Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne samo humanitarne nego i razvojne svrhe, a u koje – o tome odlučuje Upravni odbor fonda. Usput rečeno, UO ima sedam članova, od čega su četiri člana predstavnici branitelja. Dakle, izričaj kako "1/3 dobiti toga fonda ide direktno gospođi Kosor" je više nego "malo kreativan".

– da mi je samo znati koje su to razvojne svrhe.
– i ta uprava vjerojatno radi pro bono, kako da ne.
– ali pitam se koliki posto njih kuži uopće što to znači pro bono.
– ali kada ja napišem gospođi Kosor, svima jasno.
– to je jednostavno moj stil.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. ali mene ipak puno više zanima što će biti s TK sutra.

Sutra po svoj prilici idemo u plus, jer je srednja cijena na dionicama jako visoko, i na otvaranju će biti velikih minuseva, koji će ići prema nuli.
Ovakav scenario sam vidio već hrpu puta.
Pozdrav.

Da točno, imaš pravo, gotovo uvijek je takav scenarij bio u prošlosti. Vrlo nisko ćemo biti na otvaranju, jer su prosiječne cijene od petka vrlo visoko i to otvara veliku mogućnost odbijanca na gore, posebno ako će biti velika likvidnost nakon otvaranja. Obično se je odbijanac u sličnim situacijama događao u roku sat ili dva nakon otvaranja burze.

Osobno podržavam ideju da se 1/3 dobiti dodjeluje u humanitarne svrhe,gospodo nije sve u novcu,dionicama i zaradama na burzi,posjedujem udjele u braniteljskom fondu,dobrovoljno sam se javio za oslobođenje ljepe naše i to sam učinio isključivo radi svoje savjesti,očito je to pojedincima na forumu neshvatljivo kao i to da 1/3 dobiti ide u humanitarne svrhe!!!!!!!

– i ja isto osobno podržavam tu ideju.
– štoviše, ja bih svu dobit toga fonda uplaćivala u dobrotvorne svrhe.
– svakako, nije sve u novcu.
– zato lijepo isprodajmo cijelu ovu lijepu našu,
– samo da nas prime u Europu.
– a u toj Europi će velika većina naših građana moći lijepo živjeti od humanitarne pomoći.
Pozdrav !

Osobno podržavam ideju da se 1/3 dobiti dodjeluje u humanitarne svrhe,gospodo nije sve u novcu,dionicama i zaradama na burzi,posjedujem udjele u braniteljskom fondu,dobrovoljno sam se javio za oslobođenje ljepe naše i to sam učinio isključivo radi svoje savjesti,očito je to pojedincima na forumu neshvatljivo kao i to da 1/3 dobiti ide u humanitarne svrhe!!!!!!!

Ja sam uvjeren da medju braniteljima nije pametan samo onaj jedan koji je razgovarao s Ivanom, nego i onih četvero u Upravnom odboru fonda, pa će tu jednu trećinu rasporediti za humanitarne svrhe baš braniteljskoj populaciji. Na primjer, nekim kategorijama djece branitelja, invalidima, udovicama i t.d.

Za one koji nisu upoznati sa "Fondom hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji" izvolite link sa svim zakonima, statutima i izvješčima:
Vaš link

U Informativnom prospektu s godišnjim izvješćem za 2007, na kraju dokumenta se vide prihodi fonda i raspodjela dobiti.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ivana,pozvana si i službeno na slijedeće okupljanje forumašica… [smiley]

ivana,pozvana si i službeni na slijedeće okupljanje forumašica… [smiley]

Koju ste zaštitarsku firmu angažirale ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

moram komentirati Bing svaka cast, a Ivana nam svaki put zavrsi na ledu kad ju se dovede u argumentiranu raspravu. I imas previse jedinica, vrijeme je da alternativni nickovi prorade…
Mi ostali cemo zivjeti na humanitarnoj pomoci, ti ces, uvjerena sam i na tome profitirati jer si i to ugradila u svoju invest.strategiju….:)
pozdrav

A person who asks a question might be a fool for five minutes, but a person who doesn't ask, is a fool forever.

[/quote]
…ma Sokol Marica… [lol] ..a mislim da će biti dosta i Čaruga…

[/quote]
[/quote]

Nemoj mene ja sam redarstvu davno rekao zbogom.

Ako praviš neku kombinaciju samnom onda može klopa i cuga.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

…ma nema problema Čaruga..,napravimo juhu od one jedne koke iz Mikleušovog jata…a Karla donese vina…branit ćeš ti nas… [smiley]

[/quote]
[/quote]

Nemoj mene ja sam redarstvu davno rekao zbogom.

Ako praviš neku kombinaciju samnom onda može klopa i cuga.
[/quote]

Eto se zove kvalitetna rasprava i komentiranje trgovanja.Zbog te kvalitete se isplati pratiti ovu temu. [rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

New Report

Close