Nekako sam uvjeren što se INE i Varteksa tiče da neće puno dolje, što ne znači da sam u pravu, ali nekako mi moj njuh govori.
Možda INA do 2.750-2.800
Varteks do 160-170
i to u najcrnjem scenariju. Naravno to je moje laičko mišljenje i nije mišljenje vrhunskog stručnjaka.
Ako se malo bolje pogleda, dosta dionica je već nekoliko dana u korekciji, što je sasvim normalan put svake dionice i ne treba zbog toga odmah krenuti u rasprodaju. [smiley1]
Po napisima na forumu sutra ce na burzi biti “Bjez’te! Spašavaj se ‘ko može”! A neki ce nauciti i kako to izgleda kada se ishitreno proda neka dionica… Ljudi su se valjda navikli da sve raste po 5% na dnevnoj bazi. Ne ide to tako.
Bravo. Keš za shoping je speman. U petak ili najkasnije pon, uto sve će biti po starom. Čeka nas još jedan val do FI.
Prodao sam samo KOSN koji sam jučer kupio. Osim jedne dionice na kojoj sam uletio u krivom trenutku (na samom vrhu) ostalih 10ak dionica iz portfelja nemam namjeru prodavati tako brzo jer sve su na zdravim fundamentalnim temeljima. Ako krenu gore super, ako padnu nadokupit ću pa opet dobro.
NickLeeson:
”
Po napisima na forumu sutra ce na burzi biti “Bjez’te! Spašavaj se ‘ko može”! A neki ce nauciti i kako to izgleda kada se ishitreno proda neka dionica… Ljudi su se valjda navikli da sve raste po 5% na dnevnoj bazi. Ne ide to tako.
”
Bravo. Keš za shoping je speman. U petak ili najkasnije pon, uto sve će biti po starom. Čeka nas još jedan val do FI.
Pa neće ni bit prave korekcije, samo će se koji balončič ispuhati. Dionice s fundamentima će ići skroz taj kratakk period skoro netaknute, a ako koji paničar i proda, ima nas postavljenih na kupnji.[smiley2]
Ljudi moji…pa dionice jos nisu ni krenule gore…ej!
I to kolike!
Ljudi moji…pa dionice jos nisu ni krenule gore…ej! I to kolike!
Radije nam kaži koje a ne koliko[smiley11]
Dejavue: ” Ljudi moji…pa dionice jos nisu ni krenule gore…ej! I to kolike! ” Radije nam kaži koje a ne koliko[smiley11]
Recimo INFS i FNVC; a dobri fundamenti.
Dejavue:
”
Ljudi moji…pa dionice jos nisu ni krenule gore…ej! I to kolike!
”
Radije nam kaži koje a ne koliko[smiley11]
Recimo TNSA, VIS i PRFC