Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koliko je barel nafte danas

jucer u USA doso do 125…

A sto se pokrenula Zaba,napokon. Dali je to inside info!?

Ako sutra nebude obavjest na ZSE da je član uprave gosp. XY otpustio x dionica ZABE. U prošlosti je obično bilo tako.

koliko je barel nafte danas

jucer u USA doso do 125…

[/quote]

COMMODITY FUTURES
VALUE CHANGE % CHANGE
Oil 123.78 -0.66 -0.53

snaga udarca mi varira

Ako nećemo u plus, barem da promet naraste. u sat vremena 15MKn, i diverzificirana trgovina.
U svakom slučaju, bolje nego prethodnih dana. Možda dio možemo objasniti laganom padu uz kapitalizaciju dobiti (par postotaka [huh], ali čovjeka veseli).

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Crobex upao u estivaciju. Meni se čini da se kreće slično kao i prošlog ljeta. Samo na manjim razinama i manjim prometom. Nažalost ove jeseni nema još jednog IPO-a HT-a.

meandar

Crobex upao u estivaciju. Meni se čini da se kreće slično kao i prošlog ljeta. Samo na manjim razinama i manjim prometom. Nažalost ove jeseni nema još jednog IPO-a HT-a.

Hoćeš reći "na sreću"? Vidiš šta se desilo nakon IPO HT-a.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Mislio sam na ono što se dešavalo tijekom i netom nakon IPO-a.

meandar

A sto se pokrenula Zaba,napokon. Dali je to inside info!?

Ako sutra nebude obavjest na ZSE da je član uprave gosp. XY otpustio x dionica ZABE. U prošlosti je obično bilo tako.
[/quote]
Top 10 svi do jednog se zadnjih dana utovaraju!

who dares, wins

…Samo bi trebao još jedan IPO da izvuče i ovo malo para sa tržišta… [cool]

ako su prometi manji treba imati na umu da je promet količina love… broj protrgovanih dionica nije proporcionalno manji jer su sada cijene očito manje… budući je crobex niži…eto ako išta znači.

Evo nas u plusu. +0,02%. Mašala…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

HRVATSKOJ nakon 7 mjeseci odmrznuta srestva iz EU fondova

New Report

Close