Istresavanje na HDEL
Istresanje na IGH, ERNT, ATPL i to brutalno po bidu.
Šta mislite zašto su dizali cijene polako sa malim parama ?!
Izgleda mi ko ofenziva jednog ili više fondova po bidu.
Igre i igrice.
opet potop!!! [bye] [bye] [bye]
ima li ovome kraja???
Pa prava stvar još nije niti počela a Vi bi već kraj.
Pa nisu dionice od danas do sutra.
A sada ajmo svi jedinice [lol] [lol]
Na TNPL istresavanje.
Na kupnji još samo 6 naloga.
Jedan od njih je na 1500 kuna.
Pa kud to vodi?
Konačno malo trgovine vrijedne spomena. Ovo ovih zadnjih dana je bilo mučenje. Ja navijam za redovni promet od jedno 60 milja, makar i u minus. Treba nam likvidnost, bilo kakva.
svi su pretpostavljali da kad se godisnji zavrsi da ce doci veca likvidnost… doci ce veca likvidnost ali se cini da ce crobex prema dolje
Barone*
Ajmo mi početi drukati up up up,
pa možda počne djelovati suprotno.
Ja ne shvačam zašto se ekipa upeca svaki put na istu forum.
To je jednostavno magija.
I onda će reći da je hanfa kriva jer netko prodaje svoje vlastite dionice.
[thumbsup] [thumbsup]
Uvijek postoji niže od nižeg,stara uzrečica.Dok se INA brenila na 2900 još se Grobex i držao , a sad je pitanje gdje je dno.
Na TNPL istresavanje.
Na kupnji još samo 6 naloga.
Jedan od njih je na 1500 kuna.
Pa kud to vodi?
Možda na 1500 kuna? I na ATGR se vidi nalog na kupnji na 340 kuna, a na Magmi na 70 kuna.
Na TNPL došla konjica na kupnji sa 300 komada i pojedena u jednom zalogaju
Čujem li ja to ŠKRGUT ZUBIJU?!
A mislili ste da će burza UP!
Što bolji promet to veselije padamo.
[bye]
Uvijek postoji niže od nižeg,stara uzrečica.Dok se INA brenila na 2900 još se Grobex i držao , a sad je pitanje gdje je dno.
Crobex nema dna, u tome i jest problem. Strane burze imaju čvrsto definirane linije otpora, a Crobex je toliko malo i plitko tržište (što se vidi iz prometa zadnjih dana) da jednostavno nema tog kapitala koji bi spasio stvar da se tri najveća fonda krenu iskrcavat.
Konačno malo trgovine vrijedne spomena. Ovo ovih zadnjih dana je bilo mučenje. Ja navijam za redovni promet od jedno 60 milja, makar i u minus. Treba nam likvidnost, bilo kakva.
To su i bile bojazni veća likvidnost al na nižim ili višim razinama.
Vjerojatno su ovo razine za naredne dane, samo kaj se bojim da budu sad već svi poćeli očekivat
predviđanja za financijaše u svijetu za treći kvartal. Makar kod nas neki još nisu dali rezultate
ni za drugi ko recimo atgr … al kaj možeš tak to ide kod nas..