Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he,he, izgleda da mi nema više jeftinog dokupa, u petak pišem (ne)povlaštene informacije koje imam a tiču se Varteksa…[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

he,he, izgleda da mi nema više jeftinog dokupa, u petak pišem (ne)povlaštene informacije koje imam a tiču se Varteksa…[smiley1]

smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

neko ljepo kupi sa aska TNPL[smiley2]

two bad....milosh dead

ajd, sretno mu, nek ide [smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

INA dionicari ponovo u sedlu, ozbiljna prodaja pobjegla na 2900. [smiley2]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Ma, molim te.
Odem prvi put na rucak van ovaj tjedan i sve me poklopi.
I VART i INA i sve.
Kfragu.
Ajde barem sam TNPL ubo jeftino.
[smiley16]

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

hopla, ode nam i KOEI upppppp sa miljom kuna [smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

ARNT-R-A 445,00 519,00 519,00 466,99 485,00 0,00 4550 2.124.816,62 16,89%

pazi ovo, prodaja nula. to već dugo nije viđeno na nekoj dionici.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ARNT-R-A 445,00 519,00 519,00 466,99 485,00 0,00 4550 2.124.816,62 16,89% pazi ovo, prodaja nula. to već dugo nije viđeno na nekoj dionici.

Nije nula nego je preko limita,valjda će netko spustiti stepenice…[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Molio bih za pojašnjenje….

Za ARNT je oko 11h blokirana trgovina zbog rasta cijene da bi nakon toga bila nastavljena i postignuta još viša cijena!
Koliko vremena nakon blokade može početi ponovo trgovanje?

Pozz,
T.

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

2*10% je otišla,vjerovatno treba očitovanje..

Molio bih za pojašnjenje….

Za ARNT je oko 11h blokirana trgovina zbog rasta cijene da bi nakon toga bila nastavljena i postignuta još viša cijena!
Koliko vremena nakon blokade može početi ponovo trgovanje?

Pozz,
T.

Gotovo je trgovanje za danas, nastavak sutra.

New Report

Close