sustinsko pitanje:
jel se uopce moze pogrijesiti danas?
ja mislim da ne moze.
to je to.
dno.
nema dalje..nema nize…
oni koji ne vjeruju evo malo potkrijepe:
pogledajte prinose fondova u ovoj godini, pa nisu ludi da si jos dodatno smanjuju prinose,
tj povecavaju minuse…
sad pogledajte male: 95% ekipe u minusu…
a sad pogledajte mirovince: jesu li uspjeli zaraditi za inflaciju?
volio bi znati gdje se krije ta sila koja ce dodatno srusti trziste…
Vrana, bi li ti bio ljubazan i objasnio malo svoj stav?
Eh da sam dobio kuna svaki puta kad je netko slavodobitno proglasio dno na tržištu, sada bi bio jako puno u plusu. Kolega niste vi još ni vidli dno, a kamoli da je ovo to. pa pogledajte malo ameriku, banke koje su se tamo prije godinu dana prodavale po 50-80 $ danas možete kupiti po 5-6$, a oni još nisu sigurni da je to dno. Ma super su ovakve izjave i u stvari govore puno o sentimentu tržišta. Još nije zavladao potpuni strah, optimizam još uvijek postoji, znaći da ima lufta za još nekoliko dobrih padova. Bojim se da će se cijene još mnogo dionica prepoloviti prije nego pošteno po dnu zarujemo.
Ma vi ste svi pomahnitali. Ovaj debeljko laprda kao i ostali ‘kvazi medvjedi’. Ako vam i crobex padne na 2500 tek cete se onda zakopati godinama u dionicama koje ste netom kupili jer ce bear market onda trajati godinama.
Kad vec drukate, drukajte da HT, IGH, ATPL, DLKV, ZABA i ostale dionice padnu na 15 kn…onda cemo svi kupovati ko mahniti [smiley]
@debeljko i lavgar
mislim da sam prije nekih 7-8 mjeseci napisao da bi mali investirori trebali svoj portfelj sastaviti od 80-90% HTa.
sjecamo se?
da ste to napravili, danas ne bi razmisljali o dnu, nego bi veselo iscekivali 2. dividendicu.
isto tako sad pisem da se ne prodaju dionice jer je najgore proslo.
ko je jamio – jamio.
sve je jasno i sve se manje moze hvatati u mutnom.
ali s obzirom da ste Vas dvojica napisali ovakve postove cini se da ipak strah postoji, ali u taj strah prestraseni bas i ne vjeruju…
Molim te objasni mi što to povezuje naše banke i banke u americi? Na kolko treba čekati našeg "gubitaša" ZABU, 100 ili 200 kuna?
@debeljko i lavgar
mislim da sam prije nekih 7-8 mjeseci napisao da bi mali investirori trebali svoj portfelj sastaviti od 80-90% HTa.
sjecamo se?
da ste to napravili, danas ne bi razmisljali o dnu, nego bi veselo iscekivali 2. dividendicu.
isto tako sad pisem da se ne prodaju dionice jer je najgore proslo.
ko je jamio – jamio.
sve je jasno i sve se manje moze hvatati u mutnom.
ali s obzirom da ste Vas dvojica napisali ovakve postove cini se da ipak strah postoji, ali u taj strah prestraseni bas i ne vjeruju…
Citirat ću te za mjesec dana.
nafta će u budučnosti nezaustavljivo rasti,a što je za nas najgore usporedno s rastom nafte ojačat će i dolar na što do sad nismo navikli.!!?
Ovaj burek ne znam da li uopće treba komentirati, dakle američko gospodarstvo usporava, amerika u banani, demand za naftu se smanjuje, istovremeno dolar i nafta idu ap ap
@ debeljko
banke koje su se tamo prije godinu dana prodavale po 50-80 $ danas možete kupiti po 5-6$
Ma ajde, one s milionskim gubicima
Ne kazem da cvjeta cvijeće, ali ovakva argumentacija [bye] nije ni za Jozu Škovacina
Evo ti primjer Citigroup, trenutno jedne od najjaćih globalnih finacijskih kuća, pala u godinu dana sa 55 na 17 $, a prije mi se čini da će preživjeti oni nego bilo koji od naših "bisera".
Odluka o lokaciji LNG terminala za dva tjedna [thumbsup] [kiss]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7b78996a-992b-48b3-a5f8-df3edcaf88ac [lol] [thumbsup] [lol]
Evo ti primjer Citigroup, trenutno jedne od najjaćih globalnih finacijskih kuća, pala u godinu dana sa 55 na 17 $, a prije mi se čini da će preživjeti oni nego bilo koji od naših "bisera".
Nisi mi objasnio poveznicu Citigroupa i Zabe, a osim toga to nije pad sa 80 na 5,6. Padova u omjerima Citigroupa imaš i na ZSE.
Ulagači se vraćaju na burzu
http://business.hr/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=84ea84be-8780-4878-828a-6e0f538b32ec
nije probijena.
sentiment je drugaciji.
mozete si zaboraviti na panicne rasprodaje iz travnja.
znas kak se kaze:
prevari me jedanput – sram TE bilo
prevari me dvaput – sram ME bilo…
volio bi vidjeti te koji ce prodavati ispod 3500.
ma ustvari tih vise nema, odavo su izgorili…
[/quote]
kako ste u krivu vidjeti cete ovih dana…