A tek kad banke povise kamate na kredite! Bit će vađenja love sve u šesnaest da se pokriju
troškovi života.
[/quote]
a tek kad se uracunaju mozebitni teroristicki prepadi na tankere i brodove ?
pa kad putin i medvedev napadnu Tunguziju…
a kad na vrbi zasvrbi…
[lol]
Mozda su u sumi….
Nagadateli ga sve u sesnaest…
pozdrav kolegama…ulagacima i špekulantima…drago mi vas je vidjeti u ponovno velikom broju sto znaci da su prosli dani odmora i krecemo ponovo u nove pobjede u KONTRAOFANZIVU…
živjeli
Možda nije vrijeme za moj povratak, ali zadovoljstvo je kupovat na ovim cijenama.
Vjerojatno ćemo još malo roniti, more je još uvijek toplo ali već na jesen s prvim burama mogli bi zajedrit punim jedrima, nadam se, u krmu.
Možda nije vrijeme za moj povratak, ali zadovoljstvo je kupovat na ovim cijenama.
Vjerojatno ćemo još malo roniti, more je još uvijek toplo ali već na jesen s prvim burama mogli bi zajedrit punim jedrima, nadam se, u krmu.
Istina, kupujmo na dnu, ma koliko dna bilo.
A tek kad banke povise kamate na kredite! Bit će vađenja love sve u šesnaest da se pokriju
troškovi života.
[/quote]
A tek kad se počne vaditi za nove zif.,državne naravno.Treba na brzinu skupiti šest miljardi kuna da se kupe udjeli.Financijski inžinjering ide dalje,navali narode.Ali što ja to pričam,pa već je počelo. [cry]
"sve živo"?
17 milja prometa?
[/quote]
Govorim o zadnjih mjesec dana. Samo se proces intezivirao u zadnjih 7 dana.
[/quote]
imaš podatke?
.. ili samo lupkaš pa što bude
Porema predtrgovanju, mislim ekipo, da nas čeka jako sličan dan kao i jučer.
Prosječna cijena je malo niža od cijena na asku na nekim dionicama.
Kupnja i prodaja se daleko nadmašuju.
Ovisimo o INA-i danas.
S obzirom da će doći do zamjene dionica sa MOL-om, ne znam gdje bi INA mogla krenuti.
evo jedan zanimljiv članak
http://www.telegraph.co.uk/money/main.jhtml?xml=/money/2008/08/19/cnusecon119.xml
ATPL 5 sek prije otvaranja, netko je stavio 150 kom na asku po 2350kn.
Loše.
Mogla bi i INGR-a ispod 200kn.