koliko je barel nafte danas
jucer u USA doso do 125…
A sto se pokrenula Zaba,napokon. Dali je to inside info!?
Ako sutra nebude obavjest na ZSE da je član uprave gosp. XY otpustio x dionica ZABE. U prošlosti je obično bilo tako.
Ako nećemo u plus, barem da promet naraste. u sat vremena 15MKn, i diverzificirana trgovina.
U svakom slučaju, bolje nego prethodnih dana. Možda dio možemo objasniti laganom padu uz kapitalizaciju dobiti (par postotaka [huh], ali čovjeka veseli).
Crobex upao u estivaciju. Meni se čini da se kreće slično kao i prošlog ljeta. Samo na manjim razinama i manjim prometom. Nažalost ove jeseni nema još jednog IPO-a HT-a.
Crobex upao u estivaciju. Meni se čini da se kreće slično kao i prošlog ljeta. Samo na manjim razinama i manjim prometom. Nažalost ove jeseni nema još jednog IPO-a HT-a.
Hoćeš reći "na sreću"? Vidiš šta se desilo nakon IPO HT-a.
ako su prometi manji treba imati na umu da je promet količina love… broj protrgovanih dionica nije proporcionalno manji jer su sada cijene očito manje… budući je crobex niži…eto ako išta znači.