ne bih htio unositi paniku, ali moje viđenje zbivanja na ZSE ovaj tjedan moglo bi se opisati jednom riječju:
A R M A G E D O N
Nemoj pretjerivati i sijati paniku bezveze…Nije sjajno, ali nije baš ni Armagedon…
[/quote]
@matrix s95
A R M A G E D O N????
Svasta se na ovom portalu moze naci…
kako samo uspijes doci do takve rijeci? armagedon…e pa svasta.
istina: cijena nafte pada, tvrke zabiljezile povecanje neto dobiti, dolazi nam vruca jesen a svi znamo da se u jesenskim mjesecima prometi povecavaju, hvataju se pozicije za oporavak ujesen…
Molio bi komentar od ozbiljnih ljudi što kažu da je direktor ZSE išao na PALE da moli za spajanje naše i njihove burze laprdani nek se ne javljaju sa svojim komentarima
ne laprdaj [lol]
[/quote]
Bilo bi mi drago daje to neistina meni osobno ali nažalost to je istina zato sam rekao da se laprdani ne javljaju koji nisu informirani
Evo zatukli mi KODT i TNPL, ko mi je kriv – niti hanfa niti samodol – sam sam si kriv, mogo sam kupit jeftinije. Da nisam prije, danas bi ih ponovo kupio. Možda će još pasti ( ja se nadam da neće nego da će rasti), ali ja ću ih čekat, ako treba 3 godine. Poslovanje firmi sam dobro procijenio, ali neke druge faktore burze sam krivo procijenio. [angry]
@Tony,
hvala na inf. a za ocjene se ne brini jer to ti je poznati hrvatski jal prema svakome koji nešto zna i može. Zato smo tu gdje je smo.
INA-R-A 2.800,00 2.14 % up 3.496.123,08
ODE INA!!!
Opet spašavanje grobija sa inom, al ak se INA ne zadrži sljedeća dva ,tri tjedna na
ovim razinama nebu nam pomoglo ni ovo umjetno disanje…
Izgleda da u ovom trenutku ništa ne vrijedi osim INE
.. mislim da svi čekaju da ostanemo bez INE .. onda će se valjda znat kamo krenuti