uh, RIBA ipak nije izdržala iznad 700 Kn. poplašilo ljude.
Izgleda da se plase i na jos par dionica. Nesto se crveni na velikim prometima…
ZABA izgleda gadno, bojim se da sam trebao prodati ujutro kako sam i mislio hm…
slutim mali oporavak u završnici. ipak su dobre prilike za kupovinu.
evo pratim na CNN-u katastrofu u KINI pa reko da i nas neće medo popapati
Oce, samo je pitanje kad. Ovaj dan bi nazvao: “Vrane iznad zitnog polja”. [smiley8]
Sutra je novi dan, a i jos ima pola sata za foto finish. Ali ne izgleda dobro.
Ma kakvi. U nas je medo domaća životinja.[smiley1]
ATX 4,386.91 8:56AM ET 211.65 (4.60%) Ovo u zagradi je minus 4,6%, za sada. Danas u Beču. Sutra i u našim krajevima.
svi pišu a niko ne zna zašto:
“Kineske dionice su jučer ostvarile najveći pad cijene u posljednjih 10 godina s obzirom na zabrinutost da bi vlada mogla pokušati suzbiti ilegalne investicije koje su potaknule rast do rekordnih iznosa.”
Vaš link
imaric:
”
”
Ma kakvi. U nas je medo domaća životinja.[smiley1]
ATX 4,386.91 8:56AM ET 211.65 (4.60%) Ovo u zagradi je minus 4,6%, za sada. Danas u Beču. Sutra i u našim krajevima.
Jedva čekam sutrašnji dan 🙂 , bome ne fali uzbuđenja u zadnje vrijeme xD
Sretno svima 🙂
imaric: ” evo pratim na CNN-u katastrofu u KINI pa reko da i nas neće medo popapati ” svi pišu a niko ne zna zašto: “Kineske dionice su jučer ostvarile najveći pad cijene u posljednjih 10 godina s obzirom na zabrinutost da bi vlada mogla pokušati suzbiti ilegalne investicije koje su potaknule rast do rekordnih iznosa.” Vaš link
Toga u nas nema. U nas nije zabrinjavajuće kad CTG d.o.o. kao drugi najveći vlasnik Dalekovoda kupi firmu pa je nakon mjesec dana proda Dalekovodu. Cijena prava sitnica. Sutra bi mogao Dalekovod prodati tu istu firmu CTG-u d.o.o. Bože moj korekcija je.[smiley2]
više ne slutim oporavak … danas … [smiley2][smiley2]
znači li ova sadašnja cijena atln – ra da će se stabilizirati na toj cijeni ili sutra očekujemo opet neki skok?
…
Toga u nas nema. U nas nije zabrinjavajuće kad CTG d.o.o. kao drugi najveći vlasnik Dalekovoda kupi firmu pa je nakon mjesec dana proda Dalekovodu. Cijena prava sitnica. Sutra bi mogao Dalekovod prodati tu istu firmu CTG-u d.o.o. Bože moj korekcija je.[smiley2]
Ma sumnjive su te firme koje drze DLKV.CTG d.o.o., KLT i partneri, BMK i partneri. Sve ista ekipa (kad sam zadnji put provjeravao na trgovackom sudu), samo su valjda podijelil dionice da nemoraju dat ponudu za pruzimanje.