Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad će svi u inu iznad 3000 a ako ponuda bude ispod ode sve u 3PM…

Crobex -0,64%

Naj bolje da se ovaj forum zove mikimaki ionako samo njegovo otvaraš sramota kako ti nije neugodno VJEKO pusti ovo nemoj brisat

Ova sedmica ce biti jako turbulentna, u americi i EU , pa i kod nas, dobro je reko jedan investitor , da ce stavit šljem na glavu u ovoj sedmici.

Krobex -0,87%

na ledu se guraju nalozi na kupnji

NEMA PREDAJE

Hrvatska inflacija na novom rekordu od 7,6 posto

Inflacija je u Hrvatskoj u lipnju ove godine na godišnjoj razini iznosila rekordno visokih 7,6 posto, pokazuju podaci koje je danas objavio Državni zavod za statistiku.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=491cbdd8-9423-4001-b8f2-e81f4c4ab5d7&ref=lastadd

A sampras i Plavi i Ivana i slični bi rekli da je stanje u Hrvatskom gospodarstvu sve bolje i bolje. Pa koju literaturu ste vi čitali ako veća inflacija znači bolje stanje gospodarstva.

Gledam gledalicu i vidim jednu stvar, INA se drži nekako, panđama, noktima ali sve slabije i slabije, a ostale dionice tonu polako ali sigurno.

A EU i futurse ne moram niti spominjat jer svi to vidite.
Ljudi moji bolje ugasite komp i nemojte gledati burzu slijedećih nekoliko dana.
A vi davajte mikimaki-ju, meni i sličnim jedinice, ali to Vam neće pomoći u padu vaših dionica.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

da padaju, ali se smanjuje i promet s minusom.
Nadamo se da nisu svi u toj hr "duše prodane"!!!

U zadnje vrijeme ponovno izostaje fundamenalna rasprava o kretanju trzista. Sve se svodi na kratkorocne tehnicke (uglavnom uspjesne) procjene. Medjutim, jos uvijek nitko ne vidi dno. Na zalost, ocekivanja od INE polako se ispuhuju (svi se nadamo da je i to kratkorocno), no nitko ne daje neke procjene o trzistu koje se temelje na bilo kakvim podacima, vec svi iskazuju svoje zelje. Ni ovaj moj post ne daje bili kakav temelj razvitka trzista kapitala na duze razdoblje, ali ima cilj da postane temelj konstruktivne rasprave o mogucim (pozitivnim ili negativnim) relacijama u vremenu ispred nas. Sjecam se kako je prosle godine bilo pregrst analiza temeljenih na pozitivnim/negativnim vijestima, dok se danas sve svodi na cop/paste trenutnih stanja svjetskih indexa. Promjenimo nesto!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

2 Hrco01: He, he… oni koji znaju nesto o trzistu mudro sute… po nacelu… ne bacajte bisere pred svinje…

Crobex se iznenađujuće dobro drži [thumbsup]

Nedaj se Crobi

2 Hrco01: He, he… oni koji znaju nesto o trzistu mudro sute… po nacelu… ne bacajte bisere pred svinje…

To i ja mislim! Ali neka im, nemaju samo oni informacije!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

New Report

Close