i evo nam pajde na ini…jos 5 milja…
moram se složiti barone s tobom slijedi nam danas pad kako mi se čini.
kako izgleda u predtrgovanju slijedi pad danas
Nisam rekao da slijedi pad, već kilavljenje.
Evo nakon 10 minuta je već stao promet.800 tis knAjme.
Ukupne kupnje su se još više smanjile na dionicama. Ne bu dobro.
Totalno nezainteresirana kupnja na našem tržištu.
Ovo je pretužno da bi čak bilo smiješno…
Totalno nezainteresirana kupnja na našem tržištu.
Ovo je pretužno da bi čak bilo smiješno…
U ovom trenutku, čini mi se da su ipak većini, ove cijene još previsoke.
Pa dajte molim vas pogledajte koliko dionica ima na kukpnji, a koliko na prodaji i to kod kvalitetnih firmi sa dobrim izvješćima.
Na DDJH na bidu je bilo 285 kom po 111 kn. Kad je to netko pokupio pojavio se "pravi" koji prodaje 10 kom po cijeni od 109,10 po bidu odmah iza toga. Da mu je bilo do prave prodaje sigurno ovo ne bi napravio!?
Razlog nije teško pogoditi!!!
Tapijarit ćemo mi još jako, jako dugooooo vremena.
Bolje da se preorijentiramo na neki drugi vid zabave i zaboravimo ovaj naš jad od burze na nekih 6 – 8 mjeseci.
No moram ovim putem čestitati našim vrsnim fond managerima, što su uspjeli zgazit i rastjerat sve male ulagače sa ove naše super plitke žabokrečine. Svaka vam čast na pohlepnosti i dao Bog da propali u ovoj krizi.
Idem igrat Loto! Veće su šanse za zgoditak, a i gubitak je minimalan uz to ima adrenalina više nego na ovoj štraci od ZSE.
Jadno, stvarno jadno!
Tapijarit ćemo mi još jako, jako dugooooo vremena.
Bolje da se preorijentiramo na neki drugi vid zabave i zaboravimo ovaj naš jad od burze na nekih 6 – 8 mjeseci.
No moram ovim putem čestitati našim vrsnim fond managerima, što su uspjeli zgazit i rastjerat sve male ulagače sa ove naše super plitke žabokrečine. Svaka vam čast na pohlepnosti i dao Bog da propali u ovoj krizi.
Idem igrat Loto! Veće su šanse za zgoditak, a i gubitak je minimalan uz to ima adrenalina više nego na ovoj štraci od ZSE.
Jadno, stvarno jadno!
Nemoj tako crno brate mili.
A što se tiče fond managera, oni trenutno troše pare koje su im poklonile ošišane ovčice.
A trenutno ih danas nije briga za ulaganje u ZSE.
Pa pogledajmo samo INA-u koja nema ni milion prometa u prvih sat vremena.
Nemaju ljudi para, pogotovo za ulaganje u dionice, u ovim vremenima.