Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi izvještaji što izlaze na ZSE – sve više manje totalna katastrofa. Pa neka netko kaže da smo precijenjeni!!! Pola ih je zrelo za bankrot.

Cini mi se da sam danas ovo vec negdje procitao, samo sto se u onoj frazi umjesto precjenjenosti radilo o podcjenjenosti! [wink] [thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

He, he, kako se lupa po asku u zadnjih 10 minuta na par probranih dionica. [thumbsup]

Pogotovo mi se svidjelo ono na ATPL…
Netko je čekao i čekao da ga poklope ali nije bio dočekao. Jel konačno gdin Lonza završio sa rasprodajom? [pray]

Inače ukupan dojam današnjeg dana sa ovakvim prometom je nula bodova. Valjda svi željno čekaju rasplet situacije sa Inom.

Ovi izvještaji što izlaze na ZSE – sve više manje totalna katastrofa. Pa neka netko kaže da smo precijenjeni!!! Pola ih je zrelo za bankrot.

Cini mi se da sam danas ovo vec negdje procitao, samo sto se u onoj frazi umjesto precjenjenosti radilo o podcjenjenosti! [wink] [thumbsup]
[/quote]

di? [shocked] [shocked]

Imovina Hrvata u fondovima manja za 6,77 milijardi

"Imovina hrvatskih građana u investicijskim fondovima u prva četiri mjeseca 2008. godine smanjila se za 6,77 milijardi kuna, a štedni i oročeni depoziti građana u bankama porasli su za 6,45 milijardi kuna, pokazala je analiza mjesečnika Banka koju taj časopis objavljuje u broju za kolovoz."

SNKĆTNP
BSN

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Trenutno nam burza ovisi o INU

Krenuo sam pisati pa me odmah u startu obrisali. Na tri teme. Nije fer i Ne znam zašto. Nikog nisam vrijeđao.
Zašto nebi dno bilo dotaknuto kad nema prometa i nema ozbiljnih padova ni uspona.
Ako ovisimo o INI onda bi druge dionice trebale rokati dole a INA ić gore.
Ovako izgleda da je dno dotaknuto kad se ništa ne događa. Većina je na svojoj fer vrijednosti. Nema precjenjenosti ni podcjenjenosti. To je pravo dno.
Ajd bok!

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Krenuo sam pisati pa me odmah u startu obrisali. Na tri teme. Nije fer i Ne znam zašto. Nikog nisam vrijeđao.
Zašto nebi dno bilo dotaknuto kad nema prometa i nema ozbiljnih padova ni uspona.
Ako ovisimo o INI onda bi druge dionice trebale rokati dole a INA ić gore.
Ovako izgleda da je dno dotaknuto kad se ništa ne događa. Većina je na svojoj fer vrijednosti. Nema precjenjenosti ni podcjenjenosti. To je pravo dno.
Ajd bok!

***obrisano***
Inače zvao sam Dinka i on ne misli da smo na fer vrijednostima.
Veli on da nije fer da on plaća više od fer vrijednosti.
Ja ga pitam pa kolko je to fer?
Veli on meni pa reko sam vam u četvrtom mjesecu

Evo što je čovjek u stanju napisati kada miješa ganju sa speedom.

A tko je kupovao dionice u zadnja tri mjeseca. Dinkova astralna projekcija??

[/quote]

Nije to Dinko kupovao.
Kad Dinko kupuje onda dionice rastu.
Pa rekao bi mi da je kupovao

[/quote]

Nije to Dinko kupovao.
Kad Dinko kupuje onda dionice rastu.
Pa rekao bi mi da je kupovao

[/quote]
A ko je onda kupovao!
Ko je tu lud?
Dinko ko i ti čeka smak svijeta. E pa strpite se do 2012.g.
Ne patimo mi zbog Amerike. Možemo samo zbog Europe jer su banke njihove, a ona je OK!
Kod nas nema američkih banaka. Ne miči na Utjecaj svj…
Gle u slučaju nekih političko-ekonomskih sanaderovih pizdarija ko sad s INOM će nas stisnut ako oće. NE zbog crnog predsjednika.
Sad je sve ko i ja OK jer slijede nove investicije u našu malu prćiju. Možemo samo gore.
Brzo il sporo meni svejedno.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

"Imovina hrvatskih građana u investicijskim fondovima u prva četiri mjeseca 2008. godine smanjila se za 6,77 milijardi kuna, a štedni i oročeni depoziti građana u bankama porasli su za 6,45 milijardi kuna, pokazala je analiza mjesečnika Banka koju taj časopis objavljuje u broju za kolovoz."

SNKĆTNP
BSN

evo ovako.. od 6 milijardi depozita banka stvori 20ak milijardi kredita s kojim se mogu kupovati dionice..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

SNKĆTNP
BSN

evo ovako.. od 6 milijardi depozita banka stvori 20ak milijardi kredita s kojim se mogu kupovati dionice..
[/quote]

Ja bih prije rekao 20ak milijardi kredita koje će uvaliti ionako zaduženim građanima RH po kamatama koje u matičnim zemljama ne mogu postići i na temelju kojih će zaraditi milijarde kuna koje će opet izvući i poslati u matične zemlje a mi nek se je… i dalje, jer smo im jeftino prodali banke i jer Vlada i HNB ne znaju kako to zaustaviti jer bankarski lobi donosi zakone umjesto njih i je.. ih ko budale.[angry]

New Report

Close