Drago mi je da je tako a isto tako tako znam da je nafta bila i 147$ pa šta se promjenilo nama na bolje ništa samo manje piše kako je visoka cjena nafte uzrok svemu to je smo jedna lažljiva banda koja hoće da nam otme što imamo zato nemojte prodavat svoje a oni nek krepaju
[/quote]da, moram se složit sa ovim postom punim bijesa jer nafta, dok je padala po 5,6 usd dnevno nije bilo senzacionalističkih napisa a kad bi se u tom razdoblju pada dogodio jedan dan rasta od dolar i ppokoji cent na teletextu htv-a bio bi odmah izvučen naslov tipa "zabrinutost,hladni rat,iskakanje cisterne u Gruziji,nevrijeme u Meksičkom zaljevu pogoduju daljnjem rastu nafte…"
Drago mi je da je tako a isto tako tako znam da je nafta bila i 147$ pa šta se promjenilo nama na bolje ništa samo manje piše kako je visoka cjena nafte uzrok svemu to je smo jedna lažljiva banda koja hoće da nam otme što imamo zato nemojte prodavat svoje a oni nek krepaju
[/quote]
Zato i je burza u hrvata takva kakva je. Nitko ne trguje jer čeka da drugi krepa.
Mi Hrvati se uvijek radujemo kad susjedu krepa krava, makar je i naša krepala.
Ameri bi se već davno iskrcali i počeli ponovni krug ulaganja, zato je kod njih uvijek živo i nema
dosade.
Sanader: Najizglednije je da INA i MOL razmijene dionice
http://www.seebiz.eu/hr/politika/sanader-najizglednije-je-da-ina-i-mol-razmijene-dionice,23588.html
Vratili smo se iznad 3500. [smiley]
Glavno da su se nakupovali na niskim cijenama i srušili prosjek na dionicama.
[/quote]
Zato i je burza u hrvata takva kakva je. Nitko ne trguje jer čeka da drugi krepa.
Mi Hrvati se uvijek radujemo kad susjedu krepa krava, makar je i naša krepala.
Ameri bi se već davno iskrcali i počeli ponovni krug ulaganja, zato je kod njih uvijek živo i nema
dosade.
[/quote]
Pa to ti je baš jednostavno ti svoje prodaj i trguj kod AMERA ja svoje neću pa taman da mi vrijednost portfelja bude 1 kn
Izgleda da polako prolazi panika i da bi do kraja dana mogli u plus.
pa meni se cini da panike nije niti bilo….
fondovi su si malo isprebacivali dionice i to je to…
ajde dobro, neki manji su naletili na minu i prodali.
Ovo mi ne miriše na dobro ,na svim likvidnim dionicama je istovar
nije ni bilo panike…..spremni smo za jaci pad…mnogi prizeljkuju…kes spreman…da vidimo dokle moze…
Ovo mi ne miriše na dobro ,na svim likvidnim dionicama je istovar
a ja ne znam gdje ti gledaš, istovar je stao, kupnja se gomila, a ovo je drugi put da se odbijamo od 3500. sutra bi mogao biti jedan jači bullrun, ako ameri danas otvore dobro. Europa također ide prema gore, nafta jenjava. Treba to sutra znati iskoristiti.