[Meni se čini da se prodaju obveznice kako bi se namaknuo keš za dionice.
Nitko ne komentira institucionalni promet koji je u zadnja tri-četiri dana veći ili skoro isti kao redovan promet.
Pogledajte trenutnu situaciju
Nitko ne komentira institucionalni promet koji je u zadnja tri-četiri dana veći ili skoro isti kao redovan promet.
Ja to vidim kao prebacivanje većih ulagača iz obveznica u keš radi kupnje dionica, trenutno INE, a uskoro i mnogih drugih.
Definitivno nema love, ulaganje se svodi na ubadanje potencijalnih prilika di se
očekuju bombastične priče i onda istovar sa +20% . To je sve kaj ja zasad vidim u daljnjih 6 mjeseci.
Da se barem pogodi na mojima koja priča pa da se istovarim.
kad dospijevaju te silne državne obveznice?
efekt obama ce odraditi svoje,dionice preko bare na najnizoj razini od 2002 godine,nafta je dosegnula vrhunac i polagano ali sigurno pada,prodajom ine dolazi na nase trziste prijeko potrebni kapital,svi preduvjeti su tu da ponovimo 2006 i 20007 godinu.
Nase tele je proslo poradajne muke i malo po malo poprima oblik velicanstvenog bika,ne prodajite svoje dionice sada.
Ja to vidim kao prebacivanje većih ulagača iz obveznica u keš radi kupnje dionica, trenutno INE, a uskoro i mnogih drugih.
[/quote]
Da?
A ja to vidim kao prebacivanje iz keša u obveznice
Da?
Na ovoj točki Crobexa? U ovoj fazi globalnog tržišta? Teško. To je bio scenarij onih koji su i zakuhali sve ovo tamo negdje u 11-om mjesecu prošle godine. Sada ti isti prodaju obveznice i prelaze u cash poziciju spremni za polagani (naglasak na polagani) ulazak u dionice.
Vrijeme će pokazati da li griješim.
Sanader: obustavili smo pregovore o zamjeni dionica
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,7,17,ina_mol,126821.jl
Da?
uz ocekivano dizanje kamatnih stopa u EU? [bye]