Sanader: obustavili smo pregovore o zamjeni dionica
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,7,17,ina_mol,126821.jl
Sad će biti tarapane.
Pa kako manipuliraju vijestima, nemreš vjerovati.
Sanader se iskrco, sad želi jeftinije.
Sad će biti tarapane.
Pa kako manipuliraju vijestima, nemreš vjerovati.
Sanader se iskrco, sad želi jeftinije.
U krivu si. Ovo može pomoći samo rastu cijene.
Kakve to veze ima?
dizanje kamatnih stopa, inflacija ?!
zbog cega ima utjecaja?
Jel znas kako se cijena obveznice definira?
dizanje kamatnih stopa, inflacija ?!
zbog cega ima utjecaja?
Jel znas kako se cijena obveznice definira?
[/quote]
Pa ne znam, zato sam i pitao
Evo tak je bilo prošle godine kad su zapadni marketi odrađivali odbijanac za gore mi smo stajali, pa
kad su opet okrenuli trend za dole mi smo ih pratili.
Neznam ni sam koja smo mi faza.
Love ima i čeka se da bi dobili naše dionice za 0 kuna lova je svi znamo kako i na koji način povučena
tad su nam sve dionice padale i 10-ak % nitko nije i neće odgovarat bez obzira na obećanja SAMODOLA I sad doslovno dave iz dana u dan sa raznim pričama i čekaju da se pomirimo sa gubitkom i da prodamo i izađemo sa ZSE i to je bit cjele krize skraćeno LOPOVLUK
efekt obama ce odraditi svoje,dionice preko bare na najnizoj razini od 2002 godine,nafta je dosegnula vrhunac i polagano ali sigurno pada,prodajom ine dolazi na nase trziste prijeko potrebni kapital,svi preduvjeti su tu da ponovimo 2006 i 20007 godinu.
Nase tele je proslo poradajne muke i malo po malo poprima oblik velicanstvenog bika,ne prodajite svoje dionice sada.
Daleko smo mi od bika, ali se slažem da dionice u ovom trenutku ne treba prodavati…
S obzirom na više nego prepolovljen promet Ine u odnosu na jučer Kupac bi mogao nalog dignuti na 2.950.
Znamo svi da želi dionice, čak i jučerašnji prodavatelji
Sanader: obustavili smo pregovore o zamjeni dionica
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,7,17,ina_mol,126821.jl
Ima još jedna solucija da Mađari krenu u prodaju dijela Ine. Možda samo da se spusti cijena, a možda samo da prodaju po povoljnoj cijeni i time malo oporeve svoje izdatke.
E ja sam se danas i juce ukrco FUL 99% u dionicama a to su — DLKV-R-A —————- DDJH-R-A——- HDEL-R-A
Pametno radiš, i ja sam ušao u DLKV i to na finoj cijeni od 819 kn. Moglo se dobiti i za manje, ali ja sam zadovoljan i sa ovim… Kamo sreće da svi mali zaborave na prodaju i kupuju na ovoj razini… U tom slučaju nam se nebi događalo da nam špekulanti rade ovakve dnevne oscilacije….