Upozorio sam na ovo prije samo par dana ali su se mnogi sa ovog foruma i dalje dali navlačiti od pojedinaca kojih sada nema nigdje .Nadam se da će kratko trajati.
Upozorio sam na ovo prije samo par dana ali su se mnogi sa ovog foruma i dalje dali navlačiti od pojedinaca kojih sada nema nigdje .Nadam se da će kratko trajati.
na šta to kolega? na reakciju naših burzi na pad kineskog i ostalih tržišta?
ili na korekciju? ili na nešto treće?
Ma dajte dečki, ak si u pravim dionicama, mogao si lijepo dokupit u prvh pola sata, hvala drhravim ručicama na MIV, upecalo se nešto.[smiley2][smiley2]
ma samo mu govorim da ovo nije mogao predvidjeti jer je ova situacija izravna posljedica pada Kineskog tržišta koje je za sobom povuklo sve ostale, čisti domino efekt
Ali da korekcija poprima sve žešće obime i to je istina, samo komentiram trenutno stanje, vidjet ćemo gdje će završiti. Evo da udovoljim kolegi stavio sam na komentare trgovanja.
a sto li ce biti do kraja dana s atln-ra?
pocelo je liparenje na ddjh-ra, moj nalog za kupnju stoji na 150 pa ako je neko voljan prodati….
Da li itko tko radi preko PRVE GENERACIJE uspio trgovati ?
0 bodova,više mi neće niti prvu stranicu otvori,a kamoli trgovati..a što je još gore ne daju ti preko telefona nalog napraviti,i skuplji su o Complete Linea,čini mi se da bih se mogao vratiti u Complete Line..poslat ću im jedan mailić čim prorade…
….kolega plavi pa zar i vi drukate dolje?…[smiley2]… jasno se vidi da su se već likvidne dionice poput ine dobro oporavile, zadnja 2841… dobro je quark jučer komentirao do petka, najkasnije do pon ili uto sljedećeg tjedna nitko više neće ni spominjat korekciju…
Inače mirno promatram situaciju i nemam živaca poput mreicha prodavati ono što je najmanje palo da bi kupio one s najvećim padom….
U minusu do sada prosječno 2-2,5% što je zanemarivo…
Sretno svima .
….kolega plavi pa zar i vi drukate dolje?…[smiley2]… jasno se vidi da su se već likvidne dionice poput ine dobro oporavile, zadnja 2841… dobro je quark jučer komentirao do petka, najkasnije do pon ili uto sljedećeg tjedna nitko više neće ni spominjat korekciju…
Inače mirno promatram situaciju i nemam živaca poput mreicha prodavati ono što je najmanje palo da bi kupio one s najvećim padom….
U minusu do sada prosječno 2-2,5% što je zanemarivo…
Sretno svima .