Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…ma nema problema Čaruga..,napravimo juhu od one jedne koke iz Mikleušovog jata…a Karla donese vina…branit ćeš ti nas… [smiley]

Nevolim piletinu.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

– ali kada ja napišem gospođi Kosor, svima jasno.
– to je jednostavno moj stil.

Takav se stil zbog namjere zove tendenciozan, a kad se služi neistinom zove se .klevetničkim.

…ma nema problema Čaruga..,napravimo juhu od one jedne koke iz Mikleušovog jata…a Karla donese vina…branit ćeš ti nas… [smiley]

Nevolim piletinu.
[/quote]
…hm..,ono su bile koke…ali dobro…ima tu i janjetine…kod našeg Mikeša svega…

Sutra po svoj prilici idemo u plus, jer je srednja cijena na dionicama jako visoko, i na otvaranju će biti velikih minuseva, koji će ići prema nuli.
Ovakav scenario sam vidio već hrpu puta.
Pozdrav.

Da točno, imaš pravo, gotovo uvijek je takav scenarij bio u prošlosti. Vrlo nisko ćemo biti na otvaranju, jer su prosiječne cijene od petka vrlo visoko i to otvara veliku mogućnost odbijanca na gore, posebno ako će biti velika likvidnost nakon otvaranja. Obično se je odbijanac u sličnim situacijama događao u roku sat ili dva nakon otvaranja burze.

[/quote]
Sutra će mostisch biti jarko crven,a to znaći da oni koji prodaju dobijaju manje nego u petak,a nitko ne voli gubiti što može ohladiti prodaju.
Crobex će biti ujutro šarolik,možda čak i u pozitivi,ali u ovisnosti o cijeni INA- u Londonu,a i kretanju
evropskih burzi.
Istok bi mogao krenuti sa minusom jer su u petak bili u plusu i nisu odradili pad s
obzirom na rast cijene nafte .
Dva dana za redom Evropa je više pala od Amerike,te bi ujutro mogli otvoriti sa plusom,a time i HT i INA mogu imati bolje cijene u Londonu ,što može smirujuće djelovati na naše tržište.
Ovo bi bilo logično,ali burza nije logična.U četvtak smo očekivali pad jer su ameri i Evropa puno pali ,a mi završili sa +3,6% .A da su oni bili u zelenom sve bi bilo ušlo u pozitivnu blokadu.

Ipak je INA malo popravila likvidnost na našem tržištu,pa do pada Crobexa nebi trebalo doći.U najgoru ruku stagnacija ili lagani rast.

Sutra po svoj prilici idemo u plus, jer je srednja cijena na dionicama jako visoko, i na otvaranju će biti velikih minuseva, koji će ići prema nuli.
Ovakav scenario sam vidio već hrpu puta.
Pozdrav.

Upravo gledam i tehničku analizu dionica i na jako puno njih javio se buy signal i po MACD-u i po Stochasticu, tako da je ovaj scenarij vrlo vrlo moguć.

Vrana

Poznato da je većina firmi privatizirana (pokradena) početkom devedesetih godina kad je većina branitelja (najvećih vlasnika udjela u fondu HB) bila na ratištima i nije imala pojma što se u Lijepoj Našoj događa, a u toj kategoriji tehnomanagera si bio najvjerovatnije i ti Vrana ili tvoj otac…

Ma krasno majstore.
Tebi je jako puno toga poznao, a u stvari pojma nemaš.
Kažeš da se moja obitelj nakrala tijekom domovinskog rata. Sasvim suprotno, moja obitelj nije uzimala već davala, i to šlepere hrane skupljala po Italiji te DIREKTNO U RUKE prognanicima dijelila.
Očito ti nisi stigao napuniti đepove u ratu.

Još jednom pitam: "Šta je HV bila plačenička vojska?"

Molim moderatora da ne obriše ovaj moj odgovor na optužbu.
Na ovoj poruci staje moja komunikacija sa MIG68. Nema daljne svađe.

Nevolim piletinu.
[/quote]
nemojte me ovdje ni spominjati…tu ima vidim ljutih lavova…njih se čak i ja bojim [huh]

Malo bolje upućeni su se iskrcali iz INE u petak!

Sutra/danas u ponedjeljak će biti hvatanja za glave i plače kao u slici na PD koja karakterizira pad burzovnih indexa, ali malo oštrijeg! [bye]

stvarni ljudi ima li itko kakvijeh razmišljanja o trasu ili ćemo i dalje mlatit praznu slamu o siru i vojnoj muzici …
bez uvrede ali malo toga pametnog (uključujući i ovo) zadnjih par stranica

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Sve se dionice otvaraju na najmanje -2%, i kad se udari po asku odma.
Otvaranje će biti negdje oko -1% Crobex, nakon toga odbijanac.
Evo na DLKV kad se udari po bidu, odma se ide u -6%, dok po asku daje -4%.
Vrlo visoka srednja vrijednsot od petka.

Malo bolje upućeni su se iskrcali iz INE u petak!

Sutra/danas u ponedjeljak će biti hvatanja za glave i plače kao u slici na PD koja karakterizira pad burzovnih indexa, ali malo oštrijeg! [bye]

da, ali ono što su iskrcali ide u građevinare ovaj tjedan.

feel free to ask me the secret of life

Hrvatska primljena u Uniju za Mediteran [thumbsup]

NEMA PREDAJE

New Report

Close