Komentari trgovanja.
– nema ništa kvalitetnoga za pročitati, osijeća se lijeto i kupanje.
– burza bi i trebala sada biti dosta neatraktivna, ali s ovom novom tehnologijom i na moru je svima dostupna.
– ja nekako osijećam jednu veliku napetost u zraku.
– puno je toga još jeftino.
– ali gospodin Vlad piše mi moramo odraditi crobex 3.200, a njega nikako ne trebamo zanemariti.
– ali nikako ne treba zanemariti ni moje dugoročne prognoze za cijelu ovu godinu, gdje jednostavno moramo odraditi jedan veći rast.
– a tu još imamo i INU koja će sigurno tome doprinijeti.
– I love this game.
Pozdrav !
Ako koga zanima.
– Hypo banka je počela raditi s margin kreditom.
– piše kamatna stopa 9.5%
– ali sam računala, sve dodatne naknade plus kupnja i prodaja cca 13%.
– kredit je na godinu dana.
– samo im je izbor dionica jako mali.
– sada je samo pitanje koje dionice mogu povući preko tog nezgodnog broja 13,
Pozdrav !
– dragi moj gospodine Bibic,
– moje znanstvene metode u praksi ipak daju lijepe rezultate.
– a Vi i dalje proučavajte svje velike gubitke i minuse u portfelju i proučavajte gdje ste pogriješili.
– zbog takvih kao što ste Vi uvijek i pišem, greške činimo kako bi iste mogli i ponoviti.
– i malo kulture ne bi škodilo, ako ipak može bez vrijeđanja.
– I love this game.
Pozdrav !
– ja nekako osijećam jednu veliku napetost u zraku.
itekako je napeto, posebno medvjedima… uglavom bit ce interesantno sljedecih nekoliko tjedana… sad bi se dosta vaznih stvari trebalo odigrati…
– i malo kulture ne bi škodilo, ako ipak može bez vrijeđanja.
Ovo je savjet kojeg se sama nikada ne pridržavaš. Naprotiv, nema posta a da u njemu ne izneseš neku uvredu.
Eh da sam ja barem bio medvjed, ne bih se sad osjećao kao majmun.
draga Ivana,
ma ti si meni najbolja.
Uvijek si u plusu, nikada ništa ne prodaješ sa minusom tj. bolje rečeno dionice koje ti kupiš nikada ne idu u plus, pomoću TA analize si saznala kolika je dividenda i kada će biti isplata….
onda veliš da si u nekim (znači ne samo jednoj) dionicama u top 10, a drugi dan kažeš kako lovu koju si već zaradila na burzi da ta lova neće više nikada na burzu (nemoguće jer ne vjerujem da si u takvoj lovi) …
pa rađe reci xxx mi je rekao da dolazi krasna dividenda te i te dionice ili šuti ili nam objasni kako preko analiza znaš za dividendu
Imam pitanja koje me vec duze muci, trebam vase misljenje kolege:
Sta mislite u kojem pravcu ce se kretati dionice koje imaju mali free float?
Kako ce utjecati ova odluka HANFE s obzirom da fondovi imaju 6mj za iskrcaj takvih dionica?
I zadnje, koji je razlog za donosenje takve odluke od strane HANFE?
LP
– cijena ine neće biti veća od 3100, ali isto tako vjerujem da neće biti ispod 2900
– kaj se tiće oporavka—–hmmm teško da će ga biti zbog vrlo slabe likvidnosti
– idemo gore ali lagano bez naglih oporavka
– ne zaboravite kaj sam davno rekao—kada krene onaj pravi oporavak neće biti leta nego lagano prema gore
pozdrav
Eh da sam ja barem bio medvjed, ne bih se sad osjećao kao majmun.
[lol] [lol] [lol]
Imam pitanja koje me vec duze muci, trebam vase misljenje kolege:
Sta mislite u kojem pravcu ce se kretati dionice koje imaju mali free float?
Kako ce utjecati ova odluka HANFE s obzirom da fondovi imaju 6mj za iskrcaj takvih dionica?
I zadnje, koji je razlog za donosenje takve odluke od strane HANFE?
LP
ma te sve firme će ti u stečaj, niko više nikad neće tržit tim dionicama i cijena će polako i sigurno prema 0, a fondovi koji su unutra će najvjerojatnije propast! [lol]
itekako je napeto, posebno medvjedima… uglavom bit ce interesantno sljedecih nekoliko tjedana… sad bi se dosta vaznih stvari trebalo odigrati…
[/quote]
– ipak u igri ima dosta faktora koji se trebaju preklopiti.
– ponavljam, nemojte zaboraviti na Vladovo proročanstvo.
– samo i ti analitičari uvijek bedasto pišu, ako ne idemo gore onda padamo dolje.
– nikada im prognoze nisu jasne kao kod mene.
– u idućim tjednima oprez na burzi, a prometi će sigurno biti mali.
– tako i ja ovisno o situaciji,
– trenutno sam full u dionicama i nešto moram prodavati.
– izbor za prodaju mi je malo poduži, dlkv, hdel, hupz, kaba, lrh, mdka, riba, tisk, viro i ipkk.
– dosta je tu dobrih dionica, ali puno toga sam i jeftino kupovala.
– tako bi u prodaju mogle najprije one najlikvidnije, dlkv, hdel, tisk, viro i ipkk.
– I love this game.
Pozdrav !