vjerojatno ima
Najviše volim ovakve korekcije kojima je uzrok loša probava kineskog cara.
Kratko traju, taman da se malo protresu naivni. A nakon njih obično slijedi skok od 30-tak posto.
Idealno za uzimanje novog margina.[smiley1]
jel ovo danas bio prvi val tsunamija na ZSE i VSE?? razmisljam da sutra odem 75% u cash [smiley8]
Opet crko ATM.
A da mi laganini jednu tuzbu opalimo VSE jer ovo se precesto dogadja u zadnje vrijeme i to bas u zadnji sat trgovanja kad je vrlo cesto vrlo napeto? [smiley2]
jel ovo danas bio prvi val tsunamija na ZSE i VSE?? razmisljam da sutra odem 75% u cash [smiley8]
ma odi ti barem 76% da budeš siguran da ne bude kasnije nismo znali[smiley2]
Trebao si to napraviti već danas, tj. još jučer ako si mislio.
Pogledaj kolegu Plavog.
Sad će nam trubit 3 tjedna o korekciji dok se ponovo ne ukrca u Zabu 10-15% jeftinije.
A da mi laganini jednu tuzbu opalimo VSE jer ovo se precesto dogadja u zadnje vrijeme i to bas u zadnji sat trgovanja kad je vrlo cesto vrlo napeto? [smiley2]
A za odstetu dobije 3 mjeseca ATM-a badava. [smiley2]
Pogledaj kolegu Plavog. Sad će nam trubit 3 tjedna o korekciji dok se ponovo ne ukrca u Zabu 10-15% jeftinije.
Šta je – je, prozreo si me, što korekcija bude jača tim bolje , biti će jeftinije kupnje ili dokupa.
Barem priznam što mislim.
[smiley1][smiley2]
Šta je – je, prozreo si me, što korekcija bude jača tim bolje , biti će jeftinije kupnje ili dokupa.
Barem priznam što mislim.
[smiley1][smiley2]
Mogao si barem napisati sljedbenicima jutros da si prodao. A ne čekat zatvaranje burze.
[smiley1][smiley2]