Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zagrebačka i Banjalučka burza se spajaju?!

"Prema neslužbenim informacijama na Palama su se sastali direktor Zagrebačke burze Roberto Motušić i direktor Banjalučke berze Milan Božić.
To je odmah potaklo špekulacije o mogućem spajanju dviju burzi zbog, kako kažu,
iznimno niskog obujma trgovanja, a sve u cilju zajedničkog djelovanja i unaprijeđenja poslovanja te razvijanja jedinstvene platforme.
Motušić je navodno izjavio da ako se nastavi ovakva niska likvidnost, da će ZSE biti prisiljena proširiti djelatnosti te da se razmišlja o osnivanju turističke agencije,te o agenciji za promet nekretninama.
"Sve opcije su zasada otvorene, kaže Motušić"

izvor.banjalučkevesti.hr

Zašto me kopiraš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo je stvarno jadno!
Mislim da bi nam bilo bolje da počnemo nešto raditi umijesto da sjedimo i kukamo!
Na ovakvim prometina ,da samo nekoliko nas koji tu pišu lupe po bidu , dižemo index 5%

Crobex Ukupni promet
3.527,28 -0.25% 3.557.826,55 kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@barbosa
Razluči bid i ask !?
Kako možemo lupati po bidu i dizati index.
Jel se nešto desilo , a da ja ne znam. Neka nova pravila.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Uskoro će biti:
"GAME OVER"

"Prema neslužbenim informacijama na Palama su se sastali direktor Zagrebačke burze Roberto Motušić i direktor Banjalučke berze Milan Božić.
iznimno niskog obujma trgovanja, a sve u cilju zajedničkog djelovanja i unaprijeđenja poslovanja te razvijanja jedinstvene platforme.
Motušić je navodno izjavio da ako se nastavi ovakva niska likvidnost, da će ZSE biti prisiljena proširiti djelatnosti te da se razmišlja o osnivanju turističke agencije,te o agenciji za promet nekretninama.

izvor.banjalučkevesti.hr

Od toga neće biti ništa jer će netko šapnut MOTUŠIĆU da ovko vođenje burze kao ZSE da od vodećeg lidera u regiji učini sprdačinu od burze da se na BALKANU glava gubi da ti banditi nemogu nekažnjeno proći kao kod nas za takve stvari taj narod i svog premijera ubija a burza je rasla nije kao kod nas da ti pričaju priče kako je vuk pojeo baku i zato burza ZSE tone

Razluči bid i ask !?
Kako možemo lupati po bidu i dizati index.
Jel se nešto desilo , a da ja ne znam. Neka nova pravila.

Dere me nervoza pa griješim!
Očito je da sam zamijenio pojmove, tako ti je to kada nisi koncentriran!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Do sada je bio veliki promet.Idemo malo smanjiti.Počima utakmica Hrvatske i Fracunske.

evo prošlo podne , a nitko još nije prošao milju.
ne sjećam se kad je zadnji put bilo ovako nešto.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kad smo kod statistika , na pomolu su rekordi po najgorim likvidnostima :
do 12:55 promet ukupno 7,24 mil kn
skroz loše

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

izvor.banjalučkevesti.hr

Od toga neće biti ništa jer će netko šapnut MOTUŠIĆU da ovko vođenje burze kao ZSE da od vodećeg lidera u regiji učini sprdačinu od burze da se na BALKANU glava gubi da ti banditi nemogu nekažnjeno proći kao kod nas za takve stvari taj narod i svog premijera ubija a burza je rasla nije kao kod nas da ti pričaju priče kako je vuk pojeo baku i zato burza ZSE tone
[/quote]

Otišao lik sad kumit i molit nakon što su mu sprega mirovinaca i regulatora od burze napravili burekdžinicu. Valjda bi sad i njima takve bureke prodavao. [pray]

A ljudi moji što je ovo!? Teška penzija. Da nije netko umro pa svi brokeri otišli na sprovod!

jel pušiona zaslužena?

New Report

Close