Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niukom slučaju! Tvoje je izrazito pravo da bilo što kupiš po bilo kojoj cijeni koju smatraš korektnom. Na prodavaču je da se porazmisli o istom i također adekvatno postupi. Čista razmjena robe/dobara po dogovorenoj cijeni koja odgovora objema stranama. To što će dionica ići u blokadu je skroz nebitno. Tvoja transakcija će biti odrađena i prije toga! Limiti su i tako umjetne prirode i nisu se pokazali posebno korisnima. To je izmišljotina ZSE. A to što te trgovinski sustav upozori da ti je cijena izvan dnevnih limita, to je naprosto feature. Dobar feature koji će te jednog dana i spasiti od grubih pogrešaka zamjene cijene i količine, što se eto, svako malo događa i "renomiranim" brokerskim kućama.

Apsolutno se nemoj brinuti oko svega toga. Uvijek na kupnju stavi po cijeni koja je tebi prihvatljiva, bez obzira na limite, i jednako tako za prodaju.

A kada ovo što sam napisao više ne bude vrijedilo, e, onda više nećemo biti u kapitalizmu. Ali mislim da imamo još "koju godinu" fore do opet neke takve sveobuhvatne promjene društva i uređenja… [tongue]

de reci čovjeku što se prošle godine događalo na IPKO
[/quote]

ili na CRAL…
[/quote]
ili ddjh

najvrednije stvari u životu su besplatne

Je li moguće da je nešto procurilo oko Ine pa su druge dionice to platile?

moguce je da ponuda bude ispod ocekivanja tek minimalac obavezne a onda slede odluke
***obrisano***

e,
fazan nemoj me odmah napasti .
ali puna mi ku.ca optimizma i bikonja , cuo sam da su bjela jetrica super na zaru ( mislim da zna s o cem u pricam)
uzalud ti FA I TA , a u obe su dobar.
svaka cast ako ti je ovo hobi, ali meni je pun ku ac svega .

PS .
pozdravi ANU.

e,
ali puna mi ku.ca optimizma i bikonja , cuo sam da su bjela jetrica super na zaru ( mislim da zna s o cem u pricam)

PS .
pozdravi ANU.

znam samo da si me jedno vrijeme opsjedao s privatnim porukama …
što ti se dogodilo u međuvremenu … teško je to opisati …

armada šaka jada …

I love the Smell of Profits in the Morning

e,

PS .
pozdravi ANU.

armada šaka jada …

[/quote

e,

PS .
pozdravi ANU.

armada šaka jada …

[/quote]
ma zbilja si nevjrovatan, ili te ja mozda krivo kuzim,
sretno

Nije procurila nikakva informacija u vezi INE, jednostavno je panika popustila i cijena će se stabilizirati oko 2800.

Na razinama 2700 – 2800 je još bilo normalno ulijetati zbog malog rizika jer ponuda za preuzimanje ne može biti predaleko od te razine, dakle – rizik mali, mogućnost zarade ipak nešto veća.

Mislim da će kolaps amera još danas i sutra omogućiti kupovinu na niskim cijenama, s tim da se nadam velikom prometu. Molim boga za 200 milja redovitog pa ću se i ja početi skidati s praksića, apaurića, pića i ostalih …ića [thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Nije procurila nikakva informacija u vezi INE, jednostavno je panika popustila i cijena će se stabilizirati oko 2800.

Na razinama 2700 – 2800 je još bilo normalno ulijetati zbog malog rizika jer ponuda za preuzimanje ne može biti predaleko od te razine, dakle – rizik mali, mogućnost zarade ipak nešto veća.

Mislim da će kolaps amera još danas i sutra omogućiti kupovinu na niskim cijenama, s tim da se nadam velikom prometu. Molim boga za 200 milja redovitog pa ću se i ja početi skidati s praksića, apaurića, pića i ostalih …ića [thumbsup]

previse emotivno ste u svemu, a to znaci da ste nestabilni i laka meta…
s vasim djonicama za popunu 6% po bilo kojoj ponudenoj cjeni mogu racunati

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

@luka

Nemate pojma kolko ste u pravu, a i forum vidim sve vrvi od stabilnih i teških meta.

Imam prijedlog za moderatora u svezi načina ocjenjivanja: treba ga promijeniti !
Kako netko iole normalan može ocijenit post koji ima jednu ili nekoliko riječi ili jedan smajlić ili nekoliko njih ? Kako netko iole pametan može ocijenit negativno neki link koji je usko vezan uz temu ili je odgovor na neko pitanje ?! Treba li zabraniti iživljavanje neiživljenih tipova koja guštaju na ovom ozbiljnom forumu u liječenju svojih kompleksa- TREBA ! Ovo se ne odnosi na ocjenjivanje mojih postova nego na postove dobre većine kolega sa foruma

Imam prijedlog za moderatora u svezi načina ocjenjivanja: treba ga promijeniti !
Kako netko iole normalan može ocijenit post koji ima jednu ili nekoliko riječi ili jedan smajlić ili nekoliko njih ? Kako netko iole pametan može ocijenit negativno neki link koji je usko vezan uz temu ili je odgovor na neko pitanje ?! Treba li zabraniti iživljavanje neiživljenih tipova koja guštaju na ovom ozbiljnom forumu u liječenju svojih kompleksa- TREBA ! Ovo se ne odnosi na ocjenjivanje mojih postova nego na postove dobre većine kolega sa foruma

Meni je još bolje ocjenjivanje na temi što smo danas tržili. ATPL 100% a PTKM npr 40%, pa kako se to može ocjenjivati i po kojem kriteriju [lol]

Otvaranje -0,11%. 1,1 mil prometa.
Mislim da su mali potaknuti na rasprodaju na nekim dionicama, a na nekim fondovi lagano po bidu.

Evo ja ću recimo sad pokupit kečeve, ali iskreno mislim da je ponuda za INU na donjoj granici raspona i na to nas pripremaju ovim konstantnim padom crobija, a onda će uslijediti "u ovim vremenima je ovo i više nego fer ponuda za dionicu INA-e, jer pogledajte stanje na svjetskim tržištima, bla,bla,bla" Da ju imam mislim da bi sad sa barem 50% izletio van.

Surround all arround when it hits the ground

New Report

Close