Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mig
ako ameri sad otvore u pljusu ( a fjučsi zelenjava), možda ćeš još samo malo biti na asku [lol]
svakoj sreći dođe kraj! [lol] [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@mig

ako ameri sad otvore u pljusu ( a fjučsi zelenjava), možda ćeš još samo malo biti na asku [lol]
svakoj sreći dođe kraj! [lol] [tongue]

i ti bi malo, uzjahao a?
ma to ja Barona plasim, ja i kupujem i prodajem po bidu [lol]

daj k-anal za k-raš [sealed]
zalijepi na TA, ajde, pa cu ti dat konsolidirano [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

NASDAQ BANK 2,148.32 9:34am ET (-1.10%)
NASDAQ FINANCIAL 100 2,325.77 9:34am ET (-1.67%)

europa se fino okrenula danas 🙂

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

dax 1,5 u plusu…

kad sam pogledao prije par sati je bilo sve lagano crveno…

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

@ mig

evo ti formiranje točke kanala samo pomoću klasične TA.
uvik triba bacit pogled unaprid.
a ne ležat na asku [lol] [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

HT poludio. Mora da cure informacije.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Evo stanja na kupnji ADRS-p
Top bid CIJENA KOLIČINA
375,11 5,000
375,10 5,000

375,01 50
[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Evo stanja na kupnji ADRS-p
Top bid CIJENA KOLIČINA
375,11 5,000
375,10 5,000

375,01 50
[thumbsup]

Ma ljudi moji kad ćemo naučit da taj koji je postavio te naloge na Adrisu na kupnji po 5000 kom svaki, nema namjeru kupovati, jer tako veliki ne kupuju, osim ako je kakva dogovorena razmjena, a očito nije jer nalozi nisu prošli. Naučimo se svi već jednom da kad veliki kupuju i prodaju oni to rade sa skrivenim nalozima, osim kada je jaki padajući trend onda se postave vidljivio na kupnji, jer tada zaista kupuju. Ova dva naloga su postavljena samo za bildanje cijene, a istovremeno na prodajnoj strani negdje taj isti ima postavljen svoj skriveni nalog i onda mali upadaju u klopku i kupuju i lupaju po asku na taj njegov skriveni nalog, a da mali ni sami toga neznaju. Na žalost tu su veliki u prednosti od nas malih što im je dozvoljeno da tako rade. Gdje je na prodajnoj strani postavljen njihov skriveni nalog, može se utvrditi po transakcijama, ako imamo uzastopne transakcije po istoj cijeni, a takvog naloga nigdje ni na kupnji ni na prodaju.

Jednako je bilo i na IGH-u negdje na 9442 KN, ali kad mu je nalog skoro bio pojeden, odmah ga maknuo. Ostao je još samo jedan na nižoj razini na 9363 KN.

Kako si ti pametan[rolleyes] Trend se mijenja, i to se vidi po nalozima na bidu [proud]

Quatro Mpn Ltd

slpf
kaje to uoće?
promet 9 milja, plus 20-ak %
zna li itko išta?

free tibet

Ja znam da ne mogu muljati s nalozima kojima se potiče kupnja ili prodaja , iz čisto programskih
razloga, pa zbog toga pitam : Kako to mislite da pojedini kupci na tržištu imaju mogućnosti
da pišu naloge za koje nemaju pokriće u novcu ? Zašto onda to ne smislimo i na PRVOJ GENERACIJI, ja molim prva da mi se to ugradi u sustav, tako da mogu do mile volje zastrašivati fondove svojom
financijskom snagom /" bez pokrića" /….

Ipak , želim maglasiti samo JEDNU ISTINITU korelaciju koju sam primjetila a to je bilo
"NAKON ZABRANE MEDIJSKIH OBJAVA FINANCIJSKIH ANALIZA " koje je Samodol, bijesan na medije
kontrolirao jedno vrijeme… / Crobex oko 3200 bodova…sjećate se bolnih trenutaka…/
Tada je , kako svi znate , nastupio stvarni -pravi porast Crobexa, a da se u strukturama finanskijih
institucija, baš ništa novo nije dogodilo. Žalosno, ali u našem slučaju, dokazano je –
da je MEDIJSKA ŠUTNJA – PREDUVJET – rasta Crobexa.
Čitam, Samodol izgubio bitku s Medijima….. SAMODOLE- nedaj se !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danas opet se vraćamo na male promete i mali rast.
Katastrofa.
Daleko smo mi još od MIG11-ovih 4000 bodova Crobexa.

New Report

Close