Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Katastrofa od trgovine juce i danas a vec popodne ili sutra bice jako zanimljivo svi cekaju ponudu za INU

ma, sigurno se nista znacajno nece dogoditi popodne niti sutra niti ubrzo .

[/quote]
Zavisi od ponude

gle, gle, ingrica na 210kn…………….može li bolje? [bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

gle, gle, ingrica na 210kn…………….može li bolje? [bye]

odličan post i izvrsna prognoza od prije neki dan………. 100-ka od mene!

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Moze u cetvrtak na 200

"sve što je teško nije vrijedno truda" ...Homer Jay Simpson

Moze u cetvrtak na 200

..Pa tu negdje bi trebala biti potpora…tužno. To je jedan od razloga što mi se splitanje nikad nije previše dopadalo isto kao i "jeftine" dionice. Onda kokošari mogu sa sićom rušiti cjenu..

kolko cemo danas 13 milja prometa imat, sutra ce se zasigurno nes promjeniti
upiko malo diok na 411,11 da popravim promete, dosada idem spat…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Moze u cetvrtak na 200

..Pa tu negdje bi trebala biti potpora…tužno. To je jedan od razloga što mi se splitanje nikad nije previše dopadalo isto kao i "jeftine" dionice. Onda kokošari mogu sa sićom rušiti cjenu..

[/quote]
bas bezveze, sta su se ponadali dic likvidnost?
sad ima bakice kupuju 11 komda

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Razmišljam – što bi moglo natjerati MOL-a da da bolju ili lošiju ponudu?

Uz 25% dionica koje već ima i 19% državnih, praktički, MOL-u treba još samo 6% iz free floata. S tih 6% ostavruje se većina glasova, pa sve ostale postaju, praktički, manje značajne (da ne kažem beznačajne). Ako je već neki prijatelj MOL-a pospremio 6% dionica INE, onda je priča za MOL gotova – i vjerojatno neće biti previše motiva za visoku ponudu. Ako je, mimo fondova, na tržištu ostalo više od 6% dionica, situacija je malo kompleksnija, ali još uvijek ne dovoljno za ponudu veću od aktualne tržišne cijene. Samo u situaciji da je MOL ovisan o institucionalnim vlasnicima dionica (a to znači da mu niko ne čuva dionice i da na tržištu ima manje od 6% dionica kod sitnih investitora)bitno mijenja njegovu poziciju, jer ga upućuje na dogovor s tim vlasnicima. A kako se tu radi uglavnom o bankama, onda MOL može biti u nezgodnoj poziciji (ovisnoj), pa i da da ponudu veću od aktualne cijene dionice INE.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5c3d4652-8444-420d-a6d4-f8e0f93ee834&ref=rss

aaaaaaaaaaaaa dosadno mi pa idem nes napravit

KNZM i PTKM neprimjetno napreduju.
Konzum zbog preuzimanja Lente, a PTKM?

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

quote=xxBARONxx]
KNZM i PTKM neprimjetno napreduju.
Konzum zbog preuzimanja Lente, a PTKM?
[/quote]
Možda zbog 2QFI ?
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e7d4dfa4-7225-41ca-849e-6a560edab568&open=sec

Mol poslao ponudu za Inu!

New Report

Close