Kako nam stoje Krobex fjučrsi?
Meni se čini da je posljednjih dana likvidnost relativno na visokoj razini s obzirom na sve turbulencije koje su aktualne na globalnom tržištu, te mi to nekako daje nadu da bismo uskoro mogli početi sa nekim blagim rastom. A s obzirom na razinu na kojoj se nalazimo, mislim da je sada povoljan trenutak za ulazak onima koji su u kešu. Normalno ne odmah i sa svim, već postepeno, da nemamo nagli rast kao posljednji put, jer bi to ponukalo mnoge i na nagle rasprodaje, pa opet u krug.
Predtrgovanje nam govori da ćemo opet danas u slabi minus.
INA se otvara u minusu za razliku o srednje jučerašnje.
Ovisimo o INA-i slijedećih par mjeseci.
Jučer sam rekao da će opet spustiti INA-u na 2500-2600, baš me zanima jesam li bio u pravu.
Baš me zanima kolika je jaka obrana na INA.
Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.900,00 8,479
2.899,00 20
2.850,01 4
2.830,00 12
Krobeks -0,39%
Do sad INA ima 95% prometa Krobexa.
Dobar…
Top bid
CIJENA KOLIČINA
2.900,00 8,479
2.899,00 20
2.850,01 4
2.830,00 12
2.826,00 8
2.825,00 39
2.822,00 10
2.820,00 103
2.810,00 10
2.801,01 20
A bio je 10.000…
ćitanje ovog foruma jako utjeće na moj osječaj za č i ć
Netko jako veliki želi kupiti INU na razini 2900 KN. Nalog na kupnji od 10000 komada po 2900KN (29 mil.KN.). Dijelom je i realiziran. Biti će još zanimljivo s INOM. Ovo teško da kupuju naši mirovinski fondovi, jer je u pitanji nalog od 29 mil. KN.
MOL i OMV mogli bi s Inom izigrati Vladu
Nakon što je mađarski MOL objavio da sprema javnu ponudu za otkup oko 30 posto dionica Ine, situacija oko naše kompanije nije puno jasnija, gledano s različitih aspekata. Ako ništa drugo, na potezu je sada austrijski OMV koji, čuje se iz dobro obaviještenih izvora, razmatra konkurentsku ponudu za Inu tijekom rujna.
……….
Prema toj verziji, OMV bi MOL-u vratio 20 posto dionica, a MOL OMV-u ustupio dionice Ine. U tom slučaju MOL može krenuti u javnu ponudu s minimalnom cijenom od 2500 kuna jer nema konkurencije, pa bi hrvatski dioničari loše prošli u tom regionalnom preslagivanju naftnih kompanija. Ako do dogovora doista dođe, i hrvatska bi Vlada bila izigrana.
Vaš link
MOL i OMV mogli bi s Inom izigrati Vladu
Nakon što je mađarski MOL objavio da sprema javnu ponudu za otkup oko 30 posto dionica Ine, situacija oko naše kompanije nije puno jasnija, gledano s različitih aspekata. Ako ništa drugo, na potezu je sada austrijski OMV koji, čuje se iz dobro obaviještenih izvora, razmatra konkurentsku ponudu za Inu tijekom rujna.
……….
Prema toj verziji, OMV bi MOL-u vratio 20 posto dionica, a MOL OMV-u ustupio dionice Ine. U tom slučaju MOL može krenuti u javnu ponudu s minimalnom cijenom od 2500 kuna jer nema konkurencije, pa bi hrvatski dioničari loše prošli u tom regionalnom preslagivanju naftnih kompanija. Ako do dogovora doista dođe, i hrvatska bi Vlada bila izigrana.
Vaš link
Moguć scenarij, ali pod pretpostavkom da se više nitko neće uključiti u utrku za INOM…
Netko jako veliki želi kupiti INU na razini 2900 KN. Nalog na kupnji od 10000 komada po 2900KN (29 mil.KN.). Dijelom je i realiziran. Biti će još zanimljivo s INOM. Ovo teško da kupuju naši mirovinski fondovi, jer je u pitanji nalog od 29 mil. KN.
a stavim malo veci nalog na kupnji i odma spekulacije
A sta mislis može li biti skriveni nalog pa da to bude da kupuje 100.000 dionica [cool]
a stavim malo veci nalog na kupnji i odma spekulacije