A i nafta ponovo pada. sada se vrtimo na 130$
ide danas na 125$ po procjenama FT-a, financijske u Americi rast za par postotaka, azija ravna.
Sudeći po početku, čeka nas duuuug i dosadan dan na ZSE, bez većih rastova ili padova dionica. Prodaja će se vjerojatno lagano povlačiti prema gore, a kupnja lipu po lipu ići za njom.
Mogao bi biti ovo biti jedan od dana s najnižim prometima ove godine, a crobex će vjerojatno završiti oko 0 ili u nekom malom plusu. [yawn]
Ne znam, možda je to samo moja fikcija, ali po pozicijama osnovnih dionica izgleda mi kako ipak više nema bezglave rasprodaje. Krv je ipak većini doprla do mozga i trend bi se lagano mogao okretati u korist uzlaznog trenda… Dakle vi koji ste u kešu, morati ćete ipak malo dublje zavući ruku u džep [cool]
evo kako to pakistanci rade kad burza pada …..
http://www.seebiz.eu/hr/burze/pakistanci-kamenovali-burzu-u-karachiji,20603.html
Našu bi onda trebalo PREORATI šta nam rade u zadnji pola godine zajedno sa HANFOM ISAMODOLOM
Lagano smo ispod nule, do kraja letimo gore. Moje mišljenje.
Nema razloga za pad. Vani se sve zeleni.
A i nafta ponovo pada. sada se vrtimo na 130$
imas ti koji dobar link za tu naftu, moj nesto steka…
imas ti koji dobar link za tu naftu, moj nesto steka…
[/quote]
Lagano smo ispod nule, do kraja letimo gore. Moje mišljenje.
Nema razloga za pad. Vani se sve zeleni.
Ma gdje se to zeleni? Evropa u crvenom, fjučrsi u crvenom, izvještaji katastrofalni, zarade gore od očekivanih…
Kako si promijenio ploču otkako si u dionicama… C, c, c…
[rolleyes]
Fascinantno je kako se na nekim dionicama kad se udari po bidu , otvaraju se jazovke.
DLKV je primjer. Dok kod ATPL i IGH kupnja prati cijenu.
Mi vise ovisimo o Europi nego o Amerima, jer je europa u "nasem vremenu", a Amerika zatvori kasno navecer, tako da se to do ujutro zaboravi…i gleda se Europa.
Crvenilo…
Fascinantno je kako se na nekim dionicama kad se udari po bidu , otvaraju se jazovke.
DLKV je primjer. Dok kod ATPL i IGH kupnja prati cijenu.
pogledaj ptkm