Apsolutno sve dionice koje pratim idu po bidu.
Čak i na PTKM na kojoj su nekakva događanja
Ovisi koje pratiš, ima i po asku, a što se PTKM tiče i jučer je išlo po kupnji ali je cijena bila 235 kuna.
ADPL, DIOK, IGH recimo ide sve po prodaji
Pusti to i vjezbaj najbrzi prst [wink]
tocno. IGH 0,83% u plusu…
Pusti to i vjezbaj najbrzi prst [wink]
[/quote]
Čemu?
Pa on je u cashu.
Kao ameri malo porasli i kriza je gotova?
Sada ćemo up 100%.
To čitam već od veljače, a mi samo down.
Samo se pitam gdje li je nestala Ivana sa onim svojim divnim infos o rastu crobex-a na 4000?
Kaj joj se jahta potopila pa je zaboravila na nas?
Ode DIOKI u blokadu. Nema nam oporavka dok prave dionice sve ne odu dva dana zaredom u blokadu.
DIOK-R-A 456,78 10.34 % up Trgovanje dionicom je suspendirano 566 250.052,84
[smiley]
RIBA-R-A
@domagojd
Umjesto Milke i Lindta kupujte Dorinu. Umjesto Chio kupujte Franck. Umjesto Vipa-prebacite fiksnu i mobilnu na HT, brzi internet Iskon. Umjesto stranih sugavih vina kupujte Kutjevacku Grasevinu. Umjesto Persila koristite Faks Helizim, itd. itd…Zivot vam se nece puno promijeniti a mozete pridonijeti.Placajte poreze, drzava je vazna i vasa djeca ce zivjeti u takvom okruzenju "
evo ja sam jucer kupio sapune od Saponije!
bile su na dnu police u mercatoru i morao sam ih traziti par minuta.
Hrvatske firme moraju nesto napraviti u vezi marketinga jer oce ih stranci ovako "pojesti"
Pridruzujem se inicijativi : kupujmo hrvatsko!
a još da si kupovao u konzumu ili getrou
[/quote]
dobra poanta.
treba kupovati hrvatske proizvode u konzumu ili getrou…
billa, mercator, spar, lidl – out!
[/quote]
Konzum je smrt za hrvatske proizvođače.
1) Neplaća robu, za razliku od stranaca. Sve strani lanci ti isplate robu po valuti. Todorić nikada ne isplati robu nego traži kompenzaciju.
2) Masivne državne subvencije koje Todorić kupi su novci uzeti od hrvatskih proizvođača. Koliko je Todorić dobar za hrvatske proizvođače najbolje se vidi na Petrokemiji.
Što više stranih lanaca to bolja situacija za hrvatske proizvođače, bolji uvijeti plasiranja robe.
Ovu teoriju da strani lanci ne prodaju hrvatsku robu protura agrokor, a puše oni koji nikada nisu ništa proizvodili i nemaju veze o prodaji robe. Cilj svakog bussinesa pa i trgovine je da ostvari što veću dobit. Ako imaš dobar kvalitet i cijenu svatko će uzeti svoju robu.