Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve mi se čini da nas fodovi žele naviknut na ovu razinu Crobexa od 36xx jedno duže vrijeme da se duhovi smire, te onda da nastave sa iskrcavanjem i rušenjem cijena dionica ispod 3000.
Nemojte zaboraviti da su većinu dionica fondovi stekli pri cijenama od 20 do 100 Kn. Ovo je njima i dalje sve zarada. Ne govorim o fondovima tipa "Mirko i sinovi".

Sve mi se čini da nas fodovi žele naviknut na ovu razinu Crobexa od 36xx jedno duže vrijeme da se duhovi smire, te onda da nastave sa iskrcavanjem i rušenjem cijena dionica ispod 3000.
Nemojte zaboraviti da su većinu dionica fondovi stekli pri cijenama od 20 do 100 Kn. Ovo je njima i dalje sve zarada. Ne govorim o fondovima tipa "Mirko i sinovi".

Moguće, vrlo moguće.
Samo kaj se netkom ne sviđa kaj pišeš pa ti je dao 1.
Ja sam ti zato dao 100% jer si u pravu.
Idemo mi do 3000 samo tako.
[lol] [proud] [thumbsup] [bye] [sad] [rolleyes]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Fondovi žive od provizija i naknada za upravljanje. Što je cijena dionica viša, više dobivaju na ime naknade. Njima ja najvažnija vrijednost imovine.

Evo kad Marko kasno na Kosovo stigne onda traži da se Kosovska bitka poništi i da se ponovo odigra s njim u glavnoj ulozi.

I naravno da traži idetntičan redosljed zbivanja.

[bye]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Fondovi žive od provizija i naknada za upravljanje. Što je cijena dionica viša, više dobivaju na ime naknade. Njima ja najvažnija vrijednost imovine.

Istina, no ulazi su im bili jakooo niski.
Smiješno niski.
I ne zaboravite da fondovi gledaju svoje dupe a ne svojih ulagača, pogotovo kad je ovakva kriza u svijetu.
Plus naše fondove drže stranci koji će prije satrat Hrvatsku da sa našim novcem spase svoju guzicu doma i na zapadu, nego biti fer prema banana državi sa banana građanima.

Evo kad Marko kasno na Kosovo stigne onda traži da se Kosovska bitka poništi i da se ponovo odigra s njim u glavnoj ulozi.

[bye]

Kolega, Marko je na Kosovu od 17. 01. 2007. konstantno 100% u dionicama. Samo kupujem i kupujem.
No zaorao sam i sada čekam Godota, i ne zavaravam se već realno razmišljam, jer laži nikome ne koriste.

Smiješno niski.
I ne zaboravite da fondovi gledaju svoje dupe a ne svojih ulagača, pogotovo kad je ovakva kriza u svijetu.
Plus naše fondove drže stranci koji će prije satrat Hrvatsku da sa našim novcem spase svoju guzicu doma i na zapadu, nego biti fer prema banana državi sa banana građanima.
[/quote]

Ovde nema fer i ne fer,burza nije socijalna ustanova.

Okani se patetike.

Ne vidim po kojoj bi ekonomskoj logici fondovi išli rušiti burzu?

Možda da stave lovu u čarapu pa da je poždere inflacija.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

[bye]

Kolega, Marko je na Kosovu od 17. 01. 2007. konstantno 100% u dionicama. Samo kupujem i kupujem.
No zaorao sam i sada čekam Godota, i ne zavaravam se već realno razmišljam, jer laži nikome ne koriste.
[/quote]

Nije bitno ko je a ko nije u dionicama.

Niti me je briga.

Mada po postovima znam ko je kada i koliko.

A to je otužno.

Okani se patetike.

Otkrio si toplu vodu!
Bravo!

Smiješno niski.
[/quote]

Ovima mi trebalo dati nagradu za GLUPOSTgodine stvarno ovaj forum treba nagradit sto pušta takve jadovane

Okani se patetike.

Otkrio si toplu vodu!
Bravo!
[/quote]

Ja bar ne čekam Godota niti kunem strance nit cvilim na hanfu.

Zakopan u fundamentima gnušam se na razne telale i barjaktare.

Pozdrav.

Ja bar ne čekam Godota niti kunem strance nit cvilim na hanfu.

Zakopan u fundamentima gnušam se na razne telale i barjaktare.

Pozdrav.

Da, baš!

New Report

Close