Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da sutra sve kreće s aska!

A i bez toga krećemo s velikim plusevima na otvaranju, zbog današnje prosječne cijene koja je dosta niža od kupovnih!
Neka veselja napaćenom narodu…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Pozdrav Vlasniku foruma koji štopa čitav forum dok INA ne krene sa trgovanjem.
Točno je forum proradio u 14:25. Malo čudno, za ne?

Za Muldera i Scully… [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Oni za razliku od nas kupuju na povlaštene informacije i a boli ih kur..
Mi strepimo za naš pošteno zaradeni novac i ulažemo a oni sad se prežderavaju u restoranima i dogovaraju kak će dalje.To treba sve u zatvor,skupa sa političarima.

Ovo je prava istina što kolega kaže u nas se trguje sa povlaštenim informacijama i nikome ništa i dok mi pošteno zarađeni novac pokušavo oploditi za 10 % oni se zajebaju i rade šta hoće a da im nitko ništa ne može i svaki dan zarađuju milijune.
[/quote]

Moj post od
06.07.08. | 17:17 | Komentari trgovanja

Barbosa, 14.07.2008. u 16:09

Ovo što sada prolaze dioničari INE ja sam prošao na LKPC u 01 mj. i ta škola me je skupo koštala!
Odonda nikada više ne ulažem tamo gdije država ima svoje prste jer je pušiona zagarantirana(izuzimam insajdere)

INA je u petak došla na 3200 da bi danas pala na 2870 i sada po objavi preuzimanja se jedva drži na 2950!
U dn. tisku je pisalo da je MOL spreman ponuditi 2,6k po dionici a po današnjoj trgovini predviđam da će ponuditi max 2,9k .
Da bar OMV pošalje ponudu pa da zaj… insajdere koji su oprali 100tinjak mil. kn. u par dana pa da i oni jednom popuše!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nešto mi govori da su ovo posljednje prilike za kupnju Ine ispod 3t.

Da nisu ovi vanzemaljci – NLO – što su se noćas masovno ukazivali u USA?
[/quote]
Što reko ne poreko. Požuri narode još malo pa nestalo.Još jedno stado ovaca pa na red dolaze igrači sa čvršćim živcima ili ti boljim informacijama.

who dares, wins

Ha, ha , vidim da vam je opet kriva Hanfa, država, Nadan Vidošević, Vlatka Pokos i Dikan.
Ja mislim da vi jednostavno ne znate kad treba kupovati a kad prodavati.
Idemo dolje

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ha, ha , vidim da vam je opet kriva Hanfa, država, Nadan Vidošević, Vlatka Pokos i Dikan.
Ja mislim da vi jednostavno ne znate kad treba kupovati a kad prodavati.
Idemo dolje

Zato što ti tako kažeš ili? [rolleyes]

Ajmo ljudi, pa nisam jedini danas koji se natrpo INA-e na 2800 kn.
Bilo je preočito da će se vratiti. Ne može firma u preuzimanju imati tako velike padove.

Mislim da sutra sve kreće s aska!

A i bez toga krećemo s velikim plusevima na otvaranju, zbog današnje prosječne cijene koja je dosta niža od kupovnih!
Neka veselja napaćenom narodu…

[/quote]

Dobro, ali tko ima koristi od toga sto ce sutra biti prividni plus? Ti, ja, netko treci? Malo sutra. Dok ga ne potegne dobrano kroz 2-3 tjedna kao prije dva mjeseca nikakve koristi od ovog mrcvaljenja!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

I to rade tako u dogovoru da je za poluditi.Prvo je bilo u travnju igra i zarada u 2-3 tjedna po 50 % na IGH,ATPL,INA.Sada su se izdogovarali za INU i DLKV i tko zna kaj je iduće.Naravno da oni znaju.A Hanfa se pravi blesava jer je upletena možda isto u tu zaradu.Sramota,odvratno.

prijedlog novog zakona o TK.
danas bilo na zasjedanju sabora
od početka 2009. godine bude bilo i pomaka na bolje

http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=23415

Postanite Eu-robovi

I to rade tako u dogovoru da je za poluditi.Prvo je bilo u travnju igra i zarada u 2-3 tjedna po 50 % na IGH,ATPL,INA.Sada su se izdogovarali za INU i DLKV i tko zna kaj je iduće.Naravno da oni znaju.A Hanfa se pravi blesava jer je upletena možda isto u tu zaradu.Sramota,odvratno.

prijedlog novog zakona o TK.
danas bilo na zasjedanju sabora
od početka 2009. godine bude bilo i pomaka na bolje
[/quote]
Kojih pomaka na bolje? Osim, vjerojatno, visih brokerskih provizija.

Tek za mjesec dana MOL mora dati ponudu za preuzimanje.
OMV kažu u vijestima treba ići u protunapad.
Tko zna do kad će to trajati. Ljeto je dugo.
Vjerujem da će cijena ići nazad na 2500 kn, u interesu nekih krugova, i na novu vijest ponovo poletiti do 3000kn, i tako par đireva do preuzimanja koje će se po meni obistiniti do Božića.
Iskreno.

ee, blago imaocima dionica INE,,ja sam danas malo gricnuo po 2820, a sada malo prije slušam dnevnik i Tončicu koja kaže.." MOL bacio rukavicu u lice OMV-u i izazvao ih na burzi"
malo potom Polančec" ovaj potez MOL-a otvara mogučnost ravnopravne borbe te uključenja u igru i ostalih zainteresiranih strana ane samo OMV-a"…pa sigurno je mislio na Ruse…e stoga do jeseni uživajmo i pustimo neka se tuku do recimo ..3989 ..je moj target, sutra udaram po asku i postavljam naloge na targetu..i gasim compjuter… i lagano samo škickam… i da..
odoh na more u subotu..siguran u dobitnu formulu malog jadnika kao što sam ja…
sretno svima sa INO-m jer ona nam je nasušno bila potrebita…uzdravlje

New Report

Close