Moram priznati da mi je stvarni pad portfelja danas manji od 1%.
Imam naloga i na kupnji i na prodaji (kao i uvijek), pa kud god krene ok…
paničari uvijek puše. Vraćamo se sutra na staro. Ova korekcija je došla kao naručena.[smiley1]
Još je rano za tvrdnje da je pad gotov. Povijest nas uči da je znalo biti gadnog istresanja na kraju dana , kad se postavi nova kupnja. Najgore je hvatanje padajućih noževa.
P.S. Baš mi je drago zbog cura koje pišu na ovom forumu, daju jedan poseban ton forumu .
Pozdrav! Gdje se može vidjeti kako stoje ostale burze danas? U regiji i šire. Hvala.
[I mene zanima na kojoj internet stranici je najzgodnije za vidjeti
dimnjačar:
”
Pozdrav! Gdje se može vidjeti kako stoje ostale burze danas? U regiji i šire. Hvala.
”
[I mene zanima na kojoj internet stranici je najzgodnije za vidjeti
ima na finance.yahoo.com…
Pad mi je malo preko 1% i uopce ne brinem ni da je veci.
Na burzu treba stavljati pare koji ti ne trebaju za preziviti.
Ne treba nas sada usporedjivati sa Shangai-em i ostalima; kod nas jucer nije bilo pada kao kod njih. Mozda moze biti pokazatelj za sutra. Vjerujem da ce se ipak stanje malo stabilizirati i da ce sutra panika proci (sto ne znaci da ce ‘baloni’ doci na stare vrijednosti).[smiley9]
Varteks se dobro drži, prošlo po ovom H nalogu 650 komada, momak ne šali, stvarno kupuje. Vidim sad tu neki s 10 komada pokušavaju izaći, smiješno. Pa mogli su neki dan po 175 kuna.
Bok svima, dobro dode podijeliti razmisljanja, dileme, sa iskusnijim traderima. Moj portfelj je za sada ok, jucer sam iz fore kupila 10 dionica ATLN-a po 220,00, tek da vidim kaj ce se dogadati. Luru sam odlucila zanemariti, jer mi se cini da se vlasnik igra(te ove godine bi prodao, pa ne bi prodao itd…)Mozda kad bi s nama podijelio svoju tajnu kako je zaradio prvu milju-hm, hm