mislija san na muške!!! [lol]
otkako je korekcije, priznajem da mi je libido opao, ali vidim da neki prelaze u "drugu momčad"
[lol]
Asko ili Ivan, svejdno je [shocked]
@mikimakitaki
i jel propast, potop ili ponor na vidiku…… da uzimamo pojas za spašavanje…..
ovdje kod nas je more blizu da se spremimo…na vrijeme javljaj.
ja sam kupio nove peraje i masku a za svaki slučaj i nožić ako šta zanimljivo naleti [lol]
[/quote]
ne na ribe nožićem, ne!
najbolje ti ih je onako muški opalit batinom i tako ošamutit
[smiley] [sealed] [thumbsup]
@mikimakitaki
i jel propast, potop ili ponor na vidiku…… da uzimamo pojas za spašavanje…..
ovdje kod nas je more blizu da se spremimo…na vrijeme javljaj.
ja sam kupio nove peraje i masku a za svaki slučaj i nožić ako šta zanimljivo naleti [lol]
[/quote]
jojjj , pa trebao si pricekati jos koji dan , biti ce toga na snizenju koliko oces .
mozda bi bilo bolje dokupiti DDJH [thumbsup]
[/quote]
ne na ribe nožićem, ne!
[/quote]
nožićem ih namamim a onda vadim pušku (top) [lol]
U potpunosti se slažem s vašim komentarima trgovanja,odmah se vidi da se radi o iskusnim ulagačima.Forum svakim danom sve više dobiva na kvaliteti. [thumbsup]
jojjj , pa trebao si pricekati jos koji dan , biti ce toga na snizenju koliko oces .
mozda bi bilo bolje dokupiti DDJH [thumbsup]
pa kolega nisam ni kupio niša osim peraja i maske , naravno da ću sada čekiti u zasjedi… samo čini mi se da neću utege trebati ni kupovati da bi čučao na dnu [lol]
znam puno ivana: šitum, vrdoljak, matić, kujundžić… [lol]
[/quote]
mislija san na muške!!! [lol]
[/quote]
a ja sam mislio da možeš s njom samo triput [img]http://www.iaeste.hr/misc/new_smileys/rock.gif[/img].
Već sam ti pomislio ponuditi zamjenu – dionica za dionicu
vidim po zeki da nisam jedini koji idem na g.o. [thumbsup]
[/quote]
ne na ribe nožićem, ne!
[/quote]
nožićem ih namamim a onda vadim pušku (top) [lol]
[/quote]
čudne neke ribe, pale se na nožić [lol]
da si rekao da ih namamiš puškom, a onda izvadiš nožić, reka bi ajme opasnoga čovika, upomoć ljudi manijak!! [rolleyes]
priznajen, nikada nisan razumija te ribe!!
p.s.
eno mi trosjed lipi ašove [lol]
otkako je korekcije, priznajem da mi je libido opao, ali vidim da neki prelaze u "drugu momčad" [lol]
[/quote]
ma nisan ja preša, sačuvajtigaBože, mora san nekako boldanoga stavit u odgovarajuće okruženje [lol]
otkako je korekcije, priznajem da mi je libido opao, ali vidim da neki prelaze u "drugu momčad" [lol]
[/quote]
ma nisan ja preša, sačuvajtigaBože, mora san nekako boldanoga stavit u odgovarajuće okruženje [lol]
[/quote]
zato mi trosjed lipi ašove [kiss] [thumbsup] [lol]
U potpunosti se slažem s vašim komentarima trgovanja,odmah se vidi da se radi o iskusnim ulagačima.Forum svakim danom sve više dobiva na kvaliteti. [thumbsup]
nije sve u kvaliteti …. [lol]
ps. kakvo trgovanje i burza takvi i komentari [proud]