Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja je para u pitanju za tu INU? Prognoze ništa! Insajd inf. isto ? Kristalna kugla ako baš nema ništa pouzdanije?

who dares, wins

Koja je para u pitanju za tu INU? Prognoze ništa! Insajd inf. isto ? Kristalna kugla ako baš nema ništa pouzdanije?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e7d4dfa4-7225-41ca-849e-6a560edab568&readcomment=1#comment

Vidio sam. Za to su mi i pale na pamet sve ove metode pogađanja. Ne mogu se odlučiti za koju da se odlučim.

who dares, wins

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e7d4dfa4-7225-41ca-849e-6a560edab568&readcomment=1#comment
[/quote]

a zipa ovog majstora …

von braun 12.08.08 17:57
Molova ponuda je 2600 kn.
OVO NIJE FAKE.
OVO JE STVARNO.
INSAJDER JE PROVJEREN

I love the Smell of Profits in the Morning

"Ovo nije fake."

[lol]

Ovo je napisalo neko dijete od 16 godina. Pazi izraz – fake. [lol]

[/quote]

a zipa ovog majstora …

von braun 12.08.08 17:57
Molova ponuda je 2600 kn.
OVO NIJE FAKE.
OVO JE STVARNO.
INSAJDER JE PROVJEREN

[/quote]
to moze znati samo antina ljubavnica, razotkrio si se

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Meni stvarno nije jasno kako netko može biti novinar koji se bavi poslovnim temama a da ne zna računati postotke. Evo prije par dana je jedan napisao da je dobit croatie airlines pala 2000%. A valjda onaj tko je završio osnovnu školu bi znao da dobit može najviše pasti 100% na nulu. A evo danas gledam na seebiz.eu da je dobit industrogradnje porasla 206%. A zapravo je prošle godine bio gubitak. Valjda su računali da je rast 100% da se izađe iz gubitka a onda još 106% da se dođe u dobit. Mislim da bi zbog ovakvih stvari novinari vani dobivali otkaze a kod nas se to ponavlja i ponavlja iz dana u dan.

Meni stvarno nije jasno kako netko može biti novinar koji se bavi poslovnim temama a da ne zna računati postotke. Evo prije par dana je jedan napisao da je dobit croatie airlines pala 2000%. A valjda onaj tko je završio osnovnu školu bi znao da dobit može najviše pasti 100% na nulu. A evo danas gledam na seebiz.eu da je dobit industrogradnje porasla 206%. A zapravo je prošle godine bio gubitak. Valjda su računali da je rast 100% da se izađe iz gubitka a onda još 106% da se dođe u dobit. Mislim da bi zbog ovakvih stvari novinari vani dobivali otkaze a kod nas se to ponavlja i ponavlja iz dana u dan.

Još kad ispod teksta pod zvijezdicom vidim "autor posjeduje dionice HT-a" (i ništa drugo) sve mi je jasno. Koliko dugo je na burzi, koliko zna (tj. ne zna) i koliko je kompetentan. A kompetentan je kao moja nepismena baba koja također posjeduje dionice HT-a…

Koji start …….

bit će bolje................

Na otvaranju otvorilo 3 dionice od ovih 40 koje ja pratim.
Crobex -0,26%

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Na otvaranju otvorilo 3 dionice od ovih 40 koje ja pratim.
Crobex -0,26%

Danas će biti posebno "napeto". 15 milja prometa. predviđam.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

KNZM-R-A———- [lol] [lol]

New Report

Close