Evo na dalekovodu mi ovo izgleda kao bull trap, skriveni na prodaji na 860 – 87 dionica (minimalno 435 dionica), a na kupnji nalog 204 koji vješto izbjegava da ga ne poklope, a tjera male na kupnju. takve stvari ako su točne idealne za istraživanje hanfe manipuliranja tržištem. Podlo i prevarantski, a svi nemaju takve uvjete trgovanja da bi bili u istoj poziciji
Jeste sigurni kolega da je DLKV na 850 loša kupnja, meni se srednjoročno čini dobra investicija.
( nemam DLKV )
@ pobjeda – naravno da nema brzog rasta, ali mogao bi se i ti razočarat da neće bit niti pada.
Nikakvo otvaranje, puno slabije od Europe i Amera. A promet da ne pricam. Sta vise treba za podizanje indexa!? Koja vijest bi trebala doc da probudi ovu usnulu snjeguljicu od Crobi!?
Baš dobro, to znači da je u tijeku akumulacija, a trejderi nek se nerviraju
[/quote]
Kako mogu znati ovi mali koji akumuliraju, da market neće ići dolje prije jeseni?
Tko je još lud akumulirati preskupe dionice u ovim vremenima osim OMF-a?
Dionice se vrte u nekom cjenovnom kanalu čitav tjedan.
U zadnjih 5 trgovinskih dana 4X smo završili dan na 3637 bodova. +/- 1bod
@ pobjeda – naravno da nema brzog rasta, ali mogao bi se i ti razočarat da neće bit niti pada.
Naravno da bi mogao,
ali budem rađe pričekao da se stanje smiri pa onda lako uletim.
Vidjet ćemo gdje će ići brod.
pozdrav
@pobjeda i ostali koji željno čekaju crobex na 2500( a kupovali bi na 3434,34 op.a.)
1.dajte mi scenarij za povratak likvidnosti na burzu i lupanja po asku(možda vi mislite da se to više nikad neće dogoditi)
2.na koliko mislite kupovat pojedine dionice pa prodavat i koliko bi crobex trebao biti u tim trenucima
3.što imate od svog neprestanog drukanja
4.nadam se da vidite da ne bi trebali puno dolje odavde(po meni max.10-ak%)jer nema prodaje na ovim cijenama na mnogim dionicama
@pobjeda i ostali koji željno čekaju crobex na 2500( a kupovali bi na 3434,34 op.a.)
1.dajte mi scenarij za povratak likvidnosti na burzu i lupanja po asku(možda vi mislite da se to više nikad neće dogoditi)
2.na koliko mislite kupovat pojedine dionice pa prodavat i koliko bi crobex trebao biti u tim trenucima
4.nadam se da vidite da ne bi trebali puno dolje odavde(po meni max.10-ak%)jer nema prodaje na ovim cijenama na mnogim dionicama
ne isplati se trošiti slovan na takve likove …
bilo je nekoliko pravih meda (ivek i realbear) … ostali kradu Bogu dane …
Mig68*
Kao prvo ja sam 75 % u cashu, i nikad bas nikad uludo ne lupam po asku, uvijek pokušavam hvatati valove, za mene je uopće život jedna sinusoida koja se sastoji od uspona i padova i sve u životu treba riješavati kad si na vrhu, kad ti sve ide od ruke, i zato učim tehničku analizu da mogu pravilno ulaziti i izlaziti, a protiv skrivenih naloga sam oduvijek bio, jer ako meni za kupnju/prodaju npr. Tehnike ispod 6 kom uvijek piše da sam potencijalni manipulator, (PG), dok takve stvari sa skrivenim nalozima su sigurno manipulacija, a nitko ne pokušava ukazati na to, posebno s nalozima kad se tako skakuće sa 400-500 kom po 4-5% kao sad na dalekovodu u par minuta, a djelomično se radi i o skrivenim nalozima. Za intenzivniji ulazak cekam signale, ili nakon pada ispod 3300 ili nakon rasta 3750, kako sad stvari stoje, i još nešto i tada uvijek ima kvalitetnih dionica koje sa zadrškom krenu u rast tako da nikad nije kasno početi sa kupovinom.
Jeste sigurni kolega da je DLKV na 850 loša kupnja, meni se srednjoročno čini dobra investicija.
( nemam DLKV )
Mislim da je srednjeročno i dugoročno dobra cijena, al isto tako mislim da će je se moći kupiti i po cijeni 750-800 kn, ovih dana, ako ne bude, čekat ćemo novu priliku i novi ciklus
Nekome je izuzetno stalo da HT ne krene prema 285,00 gdje čeka jedan veliki nalog od cca 4500 kom… U sekundi je planulo 300 komada na 283,00.. da bi ga odmah zamijenila nova pošiljka po 282,80… Izgleda da Mirovnjacima još treba niske razine za utrpavanje casha….
ne isplati se trošiti slovan na takve likove …
bilo je nekoliko pravih meda (ivek i realbear) … ostali kradu Bogu dane …
[/quote]
a di je nestao ivek1234?
jesu li izbrisali taj nick?
*tigrus
ivek123 ili ivan1234
@pobjeda
ivek123 ili ivan1234
jel to pitanje ili odgovor?
ivan1234 nije ivek123
zasto iveka vise nema?
(ps. ne nedostaje mi 🙂 )
a di je nestao ivek1234?