Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da bi ovu situaciju najbolje opisala pjesma pokojnog Freddia Mercurya-Show must go on….

sreca je samo popratni faktor znanja

Ja ušao u HDEL-R-A.
Priznajem mogao sam i niže ali kad se uzme u obzir naknada brokerima 745 nije loše. Teško je tržiti i u isto vrijeme se kupati na plaži ali kaj je tu je.

Nemojte me opet napadati molim Vas….mrzim privatne u kojima se viče na mene.
Rekao sam početkom tjedna da očekujem mali skok , a zakaj HDEl — to nebum nikada saznao.

p.s. cash 60%, 40% – hdel

Lijepi pozdrav

Dakle još cca 1120 kn keša.
Nemoj sva jaja u jednu košaru!
Diverzificiraj!
[/quote]
Blizu si.
Ostalo mi je još 222 kune.
Mislio si da si pametan, a kad ono niš.
Više sreće drugi put.
[/quote]

[lol] [lol] [lol]
Ajme majko čega sve nema na ovome forumu!
ccc

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

ti si VENDETTA u zadnje vrijeme nešto puno aktivniji, kaj su te čopili za jaja, jesi rasprodao ono kaj si kupovao na 3200 i ušao u INAu, mislim obično samo laganini pratiš u tu i tamo se javiš, sad si mi nešto nervozniji, možda i griješim pa se unaprijed ispričavam

&

Crobex 1,51%, bravo jomiiii [thumbsup]

Evo znaka da se Von Braun ukrcao.(i naravno ponovno pogrješio)….to znći da sutra oko podne treba van.. [lol]
[/quote]

A šta misliš di ću ja dopodne? [lol]
Makar ću vidjeti. Vani je sutra dan potvrde. Sve se zeleni.
Kod nas danas nisu dionice toliko rasle ali je index dosta odletio. 1,6%

Ma kakvi! Ja sam svoju školu prošao davnih dana. Nemože mene stisnuti nikako. Kupuje se sa parama koje ne trebaš u dogledno vrijeme i možeš si priuštiti čekanje. Od burze rijetki žive-ja osobno ne. Nedavno sam se malo vratio trgovanju pa tako i forume škicnem ali vidim da se malo toga promjenilo-osim novih nikova koji su zamjenili neke stare.
Dobro si zapamtio da sam davno kupio ali nije bilo baš na 3200 (na moju žalost). Na tim razinama nisam kupio gotovo ništa. Većino je bilo oko 3400. Ipak do sada-većinom-dobro ispalo.
Što se INA-e tiče- ona mi je osnovica portfelja već duže, a jučer sam ubacio čak i svježih para jer se nadam dobrom raspletu.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

I da sad si mogu priuštiti malo gubljenja vremena i živaca jer se mozak već priprema za odlazak na more a u tome i dalje beskonačno uživam.
Do tad ću opet malo aktivnije pratiti a kad odem neka bude kako god hoće.
Nek raste, nek pada samo da sunce sja!!!

[thumbsup]

&

Pa i nije neki šoping. Valjda svi vole kupovati isključivo na rasprodajama.

Ovaj komentar se odnosi na trgovanje na burzi oko 11 h 17.07.2.008 i prikazuje pravo stanje svijesti ulagača.

Međutim,Ameri i dalje luduju.
Nafta i dalje pada.

Ako je ovo bultrap,koja će to biti bultrapčina.
A ako nije?

Treba donijeti odluku.Ostati u kešu ili u šoping.Na ovim cijenama pojedinih dionica tih dilema
nemam.Gotovo pa 100% sam u dionicama .

Danas smo pokazali da smo uplašeni i neodlučni i nespremni za kupnju.Sutra bi se mogli pojaviti
značajniji bljeskovi prema prodaji.A prodaja bi mogla bižati i ostati samo pokoji spavač koji je zaboravio nalog .Da ne nastane zeleni stampedo,jer ako još i Evropa zazeleni….Nažalost,samo
desetak ulagača sa po nekoliko milijuna kuna može puno povećati cijene.Znaćajan rast uz mali
promet.A pravih ,vrijedn,podcijenjenih dionica neće biti jer su jeftine.A balona će biti ka na lageru,čak će prodavači glumiti velike kupce,a biti će prodavaći. FA je zakon.Ako kupuješ pazi što kupuješ.Da se ne nakrcaš smeća.
Ova burza je težak posao.Nikada ne znaš što te čeka.Ja sam najćešće uvijek u dionicama,ali sam
uvijek i na prodaji.A ovih zadnjih mjesec dana mogao sam kupiti sve jeftino,ali prodati samo jeftinije.

Valjda je došlo vrijeme da i ja okusim zeru zarade.Ali nije li možda vrijeme za ne prodati,jer će
u ponedjeljak situacija biti daleko povoljnija.U svakom slućaju svi imamo svojih muka.

Pravilna odluka donosi zaradu,a tako dugo vremena pušim.Da se malo omrsiti.

Tko zna šta slijedi dalje.

– dalje slijedi rast.
– jer Amerika ludo raste, nafta strašno pada.
– eto to je moja kratkoročna prognoza.
– a kako i sami znate Ivana ne griješi.
[/quote]

[lol] [lol] [lol]

– I love this game.
Pozdrav !

Sanader se iskrco, sad želi jeftinije.

– a ja čula kako prodaje satove zbog ulaska u TK.

– I love this game.
Pozdrav !

Crobex 1,51%, bravo jomiiii [thumbsup]

Evo znaka da se Von Braun ukrcao.(i naravno ponovno pogrješio)….to znći da sutra oko podne treba van.. [lol]
[/quote]

A šta misliš di ću ja dopodne? [lol]
Makar ću vidjeti. Vani je sutra dan potvrde. Sve se zeleni.
Kod nas danas nisu dionice toliko rasle ali je index dosta odletio. 1,6%
[/quote]

Obratite pažnju na jednu stvar. Američke burze su podigli dobri rezultati Wells Fargo banke. To je jedna od 5 najvećih američkih banaka i to je povratilo povjerenje u financijski sektor. Međutim ljudi koji dulje prate američke banke znaju slijedeće: Wells Fargo se puno razlikuje od ostalih velikih američkih banaka. Chairman Dick Kovacevich je maverick u bankarskoj industriji. Svojevremeno dok su drugi kupovali mortage based securities on je razvijao retail. Smijali su mu se i govorili da od banke pravi Wall Mart. Međutim, Dick je pogodio.
Večeras ide Merill Lynch izvješće, sutra CITI i BoA. Ako ove tri barem opravdaju očekivanja market će gore. Ove tri će odrediti kretanje globalnih indeksa a ne Wells Fargo. Tako da je oprez još uvijek potreban. I još nešto, ako izvješća banaka budu značajno iznad očekivanja FED će podići interest rate u Rujnu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Merill miss heavily -5,5% after hours
Goggle miss, -9%
Microsoft miss
IBM beats estimates

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close