Netko opalio po asku na Viru i digao cijenu za 18 KN (2%). Trenutno je 878,48KN. A ja čekao na nižim razinama. Nemam sreće. [embarass]
Ukupan promet na ZSE do sada 2,4 mil.kn, od toga na ADPL otpada 1,1 mil.kn,a to je već treći dan ovaj tjedan da ADPL prometom prelazi 1 mil.kn.
ADPL se na velika vrata vraća u fokus ulagača [thumbsup]
E konačno se netko smilovao i poklopio mi nalog na kupnji Vir-a. Tooo. [wink]
I odmah ti neki jalnuš opalio jedinicu. Stvarno više ne vidim nikakvu svrhu ovim ocjenama osim da služe kao sredstvo za iživljavanje raznih bolesnika kojih na žalost ni na ovom forumu ne nedostaje.
gismunde,
radi se o trezoru. Donijeli su odluku o kupnji 375 000 dionica da nadoknade gubitak kupovine po 240+. naravno, bez obzira na ostalo, to be trebalo osigurati dugorocan rast adpl.
Crobex -0,42%
Lagano padamo.
Promet će danas bit rekordan, ako ne bude iznenađenja.
Izvješća su ispucana ili već uračunata u cijenu.
Vidjet ćemo. Svi su očito na godiđnjem.
Uh, koja dosada. Do sad 5,4 milje Kn redovnog prometa. Ako se poslije podne ne trgne netko od vecih, danasnji dan a vjerovatno i slijedecih petnaestak, zbog godisnjih, ce se utrkivati koji ce imati manji promet. Danas ako ovako nastavi i 2 milje. EUR redovnog prometa ce biti nedostizno i to ce ga svrstati u najslabiji dan u zadnji cini mi se 4-5 godina.
Ipak, nesto mi govori da ce popodne biti zivlje.
Evo krenule su i banke konačno,ali krivim smijerom. [cry]
Neki dan je Vaba prodana u milionskom prometu za +15%. Danas pade za toliko. Neko je znao za izvješće i najajio nekoga koji ni je znao. Još malo i eto ih na 200kn pa mogu napraviti zamjenu sa Snba u omjeru 1:1.
E konačno se netko smilovao i poklopio mi nalog na kupnji Vir-a. Tooo. [wink]
cisto sumnjam….da si kupio….samo ne kuzim svrhu tvog posta…..