Ukupan promet na ZSE
51.989.694,43 kuna
ja nagovjestio
55.000.000 kuna
Gdje je nagrada moja?
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.624,69 0.02% 51.989.694,43 kn 35.607.435,48 kn 16.382.258,95 kn 0,00 kn
Ja bi da proglasimo elementarnu nepogodu.
Eto malo pozitivnih vijesti za dioničare Uljanik plovidbe:
http://www.poslovni.hr/89652.aspx
Banka: Bruto dobit banaka rasla 34 posto
Evo gdje je otišla lova sa burze i kao što sam već nekoliko puta ponovio tko jedini od lijepe naše ima koristi. U isto vrijeme dok banke u svijetu grcaju u gubicima "naše" banke grcaju u lovi. Ali zato HR tvrtke imaju sve slabije rezultate a HR građani su sve zaduženiji. Zašto Rohatinski ne kaže koju riječ o tome. Tko im je omogućio podizanje kamata početkom godine pod izlikom smanjenja zaduženosti. Od te mjere koristi imaju opet i samo opet banke. [bye]
Evo gdje je otišla lova sa burze i kao što sam već nekoliko puta ponovio tko jedini od lijepe naše ima koristi. U isto vrijeme dok banke u svijetu grcaju u gubicima "naše" banke grcaju u lovi. Ali zato HR tvrtke imaju sve slabije rezultate a HR građani su sve zaduženiji. Zašto Rohatinski ne kaže koju riječ o tome. Tko im je omogućio podizanje kamata početkom godine pod izlikom smanjenja zaduženosti. Od te mjere koristi imaju opet i samo opet banke. [bye]
E da, da je kod nas fiksna kamata imale bi 34% gubitaka.
Mislim da je kriza kredita na pomolu.
Koliko ima ljudi koji su na kunu računali otplate kredita?
Bankarski lobiji idu preko državnog vrha, pljačkajući i zadužujući građane.
Sanader ne zna otkud mu satovi. Korupcija cvjeta.
Danas je na burzi protrgovano 115 dionica,pa nikako nije mogao kupiti 350 preko burze.Dakle,ovo je
vanburzovno trgovanje.Ne znamo po kojoj cijeni i od koga.Možda od onoga kome su nedavno "poklonili".
Ne bih se začudio da za koji dan bude obrnuto,tj da uprava proda više ,ali normalno da sa ovakvom
informacijom i uz pomoć trezora na kupnji cijena ide AP i oni uštinu koju kunicu.
Ovo je samo prijedlog za razmišljanje.
E da, da je kod nas fiksna kamata imale bi 34% gubitaka.
Mislim da je kriza kredita na pomolu.
Koliko ima ljudi koji su na kunu računali otplate kredita?
Bankarski lobiji idu preko državnog vrha, pljačkajući i zadužujući građane.
Sanader ne zna otkud mu satovi. Korupcija cvjeta.
[/quote]
Ne znam da li će nastupiti i kriza kredita u Hrvata,ali Barone bojim se za tebe.Tražeći sve više kriza
ćini mi se da ti upadaš u najveću.
Ne drzim niciju stranu, ali cinjenica jest da dizala sam jedan poslovni kredit u ozujku sa kamatom od 9,99 a jedan u srpnju sa 13,99 [shocked] a nisu mi cak ni rekli za promjenu stope nego sam vidjela tek kad sam dobila ugovor.Potpuno isti kredit je bio. [cry]
zar ti stvarno misliš da Rohatinski imam ikakve veze sa podizanjem kamata ??
HNB propisuje iznos eskontne stope koja postaje mjera za određivanje zatezne i najviše ugovorne kamatne stope. BTW, ista je početkom godine povećana sa 4,5 % na 9 %. Nadalje, Zakon kaže da najviša ugovorna kamata za građane može biti 5% iznad eskontne stope za građane i 8% za tvrtke.
[bye]