Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drage kolege INA će se preuzimati između 3700-4000kn budite uvjereni ,a ovo vaše drukanje prema dole vam ništa ne znači.Netko je stavio 10000 kom. na kupnju na 2900 onako iz šale pa se razbaciva sa lovom u ova krizna vremena .Daj ne budite smiješni

Ja moram priznati da ne razumijem na osnovu čega ovaj zaključak. Zar bi Vi dali ponudu za preuzimanje neke tvrtke po cijeni 50% većoj od prosječne tržišne cijene? Zar bi se netko onako iz šale razbacivao sa lovom u ova krizna vremena?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pa kolko ovog ernt po 2000 ima već tjednima!
a dosade danas ko u najgorim danima.

Drage kolege INA će se preuzimati između 3700-4000kn budite uvjereni ,a ovo vaše drukanje prema dole vam ništa ne znači.Netko je stavio 10000 kom. na kupnju na 2900 onako iz šale pa se razbaciva sa lovom u ova krizna vremena .Daj ne budite smiješni

Svakako. Pogotovo nakon sto je Polancec na pladju servirao koja je donja prihvatljiva cijena.

Mozda zeli prodat iznad 2900kn 29milja [lol]

Na našem tržištu baš i nema nekih preuzimanja pa samim time naše institucije nemaju previše iskustava da to odrade baš najbolje, a pritišće nas i korupcija.
U kapitalizmu je novac sve,i uvjeren sam da će svaki od ponuđača pokušati kupiti najjeftinije moguće te pritom neće birati sredstva da maximalno ostvare svoj interes, tako da ponude 20 i 30% veće od sadašnje cijene dionice nisu realne za očekivati!
Ovo bi vrlo lako moglo postati prvo neprijateljsko preuzimanje, a mali dion.kolateralne žrtve!
Također,mislim da je Lukoil skloniji razvijanju svoje distributivne mreže i eventualno kupovini jedne od rafinerija jer su oni več zauzeli poziciju u SR i BiH, nego kupovini INA-e.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Baš me zanima ako se ovaj veliki nalog na INA makne sa bida kakva će tarapana nastati

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ne bi se ja zabrivnjavao za tih 10.000 kom na kupnji već na onih 95.000kom na prodaji koje su jučer na predtrgovanju slučajno stavljene na prodaju i uklonjene u minuti.
I z one koji su već danas prodali 4000kom.
Za njih se ja brinem.

a dosade danas ko u najgorim danima.

25.032.489,58 kn prometa, a od toga INA 11.446.350,11kn
Postavio sam se dosta nisko, pa izgleda da ništa od posla danas, stoga odoh na kupanje[bye]

ps.
ako je neko oko Novalje nek se javi na pm. da dogovorimo kavu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kolega na temelju čega ste toliko samouvjereni.
Da se razumijemo, i ja mislim i želim da se po toj cijeni proda no tu ima još neriješenih pitanja koje si mi smrtnici postavljamo.
Jedino ako ti je Dragičević ili Damir u rodu onda je to druga priča [lol] [lol] [lol]

Ja neznam sto cete vi dragi kolege,ali ja svoja 2 kom INA-R-A stavljam na licitaciju pa tko da vise…pocetna cijena je 5000,pa da vidim… [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ovo su sve igre velikih ,sjetimo se samo Plive.A vi dalje čekajte na 2500

U ostalom imate kupca na 2900 pa prodajte svoje dionice ,jer kupac nestrpljivo čeka baš vas.A tko se krije iza tog kupca ………..
koliko je samo dionica protrgovano između 2900-3200kn?

New Report

Close