Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet crko ATM.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

U Beču ATX 4,364.37 9:11AM ET 234.19 MINUS 5.09%
Ima tko da vjeruje da će sutra +10%?

vjerojatno ima

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Najviše volim ovakve korekcije kojima je uzrok loša probava kineskog cara.
Kratko traju, taman da se malo protresu naivni. A nakon njih obično slijedi skok od 30-tak posto.
Idealno za uzimanje novog margina.[smiley1]

jel ovo danas bio prvi val tsunamija na ZSE i VSE?? razmisljam da sutra odem 75% u cash [smiley8]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Opet crko ATM.

A da mi laganini jednu tuzbu opalimo VSE jer ovo se precesto dogadja u zadnje vrijeme i to bas u zadnji sat trgovanja kad je vrlo cesto vrlo napeto? [smiley2]

baš nisu kul

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

jel ovo danas bio prvi val tsunamija na ZSE i VSE?? razmisljam da sutra odem 75% u cash [smiley8]

ma odi ti barem 76% da budeš siguran da ne bude kasnije nismo znali[smiley2]

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Trebao si to napraviti već danas, tj. još jučer ako si mislio.
Pogledaj kolegu Plavog.
Sad će nam trubit 3 tjedna o korekciji dok se ponovo ne ukrca u Zabu 10-15% jeftinije.

A da mi laganini jednu tuzbu opalimo VSE jer ovo se precesto dogadja u zadnje vrijeme i to bas u zadnji sat trgovanja kad je vrlo cesto vrlo napeto? [smiley2]

A za odstetu dobije 3 mjeseca ATM-a badava. [smiley2]

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Pogledaj kolegu Plavog. Sad će nam trubit 3 tjedna o korekciji dok se ponovo ne ukrca u Zabu 10-15% jeftinije.

Šta je – je, prozreo si me, što korekcija bude jača tim bolje , biti će jeftinije kupnje ili dokupa.
Barem priznam što mislim.

[smiley1][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Šta je – je, prozreo si me, što korekcija bude jača tim bolje , biti će jeftinije kupnje ili dokupa.
Barem priznam što mislim.

[smiley1][smiley2]

Mogao si barem napisati sljedbenicima jutros da si prodao. A ne čekat zatvaranje burze.

[smiley1][smiley2]

New Report

Close