Mogu ja?
Fond menadžeri su se vratili sa mora i moraju rasprodavati dionice kako bi namirili zahtjeve za isplatama udjela.
Onda su mali dioničari vidjeli da je probijena donja strana simetričnog trokuta, pa su se i oni počeli iskrcavati. Sada će se početi iskrcavati i pokoji zakašnjeli trejder, a onda počinju margini i knock outs.
Zadovoljan prijatelju? [rolleyes]
[/quote]
tako nekako, vjerojatan slijed sljedecih cca dva tjedna
Ma ne istovaruje se nitko, to je samo privid trgovanja.
optimisti gledaju ovako, netko se mudro i strpljivo ukrcava…
stvar je ista samo kak se zeme
…
Onda su mali dioničari vidjeli da je probijena donja strana simetričnog trokuta, pa su se i oni počeli iskrcavati.
Mali dioničari su vidjeli da je probijena donja strana simetričnog trokuta?
Da, jer se i inače, većina malih dioničara, za kupnju i prodaju služi tehničkom analizom.
Možda, ali vjerujem da ih je dosta ostalo iz bikovskog tržišta koji još nisu okinuli. Ako nastavimo južno nastaviti će se gdje je zadnji put stalo. [bye]
[/quote]
Crobex je na ovim razinama bio početkom 2007. Margini iz toga razdoblja, ako do sada nisu pukli, već su odavno morali biti vraćeni.
Čemu ovakvo bolesno drukanje?
To mi sliči na ono, bolje da susjedu crkne krava…
Moj BARON je lijepo govorio da se treba čuvati i ne kupovati dionice a vi ste ga ismijavali eto vam sada pa vi kupujte.
To je naša burza!
Padnemo 1-2% korekcija,zvoni na sva zvona.
Prodajte sve padamo na 3200,2500,armegedon,nema preživjelih
DIgnemo se 1-2%
Oporavak burze
Tko se nije ukrcao,neka uhvati zadnji vlak
Idemo na 4200,4600 i td.
Burza ne traje 1-2 dana i ne treba dizati toliku buku oko par %.
Cijene mnogih dionica su na nižim razinama od prije 2-2,5 god.
Firme posluju dobro i imaju veliku perspektivu.
Ako mislite da će cijene još dola,sačekajte
Ako ste u dionicama,nemojte dizati paniku za -2%
Ako niste u mogučnosti (psihički) podnjeti pritisak burze i stalno mijenjanje cijena,nemojte biti u dionicama,prodajte portfelj i oročite novce u banci
Ako mislite zaraditi na burzi,na nju treba gledati dugoročno i bude sve o.k.
šta vam se čini od ovog komentara sa mojnovac foruma
Čini mi se da onaj tko proda dionicu bilo koju sada po ovim cijenama je zreo za ludaru !
Može fondovska banda pljačkat kolko hoče i KOLIKO DUGO hoće, no MENE NEĆE opljačkat jer im ja neću prodat SVOJE dionice!
Pozdrav malim dioničara i želim im sve najbolje i NEK IZDRŽE !
Pa ljudi nije ovo izmišljeno prošli tjedan nego u 10. mjesecu 2007 godine, a još malo pa je 10 mjesec 2008 godine …..
kako to mislite kolega nece vas pljackat?
zaboravljate tko je gazda u dvoristu?
kolega grubinic prati modne trendove, mudri ulagaci psihologiju i bollingere…
uvijek i zauvijek ce biti kako veliki zele a mi smo tu da zaradimo na prepoznavanju njihovih zelja.
konkurentni investitori nece plakat vec se prilagodit situaciji a zvali nas vi malipulatorima, špekulantima ili lopovima nama je svejedno…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/radit-ce-se-do-ponoci!,23191.html
stalno neka negodovanja, radnici trebate se boriti da imate posla i mozete valjda raditi ta tri mjeseca sezone do ponoci ili najvise do 1 ujutro…
a moracu na tank s jahtum, kupit cevapcice i zalevat s perinjonom, necu zaposljavat nove ljude, aha moracete malo tuc prekovremene ali ako vam objasnim da vam je to uredovno novo radno vreme onda i to nije prekovremeno nego standardnih 12 sati, naravno za istu placu 1950 kn, jer moramo stediti da bi ulagali u nove trgovine, terase na đokeru, onaj hotel kod željeznickog kolodvora u zagrebu, kak se ono zove…
ma ja sam rođeni hoteljer al vis nemrem se setit sad kak se zove,
svejedno daj te čavapcice za van, perinjon mi je da na jahti na ledu, volim to grickat i zaljevat dobro vino…
Znači Ameri su budale, tamo firma prikaže povećanje dobiti i dobar FI + dobar market outlook, i gle – dionica raste, taman u Bear marketu. Unormalit će se i naše tržište kapitala, jer na ovakvo se strani kapital neće vraćati.
Pitanje je zašto padamo, sjetimo se da npr. prije izbora svi su bili uvjereni da padamo zbog moguče pobjede SDp-a, a zapravo su OMF izlazili iz OIF.
Ne nasjedajte na provokacije – netko se neselektivno iskrcavao po bidu 2 dana, moguče da neki OIF prodaje, ili može bit nešto drugo. Umjesto trkeljanja bolje energiju uložiti da se sazna što se zaista zbiva
Bilo bi dobro da saznamo.
[/quote]
Šta se zbiva. E pa moglo bi se reći da smo došli do vrha u ovom ciklusu.
A to što nam slijedi smo danas vidjeli.
Pozdrav xBARUNICIx [thumbsup]
@Lookaborna
Znači Ameri su budale, tamo firma prikaže povećanje dobiti i dobar FI + dobar market outlook, i gle – dionica raste, taman u Bear marketu. Unormalit će se i naše tržište kapitala, jer na ovakvo se strani kapital neće vraćati.
Tamo firma prikaže i gubitak ali manji nego što su analitičari predvidjeli(ipak su njihovi educiraniji) i gle dionica opet raste!!!
konkurentni investitori nece plakat vec se prilagodit situaciji a zvali nas vi malipulatorima, špekulantima ili lopovima nama je svejedno.
A kaj si i ti BORG gosn Kerum da o sebi govoriš u množini, pa bogati vidim sve vas infiltriralo !!!
Pitanje je zašto padamo, sjetimo se da npr. prije izbora svi su bili uvjereni da padamo zbog moguče pobjede SDp-a, a zapravo su OMF izlazili iz OIF.
Ne nasjedajte na provokacije – netko se neselektivno iskrcavao po bidu 2 dana, moguče da neki OIF prodaje, ili može bit nešto drugo. Umjesto trkeljanja bolje energiju uložiti da se sazna što se zaista zbiva
Mislim da si u krivu.
Netko se neselektivno iskrcava po bidu.
ZNA SE TKO SE SLEKTIVNO ISKRCAVA PO BIDU….rekao bih.
Kolega, od drveta ne vidite šumu.
Rodijaci, Lukovići, Čovići, Sammy, i ostali se iskrcali. Sammy je dao signal za dolje.
I čini mi se da se neće stati na 2 dana. Biti će još toga.
Vidjet ćemo.