Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vid majstora na INI
9 3.330,00

moguce je kupuval na tim cenama???
nostalgicar

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Braniteljski fond je i prije najavljivao da će postići najbolju moguću cijenu za članove fonda, a ova vijest koja je procurila u javnost to i najbolje dokazuje. Tako da 4000 KN mislim da je fer ciojena, a to je približno 100% povećanje od minimalne cijene koja je bila ove godine. Ako se sjetimo PLIVE i ona je u privatizaciji narasla preko 100% i to iz nekih 400KN na 850KN.

mozemo se sjetit i lure, dukata kad je dosel do 1300 a preuzimanje na 750 aha kaj cemo sad?
kupovat zitnjak po 1000 a prodavat po 500?
mislis da ce neko preplatit INU koja ima dvije rafinerije za obnovit i 1m $ kredita namjenjenih za obnovu isih a sta im nije dosta da proizvode euro 4 normu
hoce li imati 16k uposlenika ili samo maloprodajnu mrezu da plasiraju gotov proizvod?
koliki su troskovi da se stvari stave na svoje mjesto?
[/quote]
pod uvjetima koji je realiziran k,redit INE i ja bih ga uzeo i vraćao betz problema i pride nešto zaradio na kamatarenju.
kredit im je odličan posao.

dan je pametniji od noći

prema strateškom planu hr turizma koji će biti predstavljen sljedećeg tjedna javnosti….predviđeni prihod od turizma 2018. bi trebao biti20 milijardi eura
za 10 godina hrvatska bi morala postati jedinstvena destinacija life style…
-s obzirom na ogromni potencijl hr turizma predviđam rast turističkih dionica od 100 -300%

izvor:večernji list 12.7.08. 20.str…

TOČNO 100% za 100 godina!!! [bye]
[/quote]

hoćemo se kladiti da će prije tih 100 godina to biti? [wink], samo kad počnu rasti turisti bit će Vam kasno za ukrcaj

Moj savjet je oprez

Uh koje će milina danas biti.
Skrivenih na prodaji ko rusa u Rusiji.

Djete se zaigralo….

Moj savjet je oprez

veliki oprez prvih pola sata, nešto nejasno stavljaju se i povlače nalozi na dosta dionica! [huh]

dan je pametniji od noći

Istok se korigirao prema Americi sa padom.Evropa odrađuje jućerašnji rast sa još većim padom.Isto
korekcija prema Americi.
Tko im je kriv što su ulagali u Ameriku,a ne u Hrvatsku.Ovdje su svi dođoši za sada odlično profitirali.

Međutim,to ništa ne znaći.Kud svi Turci tu i mali Mujo.Ali dali ćemo i mi slijediti svijet ili ćemo
biti zelena oaza o tome odlućuju veliki.

Bitnog razloga za pad nema osim naših strahova.A to pokreće burzu i zato ću biti na kupnji ali u ćeki.
Bježati neću jer bi mogao biti dobar odbijanac.

Puno uspjeha svima,a najviše najhrabrijima!

Braniteljski fond je i prije najavljivao da će postići najbolju moguću cijenu za članove fonda, a ova vijest koja je procurila u javnost to i najbolje dokazuje. Tako da 4000 KN mislim da je fer ciojena, a to je približno 100% povećanje od minimalne cijene koja je bila ove godine. Ako se sjetimo PLIVE i ona je u privatizaciji narasla preko 100% i to iz nekih 400KN na 850KN.

mozemo se sjetit i lure, dukata kad je dosel do 1300 a preuzimanje na 750 aha kaj cemo sad?
kupovat zitnjak po 1000 a prodavat po 500?
mislis da ce neko preplatit INU koja ima dvije rafinerije za obnovit i 1m $ kredita namjenjenih za obnovu isih a sta im nije dosta da proizvode euro 4 normu
hoce li imati 16k uposlenika ili samo maloprodajnu mrezu da plasiraju gotov proizvod?
koliki su troskovi da se stvari stave na svoje mjesto?
[/quote]
pod uvjetima koji je realiziran k,redit INE i ja bih ga uzeo i vraćao betz problema i pride nešto zaradio na kamatarenju.
kredit im je odličan posao.
[/quote]
a hoce li imati interes obnoviti rafinerije ili ne znaju smjer u kojem bi krenuli?
premalo smo trziste da bi imali interes obnoviti rafinerije a sta napraviti s njima, radnike placati na rezijama?
smijesno, podrzat kredit zato sta je povoljan, pa valjda se treba imati jasan smjer razvoja a INA to zasigurno nema.
najjaca je ona od dragicevica, ne znam sta ce biti ako rafinerije ne obnovimo do 2011, kao da bi ja trebao znati???
presmijesno ili sam negdje pogrijesio?
a mol na najnizim cenama od lipnja 2006, nekak nemaju poverenja u preuzimanje????

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

INA 3.000.000 kuna u prvoj sekundi po 3000,00….. Opet nešto ispod žita… Zanimljivo je da je bio zadan jedan nalog za kupnju 5 komada po 3.700 kuna… Al se pumpa bez osnova… Biti će suza do koljena, nabavite odmah krpe da možemo sve to obrisati…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Mali kupuju masovno INA-u. Vidi se po nalozima.
Ajme kako će biti šišanja.
Crobex -0,06%

moze li mi netko napisat kako stoji kupnja na ini ? cjena prva i kolicina?

prva prodaja ti je za sada na 2968,99kn – 26 komada…
a kupnja na 3000kn – 15 komada

dakle, kupnja iznad prodaje.
[/quote]hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

moze li mi netko napisat kako stoji kupnja na ini ? cjena prva i kolicina?

prva prodaja ti je za sada na 2968,99kn – 26 komada…
a kupnja na 3000kn – 15 komada

dakle, kupnja iznad prodaje.
[/quote]hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close