Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas sve zemlje Ex Jugoslavije u pozitivnpm optimizmu.Sve njihove burze po 1,5-5% gore.Jedino mi Hrvati žalimo što je uhvačen Karađžić i naravno pad od 1 %.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uz to oni svi nemaju Inu.
Kakva smo mi država,burza…..

Danas sve zemlje Ex Jugoslavije u pozitivnpm optimizmu.Sve njihove burze po 1,5-5% gore.Jedino mi Hrvati žalimo što je uhvačen Karađžić i naravno pad od 1 %.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sve to možemo zahvalit našim fond menađerima koji su po meni smišljeno na vrhu bull marketa
usisali lovu građanima i istovremeno svoje, rođačke ili interesnih skupina pozicije prebacili u
taj isti cash i ubrali extra profit. Dalje slijedi već svima poznato i dan danas koprcanje u začaranom krugu pakla. Njihovo objašnjenje od perverznih kupnji glasi da se to tada činila dobra prilika.
Ljudi su povukli lovu sa minusima jer si nesmiju više dozvolit takve gubitke jer nije to tuđa lova
nego njihova i ne sanjaju više ni u snu da ju vrate u taj pakao lopovluka.
Moj savjet ljudima je da ni u ludilu više ne usmjeruju svoj kapital na ovo naše tržište lopovluka
tj. posebno ni u ludilu u OIF-ove.

na txt na tv pise ,ina nece mjenjat cjenu benzina 2 tj. nakon pojefinjenja,zna se smjer cjene barela….treba citat izmedju redova…

hahahaha, pa gdje je tu novost????????? INA svaka dva tjedna korigira cijene, to im je praksa vec 20 godina!!!!!

Ali da barel furi dolje to je istina. Samo me zanima zbog cega – odjednom?!?!?! [huh] Da Iran (ili kako bi Hrga rekla: Iran ili Irak) mozda nije napao SAD, a ne Ameri njih???????? [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

A što ako je OMV mudar ,tj taktički postupa .Kao nismo mi zainteresirani,a u stvari jesu samo čekaju da onda Mol ponudi manju cijenu i onda oni ruknu sa većom.Da li je i to moguće,uzimate li to u obzir.
Taktika.Nije INA za bacanje.,mislim da će tu biti ipak borbe.Nemam dionice INE.

Danas je bio predosadan dan koliko vidim.
Nisam pratio.
Bez INA-e je oko 25 milja prometa.
Opet je bilo par likvidnijih dionica u fokusu, a ostali banana.
Vidim još da se ojačala prodaja na likvidnijim dionicama na K/P i ne daju fondovi gore.
Danas su pale sve dionice za razliku od jučer, kad ih je bilo pola pola.

Sve to možemo zahvalit našim fond menađerima koji su po meni smišljeno na vrhu bull marketa
usisali lovu građanima i istovremeno svoje, rođačke ili interesnih skupina pozicije prebacili u
taj isti cash i ubrali extra profit. Dalje slijedi već svima poznato i dan danas koprcanje u začaranom krugu pakla. Njihovo objašnjenje od perverznih kupnji glasi da se to tada činila dobra prilika.
Ljudi su povukli lovu sa minusima jer si nesmiju više dozvolit takve gubitke jer nije to tuđa lova
nego njihova i ne sanjaju više ni u snu da ju vrate u taj pakao lopovluka.
Moj savjet ljudima je da ni u ludilu više ne usmjeruju svoj kapital na ovo naše tržište lopovluka
tj. posebno ni u ludilu u OIF-ove.
[/quote]

A zakaj su oni sada "lopovi"?
Kaj su krivo napravili?

Kaj su mogli reći mirovnicima—čekajte 5 mjeseci pa ćete dobiti lovu…–nema tu lopovluka, vijest o tome da Mirovinski fondovi mogu kupovati dionice je bila javna i svi ste to pročitali—a ako znate koliko je 2+2 onda ste mogli naslutiti kako će to izgledati…mašta radi čuda…

a kad tad će mirovnici vratiti lovu u fondove—ali se prvo moraju nakrcati na dionice…a dok se oni ne ukrcaju na brod, ne idemo mi nigdje i to bi Vam trebalo biti jasno…ako nije pročitajte još 7 knjiga…

pozdrav

p.s. sve ovo u hrv. + luda nafta + kriza u svijetu = ?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zakaj su lopovi, pa npr. kaj sam ja vrtio reklame po tv-u i zvao ljude u fondove bez ulaznih
naknada i to na vrhuncu na jesen a znalo se kakvi gubici očekuju financijsku industriju u
svijetu. Pa onda sa tom lovom kupovo zabu na 13 000 kn ili ingru na 55 000kn ili atpl na 3400 ili pbz na 1800, pa trčo u srbiju pa tamo na cajke pa onda tamo slom pa vadi lovu u zg itd………….
Pa im to prodavali predsjednici uprava a oni sad na to da se to onda činila dobra prilika.
A da ne kažem ako zovu nekog da kupuje udjele bez ulazne naknade a isti oni prodaju svoje
papire kak bi to nazvo nego lopovluk.

Zakaj su lopovi, pa npr. kaj sam ja vrtio reklame po tv-u i zvao ljude u fondove bez ulaznih
naknada i to na vrhuncu na jesen a znalo se kakvi gubici očekuju financijsku industriju u
svijetu. Pa onda sa tom lovom kupovo zabu na 13 000 kn ili ingru na 55 000kn ili atpl na 3400 ili pbz na 1800, pa trčo u srbiju pa tamo na cajke pa onda tamo slom pa vadi lovu u zg itd………….
Pa im to prodavali predsjednici uprava a oni sad na to da se to onda činila dobra prilika.
A da ne kažem ako zovu nekog da kupuje udjele bez ulazne naknade a isti oni prodaju svoje
papire kak bi to nazvo nego lopovluk.

rizik!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Evo jedna mala digresija.Todorić je Imoćanin po krvi a poznato je da oni nikad ne gube i da od govna uvijek naprave najljepšu tortu.Uspije li ući na Rusko tržište uopće ne sumnjam da će ova dionica postat nešto nezamislivo( po meni puta 2 od Migrosa) a ako i ne uspije ja se uvijek sjetim da je Toda imoćanin i mirno spavam.Trenutno sam 65 % u agrokoru i namjeravam to pojačati sa nekih 5 % do 10 %.A ako se uzme obzir da i moj prijatel dobaci uvijek nešto veselo. Ljudi nema straha.Pa ako hoćete i fundamenti su se popravili ali sjetite se da je ovo zse i da ovdije fundamenti u 95% ne vrijede pišljiva boba.Trenutno p/e oko 20 a poslije izviještaja oko 16,5.Pa eto moji fundamentalisti ni vi to više nemožete ignorirati.I za kraj sjetite se da je konzum dionoca koja je u ovoj godini pala 75 % a kao što sam napisao Todorić nikad ne gubi.Pa jeste gledali prosjake i sinove.Pametnom dosta i toliko od mene.Čujemo se drugi put na razinama od oko 350 za početak.Pa vam budem copy paste što sam napisao. Matan und Jaranen .Hahahahaha.

Danas su pale sve dionice za razliku od jučer, kad ih je bilo pola pola.

– nije lijepo lagati ili govorti netočne podatke.
– danas, odnosno jučer, nikako nisu pale sve dionice.
– 31 dionica je završila u plusu.

– neke koje sam prekjučer prodavala, mogle su se kupiti i po nižim cijenama,
– ali neke stvari ipak treba znati.

– znam dosta Vas je u kešu,
– čeka se crobex na 3.200 bodova,
– a zbilja nije lako ni to čekanje.

– evo što kratkoročno za danas Ivana predviđa,
– pa rast, a što bi drugo.
– samo ne znam kako će ova informacija pomoći našim dragim kešolovcima.

– I love this game.
Pozdrav !

@Ivana
a dugorocno što Ivana predvidja????

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

– evo što kratkoročno za danas Ivana predviđa,
– pa rast, a što bi drugo.
– samo ne znam kako će ova informacija pomoći našim dragim kešolovcima.

a mogući pad Ine ,mogao bi vrlo lako povući čitavo tržište.

bit će bolje................

New Report

Close