Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

najgori scenari bi bio da se produlji do kraja ovoga tjedna .

ha,ha,ha …..samo se ti nadaj, neke dionice se neće tjednima oporaviti !!!

bosanac – ak’ si ti amater ja sam KuciloOro !

pozdrav svima…..

evo nesto amaterski…u trenutcima korekcije (kao sada), najbolje kupovat, i to podcijenjene kapitalce….
koliko god trajala i koliko god jaka bila (korekcija), te vrijednosti se brzo vrate, i opet smo u plusu….
amaterski…..

Ako je dionica podcijenjena vrijednost će se najvjerovatnije vratiti. Samo je pitanje koliko ćeš trebat čekati. Ali to vrijedi samo za podcijenjene dionice…

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Ako je dionica podcijenjena vrijednost će se najvjerovatnije vratiti. Samo je pitanje koliko ćeš trebat čekat. Ali to vrijedi samo za podcijenjene dionice…

bravo force, da nebi amateri mislili; korekcija je dobra samo za podcijenjene dionice,…a ne za sve !!!!

najgori scenari bi bio da se produlji do kraja ovoga tjedna .

Ma da?! Dionice bi trebale rast 51 tjedan u godini, a u jednom tjednu malo pasti….to bi onda bio novcani perpetuum mobile. Svi bi bili milijarderi kroz nekoliko godina.

Htio kupiti još MIV-a,ali kao da nema više Šangajca

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

Htio kupiti još MIV-a,ali kao da nema više Šangajca

Gde ste bili, kad se djelilo po 9k?[smiley2][smiley2]

in: ” Htio kupiti još MIV-a,ali kao da nema više Šangajca ” Gde ste bili, kad se djelilo po 9k?[smiley2][smiley2]

Kupio jesam ali malo s obzirom koliko se galame diglo oko čajniza, a ja mislim oženiti kineskinju,ajme ima da mi čuda radi.

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

in,

, a ja mislim oženiti kineskinju,ajme ima da mi čuda radi.

Ali ona ti ruši “tržište”..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

malo prije na HRT-u u emisiji Poslovni klub, rekoše kako euforija investitora još uvjek traje, a po svemu sudeći potrajat će u znaku strelovito rasta i ovaj tjedna (deveti za redom….)

Ajme, evo i trećeg koji gleda poslovni klub. sad vas već ima trojica u hrvatskoj. dva forumaša i đuro tomljenović himself. bez uvrede naravno…[smiley1]

evo Amerikanaca

U

evo Amerikanaca

Upravo sam to gledao.
Vidjet cemo kako ce Kina nastaviti pa Europa pa mi.
A gledajte.
Kako plese Europa, plese Ina, a kako plese Ina…[smiley13]

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

a lipi moji stra ste se us…. ja sam proda DKLV za dokupit TNSA (po vašoj preporuci) pa sam izgubija cca 2000 kunica a oće¨l se to vratit…pomozi mi lipa moja “SLATKA”.Šalin se ja lipi moji,ne boj te se,sve će ovo proć pa i tebi “SLATKA”

New Report

Close