Meni na forumu ljudi nisu jasni šta hoće ,pa valda nam je svima u interesu da se INA što bolje proda.Žao mi je koji ne misle tako jer su svoje dionice već prodali
Ja utukao sav cash-r-a u ATPL. [pray]
ja sam u Londonu,sve vas pozdravljam naročito žemske..pijem čaj i pričamo o vremenu i naravno o crobexu..ovdje se priča da bi crobex mogao dignuti svjetske burze za nemalih 20%..
iz Londona za forum Poslovnog dnevnika
svaki put vaš input
ja sam u Londonu,sve vas pozdravljam naročito žemske..pijem čaj i pričamo o vremenu i naravno o crobexu..ovdje se priča da bi crobex mogao dignuti svjetske burze za nemalih 20%..
svaki put vaš input
kako da mi tebi vjerujemo da si ti u londonu? možda si u padinskoj skeli il u kp turopolju
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.530,04 -1.38% 130.296.181,11 kn 89.524.006,23 kn 30.587.174,88 kn 10.185.000,00 kn
svaki put vaš input
kako da mi tebi vjerujemo da si ti u londonu? možda si u padinskoj skeli il u kp turopolju
[/quote]
ti si mene kolega zamijenio s Stojkičem [thumbsup]
svaki put vaš input
Ovo je očigledna situacija i sad nam je sve jasno .Pametnom je dosta
Kolega, ali tko je pametan pa mu je dosta..pa tko VAS JE TJERAO DA utučete i zadnje pare u INU a zlatno je pravilo da 25% se drži za dokup,
možda ju već sutra kupimo po cca 2750 jer ovo istresanje ja danas bilo gadno za gledati..otišla brana na 2900 i ako opet nebude takve slične evo nas do petka na 2650-2700,no,tko to uopće zna! [bye]
"Premijer Ivo Sanader najavio je da će poslati inspekcije iz Državnog inspektorata, Porezne uprave i financijske policije da utvrde tko je i zbog čega naglo podignuo pojedine cijene."
Samo vi dižite cijene, svi ćete u zatvoru završiti.
Sanader, Šuker i Rončević će lijepo odrediti koliko što treba koštati i gotovo.
A kome se ne sviđa nek se odseli u Mađarsku