Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je stalo sa trgovanjem i čeka se 15.30—pa neka netko kaže da smo imuni na dj i sl index-e….premda mislim da bi danas ameri mogli u plus u i eu će možda …..
a kaj se tiče croby bojim se da smo ovisni o potezu ovog na 2900..ako se makne …hmm kaj onda?

poz: cash/dionice 50%-50%

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ak se ovak nastavi čitav tjedan ode crobi za barem 10% dole ako ne i više sljedećih dva do tri tjedna.

Daj Saki odmori malo,ovisan si o forumu.
Gres na pivo ?

Gremo, u 16 ?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Nafta 128,02 ! [thumbsup]

Ispričavam se 127,05 ! [bye]

Nafta 128,02 ! [thumbsup]

di to vidis?
meni pise: Crude Oil 129.65

Ispričavam se 127,05 ! [bye]

oće se to uskoro čuti i onaj zvuk koji čujete kad vam je u blizini krupan čovjek koji je prije nekoliko sati pojeo obilatu porciju graha ??? [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ako nafta ovako nastavi oporavak ce biti brzi nego sto se moglo zamisliti…
ako se dogodi taj scenario onda zalim "obicne ljude"…opet su nas zdriblali…

ali ipak – [thumbsup]

Nešto se sprema na Konzumu.Opet određena grupa investitora ima info.Danas se kupuje i to sve po prodaji.

Nešto se sprema na Konzumu.Opet određena grupa investitora ima info.Danas se kupuje i to sve po prodaji.

[shocked] [shocked]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

evo jedna zanimljiva metafora za naftu i kretanje njene cijene…. u kojoj smo mi fazi ostaje još da vidimo…

u svakom slučaju … bit će kao i kod svakog balona… ko zadnji magarac [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

na txt na tv pise ,ina nece mjenjat cjenu benzina 2 tj. nakon pojefinjenja,zna se smjer cjene barela….treba citat izmedju redova…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close