Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledam ovaj DIOKI i sam sebi ne vjerujem koja smo bi banana država a to ću i argumentirati.

Prvo se objavi vijest da se smanjuje temeljni kapital i natjera se jadnike da to prodaju jer će dionica jako pasti a na kupnji ih sačekaju oni koji imaju povlaštene informacije i već tada su znali za informaciju po kojoj će uskoro biti određena lokacija za gradnju LNG terminala i kada su se oni dobro nakupovali tek onda slijedi ova druga vijes koja dionicu lansira u visine i nikome ništa nije čudno u ovoj priči jer je to sve po zakonu.

Bože mili jeli moguće da nitko ne reagira na ovakve prijevare a nama se serviraju neki Šimići a ovdje se vrte milioni i nikome ništa.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Dogovorna transakcija na HT-u 12000 kom po 279,50

Gledam ovaj DIOKI i sam sebi ne vjerujem koja smo bi banana država a to ću i argumentirati.

Prvo se objavi vijest da se smanjuje temeljni kapital i natjera se jadnike da to prodaju jer će dionica jako pasti a na kupnji ih sačekaju oni koji imaju povlaštene informacije i već tada su znali za informaciju po kojoj će uskoro biti određena lokacija za gradnju LNG terminala i kada su se oni dobro nakupovali tek onda slijedi ova druga vijes koja dionicu lansira u visine i nikome ništa nije čudno u ovoj priči jer je to sve po zakonu.

Bože mili jeli moguće da nitko ne reagira na ovakve prijevare a nama se serviraju neki Šimići a ovdje se vrte milioni i nikome ništa.

dioki barem reagira na vjesti…ostale ni makac na bilo kakve vjesti….ni pozitivne ni negativne…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Apsolutno sve dionice koje pratim idu po bidu.
Čak i na PTKM na kojoj su nekakva događanja

Činjenica je da opet stojimo. Neke dionice poput DLKV i DIOK sa dobri vijestima i poslovima, idu gore.
Ostale sa malim prometima stagniraju ili ih gura kupnja sa malim brojem dionica.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Hvala k… da smo dočekali i pozitivnu blokadu…napokon [thumbsup]

Ping – pong Braniteljski – Mirovnjaci….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Apsolutno sve dionice koje pratim idu po bidu.
Čak i na PTKM na kojoj su nekakva događanja

Pusti to i vjezbaj najbrzi prst [wink]
[/quote]
Čemu?
Pa on je u cashu.
Kao ameri malo porasli i kriza je gotova?
Sada ćemo up 100%.
To čitam već od veljače, a mi samo down.

Samo se pitam gdje li je nestala Ivana sa onim svojim divnim infos o rastu crobex-a na 4000?
Kaj joj se jahta potopila pa je zaboravila na nas?

[/quote]

A čemu post od tvojeg miljenika, koji btw nije ni istina ? [huh]
Znaci ameri su porasli i kriza nije gotova ? Ok, hoces mi javit tocan dan kada bude ? I kaj mislis, hoce trziste reagirat kad ces ti 100% znat da je kriza gotova, ili ranije kad ces mislit da jos nije ?
On je u cashu, i ? Ja danas sa plusom odem u cash (mogu elaborirat, ali nema potrebe) i onda sam i ja u cashu i trebam samo promjenit plocu i postat novopeceni "medek" kao tvoj prijatelj. ali zasto bi to napravio ? Hoce Crobex nazad na 4.000 ? 99% da hoce. Hoce na 3.000 ? 80% da nece. Kada ? To se vi u cashu brinite, meni nije od presudnog znacenja [bye] I pozdravi pajdu [wink]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Konzum je smrt za hrvatske proizvođače.
1) Neplaća robu, za razliku od stranaca. Sve strani lanci ti isplate robu po valuti. Todorić nikada ne isplati robu nego traži kompenzaciju.
2) Masivne državne subvencije koje Todorić kupi su novci uzeti od hrvatskih proizvođača. Koliko je Todorić dobar za hrvatske proizvođače najbolje se vidi na Petrokemiji.

Što više stranih lanaca to bolja situacija za hrvatske proizvođače, bolji uvijeti plasiranja robe.

Ovu teoriju da strani lanci ne prodaju hrvatsku robu protura agrokor, a puše oni koji nikada nisu ništa proizvodili i nemaju veze o prodaji robe. Cilj svakog bussinesa pa i trgovine je da ostvari što veću dobit. Ako imaš dobar kvalitet i cijenu svatko će uzeti svoju robu.

Strani lanci prodaju našu robu isto kao i Konzum u kojem osobno ne kupujem jer mu je sve zbrkano i skuplje nego u Getrou. I Pevec koliko čujem ne plaća na vrijeme.

Ono što je dobro da Agrokor ulaže i u preradu i u proizvodnju, a to je konačni cilj da se u RH proizvodi konkurentan proizvod.

Nažalost, u našoj državi je moguće ne plaćati dobavljače na vrijeme i tu Konzum prednjači, ali nažalost nije jedini.

Ping – pong Braniteljski – Mirovnjaci….
[/quote]
BF zasigurno nije, vidjecemo promjene na SDA odnosno nece ih biti

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

1) Neplaća robu, za razliku od stranaca. Sve strani lanci ti isplate robu po valuti. Todorić nikada ne isplati robu nego traži kompenzaciju.
2) Masivne državne subvencije koje Todorić kupi su novci uzeti od hrvatskih proizvođača. Koliko je Todorić dobar za hrvatske proizvođače najbolje se vidi na Petrokemiji.

Što više stranih lanaca to bolja situacija za hrvatske proizvođače, bolji uvijeti plasiranja robe.

Ovu teoriju da strani lanci ne prodaju hrvatsku robu protura agrokor, a puše oni koji nikada nisu ništa proizvodili i nemaju veze o prodaji robe. Cilj svakog bussinesa pa i trgovine je da ostvari što veću dobit. Ako imaš dobar kvalitet i cijenu svatko će uzeti svoju robu.

Strani lanci prodaju našu robu isto kao i Konzum u kojem osobno ne kupujem jer mu je sve zbrkano i skuplje nego u Getrou. I Pevec koliko čujem ne plaća na vrijeme.

Ono što je dobro da Agrokor ulaže i u preradu i u proizvodnju, a to je konačni cilj da se u RH proizvodi konkurentan proizvod.

Nažalost, u našoj državi je moguće ne plaćati dobavljače na vrijeme i tu Konzum prednjači, ali nažalost nije jedini.

[/quote]

Nikad nisam tvrdio da su Konzumovi manageri gospoda.
Sto se mene tice to su klosari koji kokosare i gaze po malim…
misle ako su naucili sto je financijska poluga da se ne trebaju pridrzavati niti jednog pravila poslovne etike…
zato i jesu klosari..

s druge strane cinjenica je da Konzum generrira veliki priljev casha u grupu agrokor koja ima i vlastitu proizvodnju (tu ga zovu TODEX – jamnica, zvijezda, pik, belje, etc…)
Isto tako cinjenica je da Agrokor odlicno radi marketing, jedini problem je to sto varaju nas – HRVATE…

Unatoc ovoj kritici poslovanja – od dva zla biram manje.
tj. biram Konzum i Getro…
[thumbsup]

Prijatelju sve je ovo jedna velika prevara i svaki put popuši opet onaj mali nesretni čovjek sjeti se riječi kad je onaj lažov SAMODOL govorio u emisiji Otvoreno kako ce mirovinski fondovi biti kaznjeni zbog upropastavanja naseg trzista i prevarantske igre i naravno nista od toga nego su javnost cijelo vrijeme sa banditskim novinarima zasipali informacijama o propasti covjecanstva.Dali je moguce u bilo kojoj drzavi da premijer nagovara na kupnju dionica jedne tvrtke a predsjednik te drzave rusi drugu tvrtku?To je moguce samo kod nas i nigdje vise.dali je moguce da u jednome danu jedan menader pogrijesi cetiri puta kao fora zeznio se.Dali je moguce da direktor proda dionice svoje tvrtke te nakon toga ona izgubi 50%.Kao nije imo informacije sto ce se desiti.I ovako bih mogao nabrajati do ujutro i to sve uz dopustenje HANFE.Sta je sada to nego jedan veliki lopovluk od HANFE i ZSE zajedno.

[/quote]

Nikad nisam tvrdio da su Konzumovi manageri gospoda.
Sto se mene tice to su klosari koji kokosare i gaze po malim…
misle ako su naucili sto je financijska poluga da se ne trebaju pridrzavati niti jednog pravila poslovne etike…
zato i jesu klosari..

s druge strane cinjenica je da Konzum generrira veliki priljev casha u grupu agrokor koja ima i vlastitu proizvodnju (tu ga zovu TODEX – jamnica, zvijezda, pik, belje, etc…)
Isto tako cinjenica je da Agrokor odlicno radi marketing, jedini problem je to sto varaju nas – HRVATE…

Unatoc ovoj kritici poslovanja – od dva zla biram manje.
tj. biram Konzum i Getro…
[thumbsup]
[/quote]
ja sam protiv konzuma.. kad njega ne bi bilo bilo bi duplo više radnih mjesta i ljudi bi mogli zarađivati za pristojan život.. da mi je vidjeti kako bi on to sve razvijao bez onih subvencionetina od države.. lako je tako razvijat..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close