pobogu ako oni nemaju casha tko ima?
Gdje je problem?
Ovo nije druk jer sam sa vama u dionicama, ali ja sam svijestan da će moj portfelj pasti još 15% a vi niste jer maštate i živite u prošlosti.

Jedino todina uspješna akvizicija može spasiti market, ali i sa time ćemo još pasti…
Sretno svima.
Btw najbolje je ne gledati burzu i to je to (slijedećih 60 dana), a ako imate casha dokupite ono kaj mislite da se isplati.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

A tko je kupovao Ingru po 60 000 Kn?
Baba Kata?
A ostalo da niti ne nabrajam.
Fondovi će uskoro izgledati kao Hirošima nakon atomske.
Ostat će mirovinski, i tu i tamo koji dionički fond koji jako krvari.
No najgore u svemu je to šta su mirovinski spalili veliku količinu novca koji je bio namjenjen za naše buduće crkavice od penzija, i to ćemo osjetiti sigurno na našoj koži narednih godina.
Ljudi domaći fond menađeri nemaju pojma. Sve je to neiskusna bagra koja je došla po principu rodbinskih veza i poznanstva na čelne pozicije. Nema tu iskusnih igrača koji su u stanju predviđati, to su sve trupci.
Hirošima, spaljena zemlja – to nas čeka uskoro.
Sretno!

Mene najviše brine ovaj pad cijena nafte, što bi moglo izazvati lavinu pada troškova, a s time i cijena mnogih proizvoda i usluga. Pad cijena trebo bi uzrokovati porast vrijednosti novca. Ako vrijednost novca bude veća, cijene dionica će biti još niže u apsolutnom iznosu. Sad smo opet u banani! [lol]

Likvidnost se poboljšava … u odnosu na jučer u ovo doba danas ima čak 15,00 kn više prometa.

Cookie Monster

A tko je kupovao Ingru po 60 000 Kn?
Baba Kata?
A ostalo da niti ne nabrajam.
Fondovi će uskoro izgledati kao Hirošima nakon atomske.
Ostat će mirovinski, i tu i tamo koji dionički fond koji jako krvari.
No najgore u svemu je to šta su mirovinski spalili veliku količinu novca koji je bio namjenjen za naše buduće crkavice od penzija, i to ćemo osjetiti sigurno na našoj koži narednih godina.
Ljudi domaći fond menađeri nemaju pojma. Sve je to neiskusna bagra koja je došla po principu rodbinskih veza i poznanstva na čelne pozicije. Nema tu iskusnih igrača koji su u stanju predviđati, to su sve trupci.
Hirošima, spaljena zemlja – to nas čeka uskoro.
Sretno!
[/quote]

istina.
Ivek1111 je za njih Bog i batine, a nisu mu dali posao.
Jer vjerojatno nije dupelizac i jer nema jake veze, već su zaposlili nekog tko se igra sa našom/vašom lovom.
Igraju se crveno crno pa ako prođe prođe

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mene najviše brine ovaj pad cijena nafte, što bi moglo izazvati lavinu pada troškova, a s time i cijena mnogih proizvoda i usluga. Pad cijena trebo bi uzrokovati porast vrijednosti novca. Ako vrijednost novca bude veća, cijene dionica će biti još niže u apsolutnom iznosu. Sad smo opet u banani! [lol]

UF !!!

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Likvidnost se poboljšava … u odnosu na jučer u ovo doba danas ima čak 15,00 kn više prometa.

Padamo na sve većem prometu. Jel to dobro?

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

pad na veliko prometu je ok

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pad na veliko prometu je ok

Do jučer je pad na malom prometu bio ok.
Iz ovog zaključujem da je bilo kakav pad ok

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

hm hm

New Report

Close