Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je očigledna situacija i sad nam je sve jasno .Pametnom je dosta

Meni na forumu ljudi nisu jasni šta hoće ,pa valda nam je svima u interesu da se INA što bolje proda.Žao mi je koji ne misle tako jer su svoje dionice već prodali

Ja utukao i zadnju kunu u INU

Ja utukao sav cash-r-a u ATPL. [pray]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ja sam sve utukao u MOLITVA-R-A, za vas dvojcu. [pray]

ja sam u Londonu,sve vas pozdravljam naročito žemske..pijem čaj i pričamo o vremenu i naravno o crobexu..ovdje se priča da bi crobex mogao dignuti svjetske burze za nemalih 20%..

iz Londona za forum Poslovnog dnevnika
svaki put vaš input

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

ja sam u Londonu,sve vas pozdravljam naročito žemske..pijem čaj i pričamo o vremenu i naravno o crobexu..ovdje se priča da bi crobex mogao dignuti svjetske burze za nemalih 20%..

svaki put vaš input

kako da mi tebi vjerujemo da si ti u londonu? možda si u padinskoj skeli il u kp turopolju

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
3.530,04 -1.38% 130.296.181,11 kn 89.524.006,23 kn 30.587.174,88 kn 10.185.000,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

svaki put vaš input

kako da mi tebi vjerujemo da si ti u londonu? možda si u padinskoj skeli il u kp turopolju
[/quote]
ti si mene kolega zamijenio s Stojkičem [thumbsup]

svaki put vaš input

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Ovo je očigledna situacija i sad nam je sve jasno .Pametnom je dosta

Kolega, ali tko je pametan pa mu je dosta..pa tko VAS JE TJERAO DA utučete i zadnje pare u INU a zlatno je pravilo da 25% se drži za dokup,
možda ju već sutra kupimo po cca 2750 jer ovo istresanje ja danas bilo gadno za gledati..otišla brana na 2900 i ako opet nebude takve slične evo nas do petka na 2650-2700,no,tko to uopće zna! [bye]

"Premijer Ivo Sanader najavio je da će poslati inspekcije iz Državnog inspektorata, Porezne uprave i financijske policije da utvrde tko je i zbog čega naglo podignuo pojedine cijene."

Samo vi dižite cijene, svi ćete u zatvoru završiti.
Sanader, Šuker i Rončević će lijepo odrediti koliko što treba koštati i gotovo.
A kome se ne sviđa nek se odseli u Mađarsku

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ošlo onih 15.000 kom na INA-i na kupnji na 2900kn.
Tko zna šta slijedi dalje.

New Report

Close