Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[Meni se čini da se prodaju obveznice kako bi se namaknuo keš za dionice.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Nitko ne komentira institucionalni promet koji je u zadnja tri-četiri dana veći ili skoro isti kao redovan promet.
Pogledajte trenutnu situaciju

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Šta sa institucionalnim? Objasni kolega.

Nitko ne komentira institucionalni promet koji je u zadnja tri-četiri dana veći ili skoro isti kao redovan promet.

Ja to vidim kao prebacivanje većih ulagača iz obveznica u keš radi kupnje dionica, trenutno INE, a uskoro i mnogih drugih.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Definitivno nema love, ulaganje se svodi na ubadanje potencijalnih prilika di se
očekuju bombastične priče i onda istovar sa +20% . To je sve kaj ja zasad vidim u daljnjih 6 mjeseci.
Da se barem pogodi na mojima koja priča pa da se istovarim.

kad dospijevaju te silne državne obveznice?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

efekt obama ce odraditi svoje,dionice preko bare na najnizoj razini od 2002 godine,nafta je dosegnula vrhunac i polagano ali sigurno pada,prodajom ine dolazi na nase trziste prijeko potrebni kapital,svi preduvjeti su tu da ponovimo 2006 i 20007 godinu.
Nase tele je proslo poradajne muke i malo po malo poprima oblik velicanstvenog bika,ne prodajite svoje dionice sada.

Ja to vidim kao prebacivanje većih ulagača iz obveznica u keš radi kupnje dionica, trenutno INE, a uskoro i mnogih drugih.

[/quote]

Da?
A ja to vidim kao prebacivanje iz keša u obveznice

Da?

Na ovoj točki Crobexa? U ovoj fazi globalnog tržišta? Teško. To je bio scenarij onih koji su i zakuhali sve ovo tamo negdje u 11-om mjesecu prošle godine. Sada ti isti prodaju obveznice i prelaze u cash poziciju spremni za polagani (naglasak na polagani) ulazak u dionice.

Vrijeme će pokazati da li griješim.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Sanader: obustavili smo pregovore o zamjeni dionica

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,7,17,ina_mol,126821.jl

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Da?

uz ocekivano dizanje kamatnih stopa u EU? [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Da?

uz ocekivano dizanje kamatnih stopa u EU? [bye]
[/quote]

Kakve to veze ima?

New Report

Close