Bosanska poslovica kaže: "Džomet u džennet" a raja ovde po onoj drugoj "Beg i kad nema – ima".
Pozdrav iz Rajvosa optimistima i pogledajte ko se sve istovaruje. Nije dobro raja, nije dobro. Velki begaju vanka.
Za kraj: "Bog de dati i Salki gace, samo se nezna kad ce."
Vozdra,
Pogrebnik
Market je u dva dana euforije dobio priliku za istovar, a ovi kaj se prave englezi i dalje
su englezi..
Likvidnost nam je opet na nuli. Nema likvidnosti dok se ne počne ozbiljnije lupati po asku.
Sta kažete znali tko dokad ovi naši menađeri misle da nas podkradaj EU ljepo se zeleni nafta pada sve ok zašto smo u crvenom
Likvidnost nam je opet na nuli. Nema likvidnosti dok se ne počne ozbiljnije lupati po asku.
To je dobra stvar za dioničare.
O, da…sve sam sigurniji da je ovo odbijanac…odili smo se prema dole i to dobrano…
Crobex klizi prema 3500, a promet će nam bit ako budemo imali sreće 30 milja do 16 sati…
Tone Crobex. –
– INA se ne odbija
– mislim da ide na 2500 kn ponovo, kako stvari stoje.
– prodaja na INA-i se povećala za 400%, sa 4000 kom na 16000 kom.
– jako slaba likvidnost
– promet bi mogao na dnevnoj bazi biti 35 mil kuna, što je opet pokazatelj stagnacije ili pada
– vrlo veliki institucionalni promet
INA probija sve linije otpora, ako probije 2.800,00 – blokada je gotovo sigurna!
Sta kažete znali tko dokad ovi naši menađeri misle da nas podkradaj EU ljepo se zeleni nafta pada sve ok zašto smo u crvenom
Ja ne razumijem jednu stvar, kako nemožete shvatiti dvije stvari: nema se novaca i nitko ali nitko tko ima malo pameti neće lupati po ask-u.
Dragi investitori, ja se ne sječam da sam ikoga nagovarao na prodaju ili kupnju, ali činjenica je da Vas upozoravam, premda vidim da kada nešto kažem svi me popljuju i svi mi daju jedinice, a samo rijetki traže objašnjenje preko privatne poruke.
Stanje u svijetu je sve gore i gore, Obama je izjavio da su USA u recesiji (premda to svi znamo), a vi i dalje pjevajte narodne i vičite up up up kao da ste ludi.
Ovo može biti samo gore i gore.
Onda, hoćemo li danas obrnuto ngo u petak? Sa -2% na +2% do kraja dana? Meni sve ide nekako u tom pravcu. Žao mi je jedino šro nemam ništa keša da isprobam tu svoju teoriju…
Zaboravio nešto napisati,
premda očekujem da će ovaj tjedan doći do kratkoročnog odbijanca prema gore (isključivši INU) iz te priče, neću sigurno kuputi dionice.
Kratkoročno tipa slijedčih tjedan do 10 dana bi mogli lagano gore, ali bez pravog opravka, samo dovoljno da se pametni(veliki) iskrcaju i onda opet lagano klizenje prema dole.
Sretno svima i pamet u glavu.
Onda, hoćemo li danas obrnuto ngo u petak? Sa -2% na +2% do kraja dana? Meni sve ide nekako u tom pravcu. Žao mi je jedino šro nemam ništa keša da isprobam tu svoju teoriju…
Mirovinci imaju brdo casha, pa im ne pada na pamet ulagati u tvoju teoriju, koliko ja vidim. [bye]
INA -9,05%